- 14 Ağustos 2024
- 3.132
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.093
- 73
Ben de 9. Günü test yaptığım da negatif gördüm. 11. Gün kan testi verdim 2.44 çıktı. Yani negatif. Ama yine kan vermemi istediler. Yarın kan vereceğim. Umarım sizin ki pozitife döner.2. Tüp bebek denemem 5aa 2 âdet embriyo transferi yapıldı 5. Gün embriyosu dondurulmuş 9. Günü akşam 6 da idrar testi ywptım ve negatif çıktı 12. Günü test günüm böyle idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören oldu mu çok istiyorum 4 yıldız uğraşıyorum
Kan verdn mi canımBen de 9. Günü test yaptığım da negatif gördüm. 11. Gün kan testi verdim 2.44 çıktı. Yani negatif. Ama yine kan vermemi istediler. Yarın kan vereceğim. Umarım sizin ki pozitife döner.
Canım benim dün kanda pozitifi gördük ama yinede anı kalsın diye eczaneden test alıp yapmak istedim eczanedeki kız yapma kana daha yeni karışmış idrarda negatif çıkabilir moralini bozarsın dedi. O yüzden önemli olan kan sonucun hiç moralini bozma sabırla bekle2. Tüp bebek denemem 5aa 2 âdet embriyo transferi yapıldı 5. Gün embriyosu dondurulmuş 9. Günü akşam 6 da idrar testi ywptım ve negatif çıktı 12. Günü test günüm böyle idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören oldu mu çok istiyorum 4 yıldız uğraşıyorum
Kaç değerle öğrendin kaçıncı günündü canımCanım benim dün kanda pozitifi gördük ama yinede anı kalsın diye eczaneden test alıp yapmak istedim eczanedeki kız yapma kana daha yeni karışmış idrarda negatif çıkabilir moralini bozarsın dedi. O yüzden önemli olan kan sonucun hiç moralini bozma sabırla bekle
Transfer hariç 10. Gün 13.52 ile öğrendim canım yarın tekrar kan vericemKaç değerle öğrendin kaçıncı günündü canım
Verdim.Sonuc yarın çıkacak.Kan verdn mi canım
çıktımı sonucun acaba kaçıncı gününde verdin kanVerdim.Sonuc yarın çıkacak.
13. Gün verdim negatif. İğne ve ilaçları bıraktım.çıktımı sonucun acaba kaçıncı gününde verdin kan
Canım benim dün 3. Gün embriyosu transfer 11. Gündü kan verdim akşam 7.9 çıktı testim bugün erken gebelik testi aldım tertemiz bir negatif5aa 10. Gün negatif ertesi gün kan verdim 240 küsürlerde çıktı çok şükür bebeğim benimle moral bozmayın erken gebelik testi olmasına rağmen çıkmadı testte moral bozmaya gerek yok o sebepten kan gününe kadar beklemek en iyisi
1 saat çıkıyor normalda nede öğle uzunVerdim.Sonuc yarın çıkacak.
Saglik ocağında verdim çünkü.1 saat çıkıyor normalda nede öğle uzun
negatifler idrar testindemi çıktı 11.güne kadar hiç kan vermişmiydiniz5aa 10. Gün negatif ertesi gün kan verdim 240 küsürlerde çıktı çok şükür bebeğim benimle moral bozmayın erken gebelik testi olmasına rağmen çıkmadı testte moral bozmaya gerek yok o sebepten kan gününe kadar beklemek en iyisi
Yükselir inşallahCanım benim dün 3. Gün embriyosu transfer 11. Gündü kan verdim akşam 7.9 çıktı testim bugün erken gebelik testi aldım tertemiz bir negatifnormalde test günüm yarın gerçekten insanın sinir sistemi bozuluyor
Hayır vermedim 11de verdim kanı idrar 10. Günde negatif çıkmıştınegatifler idrar testindemi çıktı 11.güne kadar hiç kan vermişmiydiniz
Orda 1 günemi çıkıyor bilgim yokSaglik ocağında verdim çünkü.
Ay bakalımYükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?