- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
o kadınla beni unutmanın sewglisinin yasları yakın diyemez onuHemen atlayıp ben aldım canım falanca yerden ama bunlar genç işi olgun işi değil diye lafı yapıştırırdım valla
sewgilin değilmiydi kız kocanmıydı kocansa daha fena sacını basını yol hemen gitMerakla bekliyorum tekrar ne zaman gideceksin oraya
Bu arada eşinmis herhalde ben sevgilin diye okudumuykulu uykulu
E ama cok haklısın artk sevgilinle de konuşma zamanı bence ama yeri orası olmasın. bide evliymis ya yada yerin sahiplerine şikayet et uyarsnlar sen hiç muhattap olmaİşte o yüzden iyi davranıyorum. Amacına ulaşmasın diye takmıyodum. Eve bi geldim bana birden sinir geldi.
Kızlardan birinin konusunda gördüm hatta yazdım. Ama hem konusunu dağıtmamak hem de bana odaklanmanız için kendim konu açayım dedim. Şimdi durum şöyle aynen kopyalıyorum:
Bizim sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.
abla ayağına yatıyo kaba tabirle. güya canım falan demesi ama o kadar fark yok anası yaşında olsa neyse dicem. Beni cidden fena halde dışlıyo. ve çok eminim ki itici biri değilimherkes çok güzel davranıyo olması gerektiği gibi orda bana onun dışında garsonları vs çok hürmetkar çok nazik. Gıcık olmuş olamaz. Mesela bişey ikram ettiriyodu al canım dedi bizimkine sonra da kıza HANFENDİYE DE VER dedi hiç yüzüme bakmadan bişey demeden. Erkek arkadaşım da "aşkım alır mısın" dedi kendindekini bana tattırdı sonra da.
Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim onasırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym bana aşırı mesafeli ona düşüyo dibine. Sadece onu muhattap alıyo.
Bir daha olursa nasıl davranayım?? (2-3 kez karşılaştık hep ona yakın davranıyor. Kadını daha önceden tanımıyoruz bu arada)
"ben kendim yemem erkek arkadaşım yediriyor" da ne demek bebek misiniz siz.. birbirinize yedirmeniz gayet normal de "ben yemem" nedir
Kadın 36-37 anne tipli bizimki 26 spor giyiniyoruz. Yani kadına ve kocasına gitmez bence kızına beğendi var ya ciddi söylüyorum bakın kızlaro kadınla beni unutmanın sewglisinin yasları yakın diyemez onu
Ya işte elleriyle yediriyo demeye çalıştım tabii ki kendim de yiyorumBen yazacaktim bunu
Bana komik gelir ya disarda gordugumde. Tattirmak falan neyse de ben kendim yemem nedir onu anlamadim
sewgilin değilmiydi kız kocanmıydı kocansa daha fena sacını basını yol hemen git
E ama cok haklısın artk sevgilinle de konuşma zamanı bence ama yeri orası olmasın. bide evliymis ya yada yerin sahiplerine şikayet et uyarsnlar sen hiç muhattap olma
birçok erkek aynı... ilgi gösteren kadına kızıyormuş gibi yapsa da sana haklısın aşkım balım dese de eminim egosu şişmiş patlamıştır orda... yaş farkı yok denecek kadar az... fark bil denmez yani...dikkat edin..kadından haz etmedim valla.. bir kadın bir erkeğe canım der mi , bu ne laubalilik...
Yok canım sevgilim. Evli değilim daha 20 yaşındayım evlenmedik de alllah söyletiyo olsun hayırlısıysa:)
Evli heralde öle dedi..
Aynen. Ben de o yüzden gitmeyelim demek istemiyorum. Çünkü bi kez söledim sonuçta. Şimdi vaaay be beni ne biçim kıskanıyo ilgi gördüğüm yere gitmekteen bile çekiniyo dicek
Oraya bayıldığımı biliyo canımsevmiyorum de begenmiyorm içimi açmıyor de.. valla ben olsam mahvederim ...
valla sen bilirsin canikom ama ihmale gelmez böle işler ..Oraya bayıldığımı biliyo canımkadına gcıık kaptığımı da biliyo ggitmezsem tavan olur bizimki
bence de.... gitmemezlik yapmayın gidin... o kadının gözüne soka soka elini tutun, gülüşün eğlenin..birbirinize yedirin... çatlasın...
He öyle yapıyoruz iştefesatlıktan çatlıyodur
Doğru söylüyosun canım da kadının kendineyse hiç takmam anası gibi gezdirsin yanında ne diyeyim..valla sen bilirsin canikom ama ihmale gelmez böle işler ..
Çek elini onun üstünden sürtüvvvkk diye atlamasıın üstüme?fazla çatlarsa çirkefleşebilir aman dikkat
erkek arkadaşınız mesafesini koruyamıyor tavrını soğukluğunu gösterirse kadında o şekilde davranamaz zatenKızlardan birinin konusunda gördüm hatta yazdım. Ama hem konusunu dağıtmamak hem de bana odaklanmanız için kendim konu açayım dedim. Şimdi durum şöyle aynen kopyalıyorum:
Bizim sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.
abla ayağına yatıyo kaba tabirle. güya canım falan demesi ama o kadar fark yok anası yaşında olsa neyse dicem. Beni cidden fena halde dışlıyo. ve çok eminim ki itici biri değilimherkes çok güzel davranıyo olması gerektiği gibi orda bana onun dışında garsonları vs çok hürmetkar çok nazik. Gıcık olmuş olamaz. Mesela bişey ikram ettiriyodu al canım dedi bizimkine sonra da kıza HANFENDİYE DE VER dedi hiç yüzüme bakmadan bişey demeden. Erkek arkadaşım da "aşkım alır mısın" dedi kendindekini bana tattırdı sonra da.
Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim onasırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym bana aşırı mesafeli ona düşüyo dibine. Sadece onu muhattap alıyo.
Bir daha olursa nasıl davranayım?? (2-3 kez karşılaştık hep ona yakın davranıyor. Kadını daha önceden tanımıyoruz bu arada)
İşte önce ona ikrram ettirdi al canım dedi sonra usülen hanfendiye de ver dedi. Hanımefendi dediğine göre mesafeli olması gerektiğinin farkında..erkek arkadaşınız mesafesini koruyamıyor tavrını soğukluğunu gösterirse kadında o şekilde davranamaz zaten
kadının size mesafeli erkek arkadaşınına gayet sıcak davranması sizi kıskandığından bence
birde bazı kadınlar hemcinslerine düşman erkeklere hayran oluyor butip bir kadında olabilir eğer erkek arkadaşınıza ilgisi yoksa tabi
Çek elini onun üstünden sürtüvvvkk diye atlamasıın üstüme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?