Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

birçok erkek aynı... ilgi gösteren kadına kızıyormuş gibi yapsa da sana haklısın aşkım balım dese de eminim egosu şişmiş patlamıştır orda... yaş farkı yok denecek kadar az... fark bil denmez yani...dikkat edin..kadından haz etmedim valla.. bir kadın bir erkeğe canım der mi , bu ne laubalilik...

sewgilin değilmiydi kız kocanmıydı kocansa daha fena sacını basını yol hemen git

Yok canım sevgilim. Evli değilim daha 20 yaşındayım evlenmedik de alllah söyletiyo olsun hayırlısıysa:)

E ama cok haklısın artk sevgilinle de konuşma zamanı bence ama yeri orası olmasın. bide evliymis ya yada yerin sahiplerine şikayet et uyarsnlar sen hiç muhattap olma

Evli heralde öle dedi..

Aynen. Ben de o yüzden gitmeyelim demek istemiyorum. Çünkü bi kez söledim sonuçta. Şimdi vaaay be beni ne biçim kıskanıyo ilgi gördüğüm yere gitmekteen bile çekiniyo dicek

bence de.... gitmemezlik yapmayın gidin... o kadının gözüne soka soka elini tutun, gülüşün eğlenin..birbirinize yedirin... çatlasın...

erkek arkadaşınız mesafesini koruyamıyor tavrını soğukluğunu gösterirse kadında o şekilde davranamaz zaten
kadının size mesafeli erkek arkadaşınına gayet sıcak davranması sizi kıskandığından bence
birde bazı kadınlar hemcinslerine düşman erkeklere hayran oluyor butip bir kadında olabilir eğer erkek arkadaşınıza ilgisi yoksa tabi

İşte önce ona ikrram ettirdi al canım dedi sonra usülen hanfendiye de ver dedi. Hanımefendi dediğine göre mesafeli olması gerektiğinin farkında..

Ciddi anlamda hani kaaynanalar gelini istemez ya oğluşun diye oğul pohpohlarlar aynı öyleyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…