- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Bende öyleyim işte elim ayağım boşaldı zaten zor tuttum kendimi..Bende sakince birşey söyleyemiyorum ki frenleyemezdim kendimi zaten.O yüzden ya sabır dedim bitek..Öyle dokuntu etti eşimde uzaktanda anlaşılıyor olsa gerek dedi..Nasıl anlayamadım dedi kadın..Yani uzaktanda baksanız dövmeyi görürsünüz demek istiyorum dedi..Kadının bir rengi attı sonrada işte ilk anlattığım şeyleri söyledi eşim en sonunda pes etti kadında..Şimdi gireriz içeri kafasını çevirir gelemez yanımıza..
Bedava yemeğe muhtaç gibi mi duruyorum? Kaç kere daha açıklamalıyım neden gittiğimi? Oldu olacak onu görünce yolumu da değiştireyim..hakkaten gitmeyin o zaman anlamadım sorun biter bu sayede erkek arkadaşın mı ıstat ediyor gidelim dye oraya anlamadım bedava yemek mi veriyorlar orda size...
SüpperSevgilinizin bayana nazikçe davranarak yüz verdiğini anlamış bulunmaktayım. Bayan yüzünden lütfen oraya gitmemezlik yapmayın. Afedersin hata bayanda değil, sevgilinizde. Çünkü 30 yaşından sonra bütün kadınların nasıl bir evren geçirdiklerini hepimiz biliyoruz.
İlk olarak size tavsiyem lütfen cana yakınlılığınızı, güler yüzlülüğünüzü bir kenara bırakın. Milletçe gerçekten cana yakınlılık ve mütevazlikten öleceğiz.
Resmii olun, özelliklede kapıdan girerken beden dilinizle mesaj verin ortama. Mesela çantanızıresimde gördüldüğü gibi şöyle tutun kapıdan girerken, kafanızı dik tutun kaşınızın tekini kaldırıp cool tavırlar sergileyin etrafa, Saçınızı yana atarak resmiilik katın. Özelliklede birşey rica ettiğiniz de örneğin ''Bi' su lütfen'' diye konuşun.
Kadın yüzünden gitmemezlik nedir ? Siz çirkeflik yapmayacaksınız sadece beden diliniz ve hareketlerinizle tavrınızı koyacaksınız. Kadın neden kovsun ? Aldığı paraya baksın.
Sevgilinizle konuşun, empati yapmasını sağlayın. Örnekler vererek ''O kadının yerinde erkek olsa, erkeğin bana yaptıklarını görsen susacak mısın yoksa?'' de... Kadına ''Hanımefendi'' ''Bakar mısınız?'' bu şekilde resmii olun. Sevgilinizle konuştuktan sonra (tabii artık sizi dinlerse) mekana girdiğinizde dikkat ederseniz zaten kadın uzaklaşacaktır.
Canımsın"Bir iyi günler deyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim onasırıta sırıta " Ben de sevgilimden dolayı gıcık olduğum kişilere böyleyim yaaa Bizim de maalesef böyle gittiğimiz bir yer var ama Allah'tan daha sonra gitmedik. Ben sizin yerinizde olsam hiç ona çaktırmadan sanki ortada bir şey yokmuş gibi sevdiğimin yanında olmaya devam ederdim.Gitmesi gereken biri varsa o da odur... Görmemezlikten gelin,tavrınızı da koyun.
Bedava yemeğe muhtaç gibi mi duruyorum? Kaç kere daha açıklamalıyım neden gittiğimi? Oldu olacak onu görünce yolumu da değiştireyim..
Korkuyorum onu da diyeceklerÜlkeyi terk et
Korkuyorum onu da diyecekler
Yok sevgilim de kızlardan biri eşim anlamış ben de bozuntuya vermedimMerakla bekliyorum tekrar ne zaman gideceksin oraya
Bu arada eşinmis herhalde ben sevgilin diye okudumuykulu uykulu
Bidaha olursaa aynen öyle dicem benimkine surat asıp. Çağır kumamı masada devam edin dicemCanm o sevgilinle o şekilde konuşurken dik gözlerini kızgın kızgın bak ya belli et rahatsız olduğunu. Ben olsam o kenara çekmiş ya sevgilini kazak sormaya gider derdim hayrdir canm noldu diye sevgilime doğru onu hiç takmadan. Yani o sevgilinle konuşurken müsade etme canm sen konuş ya ne gıcık insan sen ordasn bikere ne demek başkasının yanndaki erkeğe bakmak sen cevap ver ona. Benm yanmda o kadar konussa ben kalkaym siz oturun isterseniz diyebilirdim sanki kendimde o çirkefliği görüyorum
Yok sevgilim de kızlardan biri eşim anlamış ben de bozuntuya vermedim
Doğru o da var.. Bakarım gidişata göre ya başka yer istersek gideriz istemezsek de gider ağzının payını veririm.Kadin yüzünden neden gitmeyelim demissiniz ama bir yere giderken asil amaç mutlu olmak iyi hissetmek vs değil midir. Her gittiğimde bir saygisizlikla karsilacagm kişiyi ne görmek isterim ne de para kazandiririm...
İki pasta yiyeceğim diye kimseyle ugrasamam. Ki bazi insanlar ne tavırdan ne laftan ne kas gözden anlar... O yüzden boşa kendinizi yormayin.
Sevgiline onun yanndayken bence bişeyde demede suratta yapma ama canm bişey sanmasn kendiniBidaha olursaa aynen öyle dicem benimkine surat asıp. Çağır kumamı masada devam edin dicem
İşte o yüzden iyi davranıyorum. Amacına ulaşmasın diye takmıyodum. Eve bi geldim bana birden sinir geldi.Sevgiline onun yanndayken bence bişeyde demede suratta yapma ama canm bişey sanmasn kendini
ewli mi kadın bide way way bak sen şu....... yaKız kocaman kadın bizimkinw diyo ki öbür uca çekip çok güzelmiş nerden aldınız ben de alıcam eşimle. Ve yaşına gidebilecek bi tarz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?