5. Gün 20 ile öğrendimSiz kan değeriniz kaç ile öğrendiniz
Dün yapmıştım belki bozuktur dedim insan o çift çizgiyi görmek isteyinceYarın 8.gün gidip kan verin lütfen bu kadar stres bünyeye zarar. Günde 4-5 test nedir kuzum. Varsa 8.gün kanda çıkıyor mutlaka
Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah5. Gün 20 ile öğrendim
Rabbim herkese nasip etsin, hiç birimizin kucağını boş bırakmasınNe güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah sana simsiki tutunmustur Allahim kolaylastirsin. Senin test gunun ne zaman?Hiç gerek yok. Ben ilkin de yaptım bunda asla yapmam. Safi üzüntüden başka bir şey değil. Öyle muamma bir şey ki şu belirtim var ya da yok kesin hamileyim de diyemiyoruz. Umarım bu sefer pozitif olur. Olumlu düşünmeye çalışıyorum
Ayy turkiyede olsam simdi bende baktirirdim maalesef burada her istedigimde gidip baktiramiyorum yaaa5. Gün 20 ile öğrendim
Evet benim ilk bebegimde 8. Gunde kan testiyle ogrenmistim 240ti degerim erken diye korkmustum ama cikmisti sonucum sukurYarın 8.gün gidip kan verin lütfen bu kadar stres bünyeye zarar. Günde 4-5 test nedir kuzum. Varsa 8.gün kanda çıkıyor mutlaka
12 temmuz. Ama 11'in de vereceğim. Çünkü aynı gün progeston iğnem var. Gitmisken kanı da veririm. Amin inşaallahInsallah sana simsiki tutunmustur Allahim kolaylastirsin. Senin test gunun ne zaman?
Demek ki 5. Gün mantıken tutunma günü. 5. Günden sonra katlanmaya başlıyor.5. Gün 20 ile öğrendim
Var gibi. 7. Güne daha net olur.Kizlar bana ne diyosunuz 5.gün embrio transfer sonrasi 4. gün böyle cikti
Benimde 11 temmuz pozitif haberi alalim insallah12 temmuz. Ama 11'in de vereceğim. Çünkü aynı gün progeston iğnem var. Gitmisken kanı da veririm. Amin inşaallah
Canim coook silik ama gordum ben kuruma cizgisinmi bilemiyorum ama ayyy devam et yapmaya bence gaza geldim yarin bende mi yapsam yarin 5. Gun embriyomun 6. Gunu olacakKizlar bana ne diyosunuz 5.gün embrio transfer sonrasi 4. gün böyle cikti
20 saniyede cizgi cikti canim kuruma 15-20 dk sonra olmuyormuCanim coook silik ama gordum ben kuruma cizgisinmi bilemiyorum ama ayyy devam et yapmaya bence gaza geldim yarin bende mi yapsam yarin 5. Gun embriyomun 6. Gunu olacak
Ayy insalalh. Ama hiç belirtim yok. Sanki tutmadıBenimde 11 temmuz pozitif haberi alalim insallah
Gögüslerin acimiyormu? Ben elleyemiyorum cok kötüAyy insalalh. Ama hiç belirtim yok. Sanki tutmadı
Hiç yoksa çıkmazdi var. Yarın daha netleşir.20 saniyede cizgi cikti canim kuruma 15-20 dk sonra olmuyormuinsallah yüzümüz güler
Hiçbir şey yok. Sadece dün gece adet ağrım oldu gündüz tık yok. Adet belirtisi mi ki anlamadım.Gögüslerin acimiyormu? Ben elleyemiyorum cok kötü
Geçen transferimde böyle idi negatif oldu. Bunda da hicbirsey yok.Gögüslerin acimiyormu? Ben elleyemiyorum cok kötü
Hayirlisi beklemekten baska cagremiz yokHiçbir şey yok. Sadece dün gece adet ağrım oldu gündüz tık yok. Adet belirtisi mi ki anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?