- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Anladım canım merak etme çok haklısın..Heryerde istediğin gibi davranamıyorsun işte..Düzgün,kaliteli biryer olduğu zaman haklı bile olsan fevri bir davranış yapınca sen suçlu olursun..Birde tabi o kadının etrafa karşı söyleyecekleri malum..Ay ne basit,kavgacı kadın ya eşini kıskandı benden diye seni rezil ve komik duruma düşürür orda herkesin gözünde..Eşim zaten anladı benim sinirlendiğimi ve kendiside sinirlendi ağzının payını verdi..Sen en güzeli eşinle konuş o gerekeni yapsın..Rahatsız olduğunu söyle ve kaliteni bozup onun seviyesine düşmek istemediğinide söyle o gerekeni yapsın..Ve tekrar gidin oraya o basit kadın yüzünden ne diye gitmeyecekmişsiniz ki o kendi hareketlerine dikkat etsin..Sinir oluyorum böyle kadınlara..Mahalle arasında olsan tut saçından vur duvara işte bende öyle yapardımAma kaldıracak yer var kaldırmayacak yer var elimizi kolumuzu bağladı şıllıklar ya
:)) ee ozaman hesabı öderken diyin sizde hem daha mantıklı hesabı ödemeye gittiğinizde baktın sana hiç bakmıyo erkek arkadaşına canım manım felan de ki hayırdır ne oluyoruz? böle melül melül suratına bakarken sende yapıştır cevabı bende öyle düşünmüştüm diyeöölee baka kalsın arkanızdan
Bizimki onun yanında bana aşkım maşkım dedi de tık yokmutlular işte ne salça oluyosun ay ne bozulmuştur ona verdiğini bana yedirince elleriyle
Seni yerim yer
Kız kocaman kadın bizimkinw diyo ki öbür uca çekip çok güzelmiş nerden aldınız ben de alıcam eşimle. Ve yaşına gidebilecek bi tarz değil.ne güldüm yaa kocasızlık başına vurmuş onun belli
Kız kocaman kadın bizimkinw diyo ki öbür uca çekip çok güzelmiş nerden aldınız ben de alıcam eşimle. Ve yaşına gidebilecek bi tarz değil.
Hemen atlayıp ben aldım canım falanca yerden ama bunlar genç işi olgun işi değil diye lafı yapıştırırdım vallaKız kocaman kadın bizimkinw diyo ki öbür uca çekip çok güzelmiş nerden aldınız ben de alıcam eşimle. Ve yaşına gidebilecek bi tarz değil.
Pardon
Ne sormuştun?
Hemen atlayıp ben aldım canım falanca yerden ama bunlar genç işi olgun işi değil diye lafı yapıştırırdım valla
Oldu valla o zaman kapı dışarı çıkmayalım heryerde var böyle kadınlar..Oldukları yere gitmesek ne olacak hangi biriyle başedebiliriz ki..Ayrıca siz orayı beğenmişsiniz sizin damak tadınıza hitap etmiş ne diye gitmeyeceksiniz..Gitme diyen yanlış konuşmuş basit bir kadın yüzünden asla kendinizi kısıtlamayın..Benim eşimde bana demişti aşkım boşver başka şubeden alırım ben istediklerimi sen sinirlerini bozma dedi..Hayır dedim ne münasebet gitmeyecegiz? O kendi hareketlerini düzeltsin..Birde böyle yerlerde nasıl cesaret ediyorlar bu tarz davranışlara ben anlamıyorum..Yani ben o mağazada kadını şikayet etseydim anında atarlardı işten..O tarz davranışları kaldıracak biryer değil..Ama hadi dedim onun seviyesine inmeyeyim sonuçta ekmek kapısı orası gidipte şikayet etmedim..Bir görseydin ama o sulu davranışları böyle gelip eşimin üzerine kıyafet tutuyor,birde eşimin dövmeleri var onlara dokunuyor eliyle ay nekadar güzelmiş dövmeleriniz bunu alın size harika olur diye orasını burasını tutuyordu..Ya sabır Allahım dedim..Sinirli bir insanım aslında gerçekten yani Allah sabır verdide saldırmadım ya..Bunları sokak arasında kıstırıp paramparça etmek lazım..Valla sen nerelerdeydin be canım ya. Burda gitme o zaman napalım diyen bile çıktı. O kim ki ben onun için güzergah değiştiricem. Sanki her yerde olsa bunlar dışarı çıkmıycaz nası başediceğmi sordum oysa..
Öyle evet bide görgüsüz olursun hır gür çıkarsan komik duruma düşersin..
Beni en iyi sen anladın ay nası mutluyum şuan!
E her yorumda dedim ya kasada duruyo müdürümsü bişey diye dört beş kez sordular :) şef müdür tarzı bişey işte..Bu kiz garson mu ne ?? Demistim.
Gelmeliii böylelerine açık kapı bırakmıycaksın göstericeksin anyayı konyayıBen öyle bakakaldım ahhh gelmedi aklıma ya
Oldu valla o zaman kapı dışarı çıkmayalım heryerde var böyle kadınlar..Oldukları yere gitmesek ne olacak hangi biriyle başedebiliriz ki..Ayrıca siz orayı beğenmişsiniz sizin damak tadınıza hitap etmiş ne diye gitmeyeceksiniz..Gitme diyen yanlış konuşmuş basit bir kadın yüzünden asla kendinizi kısıtlamayın..Benim eşimde bana demişti aşkım boşver başka şubeden alırım ben istediklerimi sen sinirlerini bozma dedi..Hayır dedim ne münasebet gitmeyecegiz? O kendi hareketlerini düzeltsin..Birde böyle yerlerde nasıl cesaret ediyorlar bu tarz davranışlara ben anlamıyorum..Yani ben o mağazada kadını şikayet etseydim anında atarlardı işten..O tarz davranışları kaldıracak biryer değil..Ama hadi dedim onun seviyesine inmeyeyim sonuçta ekmek kapısı orası gidipte şikayet etmedim..Bir görseydin ama o sulu davranışları böyle gelip eşimin üzerine kıyafet tutuyor,birde eşimin dövmeleri var onlara dokunuyor eliyle ay nekadar güzelmiş dövmeleriniz bunu alın size harika olur diye orasını burasını tutuyordu..Ya sabır Allahım dedim..Sinirli bir insanım aslında gerçekten yani Allah sabır verdide saldırmadım ya..Bunları sokak arasında kıstırıp paramparça etmek lazım..
Gelmeliii böylelerine açık kapı bırakmıycaksın göstericeksin anyayı konyayı
Reklamda değilim kisöylersem tanıyan eden ya da ordan biri çıkar diye tereddütteyim
Ya öyle çok meşhur değil yani. Basit bi yer değil işte..Ya baş harfini falan söyle. O kadar meshur diyorsunuz tek siz gitmiyorsunuzdur ki. Saray falan mi? Ya da Gunaydin? Hadi özelden soyleyin o zaman. Cok merak ettim
Bende öyleyim işte elim ayağım boşaldı zaten zor tuttum kendimi..Bende sakince birşey söyleyemiyorum ki frenleyemezdim kendimi zaten.O yüzden ya sabır dedim bitek..Öyle dokuntu etti eşimde uzaktanda anlaşılıyor olsa gerek dedi..Nasıl anlayamadım dedi kadın..Yani uzaktanda baksanız dövmeyi görürsünüz demek istiyorum dedi..Kadının bir rengi attı sonrada işte ilk anlattığım şeyleri söyledi eşim en sonunda pes etti kadında..Şimdi gireriz içeri kafasını çevirir gelemez yanımıza..Oo seninki baya fenaymışdokunsa ben benimkini bırakır orda gelirdim. Öyle saç baş kavgasına girip de benim için kavga etti dedirtmem mahalle arası bile olsa. Tabi büyük konuşmıym belki o an beni çok sinirlendirir.
Bide ben sakince bozamıyorunkendimi kaybediyorum etraf bulanıklaşıyo bağırıp çağırmaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?