Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

hahahaaaa
benimde aklıma şey geldi...üzerine çay kahve dökebilir ve seni wc ye yollayıp ardından sevgiline canımlar cicimler
aman haa...
Tezgahın arkasından ayrılsa bizimkinin kafasını araba camına bile sıkştırabilir

Ya da ben yokken "soğuk bi gazoz" ikram edebilir bu durumda bana ikram etmese de olur

Tezgahın arkasından ayrılsa bizimkinin kafasını araba camına bile sıkştırabilir

Ya da ben yokken "soğuk bi gazoz" ikram edebilir

ahahaaaaaa haa kız sen çok yaşa emi, kahkaha attırdın bana
yaparmı yapar valla, wc den dönene kadar mercimek fırına verilirse şaşırma.... arada yaş farkı da varmış ya, anne şefkatiyla yaklaşıp
kadından korktum valla nedense

bilemedim canım valla belkide kızı falan varsa ona düşünyordur erkek arkadaşını seni çekemedeği aşikar

İşte gazozdan bana ikram etmediği sürece dilediğini verebilir

Evet kadin cok net sevgiline asiliyor, da sen ne amacla hala oraya gidiyosun kardes cafe mi kalmadi memlekette

Evet kadin cok net sevgiline asiliyor, da sen ne amacla hala oraya gidiyosun kardes cafe mi kalmadi memlekette
Dimi yani kesin asılıyo bu kadar basit. Millet nasıl fark etmiyo ordaki anlamıyorum. Ama üstünüzdekileri çok beğendim eşimle giymek için ben de alayım diyo ya kombinlerimize, eşini sölemezdi sanki kendi için söylese. Bence kızına falan yakıştırdı. Ya da yandaki kıza mı acaba ya:/ kız mı sordurdu kıyafetleri acaba? Kız bişey yapmıyo ama bu şıllık demiş olmasın ben ayarlarım diye?

Gitmeyin o kadinin bulundugu yere , bu arada restaurantmi sirketmi nereye gidiyorsunuz pek anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…