- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Tezgahın arkasından ayrılsa bizimkinin kafasını araba camına bile sıkştırabilirhahahaaaa
benimde aklıma şey geldi...üzerine çay kahve dökebilir ve seni wc ye yollayıp ardından sevgiline canımlar cicimler
aman haa...
Tezgahın arkasından ayrılsa bizimkinin kafasını araba camına bile sıkştırabilir
Ya da ben yokken "soğuk bi gazoz" ikram edebilir
bilemedim canım valla belkide kızı falan varsa ona düşünyordur erkek arkadaşını seni çekemedeği aşikarİşte önce ona ikrram ettirdi al canım dedi sonra usülen hanfendiye de ver dedi. Hanımefendi dediğine göre mesafeli olması gerektiğinin farkında..
Ciddi anlamda hani kaaynanalar gelini istemez ya oğluşun diye oğul pohpohlarlar aynı öyleyiz..
Bence ayen öyle oluyo.bilemedim canım valla belkide kızı falan varsa ona düşünyordur erkek arkadaşını seni çekemedeği aşikar
ahahaaaaaa haa kız sen çok yaşa emi, kahkaha attırdın bana
yaparmı yapar valla, wc den dönene kadar mercimek fırına verilirse şaşırma.... arada yaş farkı da varmış ya, anne şefkatiyla yaklaşıp
kadından korktum valla nedense
Evet kadin cok net sevgiline asiliyor, da sen ne amacla hala oraya gidiyosun kardes cafe mi kalmadi memleketteKızlardan birinin konusunda gördüm hatta yazdım. Ama hem konusunu dağıtmamak hem de bana odaklanmanız için kendim konu açayım dedim. Şimdi durum şöyle aynen kopyalıyorum:
Bizim sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.
abla ayağına yatıyo kaba tabirle. güya canım falan demesi ama o kadar fark yok anası yaşında olsa neyse dicem. Beni cidden fena halde dışlıyo. ve çok eminim ki itici biri değilimherkes çok güzel davranıyo olması gerektiği gibi orda bana onun dışında garsonları vs çok hürmetkar çok nazik. Gıcık olmuş olamaz. Mesela bişey ikram ettiriyodu al canım dedi bizimkine sonra da kıza HANFENDİYE DE VER dedi hiç yüzüme bakmadan bişey demeden. Erkek arkadaşım da "aşkım alır mısın" dedi kendindekini bana tattırdı sonra da.
Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim onasırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym bana aşırı mesafeli ona düşüyo dibine. Sadece onu muhattap alıyo.
Bir daha olursa nasıl davranayım?? (2-3 kez karşılaştık hep ona yakın davranıyor. Kadını daha önceden tanımıyoruz bu arada)
Dimi yani kesin asılıyo bu kadar basit. Millet nasıl fark etmiyo ordaki anlamıyorum. Ama üstünüzdekileri çok beğendim eşimle giymek için ben de alayım diyo ya kombinlerimize, eşini sölemezdi sanki kendi için söylese. Bence kızına falan yakıştırdı. Ya da yandaki kıza mı acaba ya:/ kız mı sordurdu kıyafetleri acaba? Kız bişey yapmıyo ama bu şıllık demiş olmasın ben ayarlarım diye?Evet kadin cok net sevgiline asiliyor, da sen ne amacla hala oraya gidiyosun kardes cafe mi kalmadi memlekette
adanada ki kardeşler sanırımSöylyemem artıkpastanemsi bi yer işte son derece elit bi yer öyle mahalle şeysi de değil canımmış hey allah bak yine sinirlendim
Amac kadini moralmen cokertmek degil mi ben derdimo kadınla beni unutmanın sewglisinin yasları yakın diyemez onu
? Anlamadım canmadanada ki kardeşler sanırım
Yaşınıza pek uygun değil ama deneyin yani nolcak bakarsınız genç gösterir falanAmac kadini moralmen cokertmek degil mi ben derdim
pastane dedin ya direk aklıma o geldi burası da çok elittir adanalı olan versa bilir? Anlamadım canm
Yok bebeğim adana değilpastane dedin ya direk aklıma o geldi burası da çok elittir adanalı olan versa bilir
Edicem canım edicemm.. Sanma ki bidahakine ona hesabını sormıycamSaçmalığa bakarmisin ben olsam mahvederim erkek arkadaşımı kiskancim arkadaş ben
bence kadına aduket çekYok bebeğim adana değilolaya ne diyosun peki?
Nasıl çekilirmiş aduketbence kadına aduket çek
uçan tekme de olabilir canım o daha gerçekciNasıl çekilirmiş aduket
Aynen oyleeYaşınıza pek uygun değil ama deneyin yani nolcak bakarsınız genç gösterir falan
Gitmeyin o kadinin bulundugu yere , bu arada restaurantmi sirketmi nereye gidiyorsunuz pek anlamadimKızlardan birinin konusunda gördüm hatta yazdım. Ama hem konusunu dağıtmamak hem de bana odaklanmanız için kendim konu açayım dedim. Şimdi durum şöyle aynen kopyalıyorum:
Bizim sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.
abla ayağına yatıyo kaba tabirle. güya canım falan demesi ama o kadar fark yok anası yaşında olsa neyse dicem. Beni cidden fena halde dışlıyo. ve çok eminim ki itici biri değilimherkes çok güzel davranıyo olması gerektiği gibi orda bana onun dışında garsonları vs çok hürmetkar çok nazik. Gıcık olmuş olamaz. Mesela bişey ikram ettiriyodu al canım dedi bizimkine sonra da kıza HANFENDİYE DE VER dedi hiç yüzüme bakmadan bişey demeden. Erkek arkadaşım da "aşkım alır mısın" dedi kendindekini bana tattırdı sonra da.
Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim onasırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym bana aşırı mesafeli ona düşüyo dibine. Sadece onu muhattap alıyo.
Bir daha olursa nasıl davranayım?? (2-3 kez karşılaştık hep ona yakın davranıyor. Kadını daha önceden tanımıyoruz bu arada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?