Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

Valla sen nerelerdeydin be canım ya. Burda gitme o zaman napalım diyen bile çıktı. O kim ki ben onun için güzergah değiştiricem. Sanki her yerde olsa bunlar dışarı çıkmıycaz nası başediceğmi sordum oysa..
Öyle evet bide görgüsüz olursun hır gür çıkarsan komik duruma düşersin..

Beni en iyi sen anladın ay nası mutluyum şuan!

Bizimki onun yanında bana aşkım maşkım dedi de tık yok mutlular işte ne salça oluyosun ay ne bozulmuştur ona verdiğini bana yedirince elleriyle

Oldu valla o zaman kapı dışarı çıkmayalım heryerde var böyle kadınlar..Oldukları yere gitmesek ne olacak hangi biriyle başedebiliriz ki..Ayrıca siz orayı beğenmişsiniz sizin damak tadınıza hitap etmiş ne diye gitmeyeceksiniz..Gitme diyen yanlış konuşmuş basit bir kadın yüzünden asla kendinizi kısıtlamayın..Benim eşimde bana demişti aşkım boşver başka şubeden alırım ben istediklerimi sen sinirlerini bozma dedi..Hayır dedim ne münasebet gitmeyecegiz? O kendi hareketlerini düzeltsin..Birde böyle yerlerde nasıl cesaret ediyorlar bu tarz davranışlara ben anlamıyorum..Yani ben o mağazada kadını şikayet etseydim anında atarlardı işten..O tarz davranışları kaldıracak biryer değil..Ama hadi dedim onun seviyesine inmeyeyim sonuçta ekmek kapısı orası gidipte şikayet etmedim..Bir görseydin ama o sulu davranışları böyle gelip eşimin üzerine kıyafet tutuyor,birde eşimin dövmeleri var onlara dokunuyor eliyle ay nekadar güzelmiş dövmeleriniz bunu alın size harika olur diye orasını burasını tutuyordu..Ya sabır Allahım dedim..Sinirli bir insanım aslında gerçekten yani Allah sabır verdide saldırmadım ya..Bunları sokak arasında kıstırıp paramparça etmek lazım..

Oo seninki baya fenaymış dokunsa ben benimkini bırakır orda gelirdim. Öyle saç baş kavgasına girip de benim için kavga etti dedirtmem mahalle arası bile olsa. Tabi büyük konuşmıym belki o an beni çok sinirlendirir.

Bide ben sakince bozamıyorun kendimi kaybediyorum etraf bulanıklaşıyo bağırıp çağırmaya başlıyorum

Bende öyleyim işte elim ayağım boşaldı zaten zor tuttum kendimi..Bende sakince birşey söyleyemiyorum ki frenleyemezdim kendimi zaten.O yüzden ya sabır dedim bitek..Öyle dokuntu etti eşimde uzaktanda anlaşılıyor olsa gerek dedi..Nasıl anlayamadım dedi kadın..Yani uzaktanda baksanız dövmeyi görürsünüz demek istiyorum dedi..Kadının bir rengi attı sonrada işte ilk anlattığım şeyleri söyledi eşim en sonunda pes etti kadında..Şimdi gireriz içeri kafasını çevirir gelemez yanımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…