Kızlar transferimin 9. Günü idrar negatif

Ben de 9. Günü test yaptığım da negatif gördüm. 11. Gün kan testi verdim 2.44 çıktı. Yani negatif. Ama yine kan vermemi istediler. Yarın kan vereceğim. Umarım sizin ki pozitife döner.

Canım benim dün kanda pozitifi gördük ama yinede anı kalsın diye eczaneden test alıp yapmak istedim eczanedeki kız yapma kana daha yeni karışmış idrarda negatif çıkabilir moralini bozarsın dedi. O yüzden önemli olan kan sonucun hiç moralini bozma sabırla bekle

Kaç değerle öğrendin kaçıncı günündü canım

Bende 7. Ve 9. Gün erken gebelik testi yaptım negatif. Bugün 10. Gün kanda da negatif. Hissediyordum zaten negatif olduğunu

5aa 10. Gün negatif ertesi gün kan verdim 240 küsürlerde çıktı çok şükür bebeğim benimle moral bozmayın erken gebelik testi olmasına rağmen çıkmadı testte moral bozmaya gerek yok o sebepten kan gününe kadar beklemek en iyisi

Canım benim dün 3. Gün embriyosu transfer 11. Gündü kan verdim akşam 7.9 çıktı testim bugün erken gebelik testi aldım tertemiz bir negatif normalde test günüm yarın gerçekten insanın sinir sistemi bozuluyor

2 ci transferımde ıdrarda 8-9 negatıf çıkfı negatif oldu bunda 7 cı gunde ıdrarda çıkdı pozitif

negatifler idrar testindemi çıktı 11.güne kadar hiç kan vermişmiydiniz

Merhaba arkadaşlar 3. Gün embriyosu transferim oldu bugun 6. Günüm evde test yaptım negatif daha erken olduğunu biliyorum ama baya bi üzüldüm 8. Gün tekrar yapsam diyorum sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…