Kızlar transferimin 9. Günü idrar negatif

Kizlar gunu nasil hesapliyorsunuz ? Benim ilk transferim kizim da hic yapmamistim
Sadece test gununden bir gun once kanda 240 ile ogrenmistim 5AA idi cok sukur
. Simdi 2 temmuzda tekrar transfer oldun 5BA 11 temmuz test gunum idrar testi yapasim var tutamiyorum kendimi

Ne zaman transfer olucaksın canım kalıtesı ney bu seferkının ve tutmayanın kalıtesı neydı

Damarlarınla ilgili özel durumun varsa sen bekle canım. Allah gönlüne göre versin inşallah bu sefer pozitif olsun

Hangi güb hesabını soruyorsun canım tam anlamadım? Sizin 5.gün embriyosu olduğu için test gününüz 10 gün sonra oluyor. Yani genelde 3.embriyosuna 12.gün , 5.gün embriyosuna 10.gün test yapılıyor. 12 Temmuz'da kan vermeniz gerekiyor

Ne zaman transfer olucaksın canım kalıtesı ney bu seferkının ve tutmayanın kalıtesı neydı
Transferi oldum yağmur. Bugün 5. Gün. Kalitesi 3bb 2aa idi. Çözündükten sonra 4bb olmuş. Orta ve iyi kalite dendi. Tutmayanin kalitesi de böyle bir şeydi ya galiba. Ama ben kaliteye bakmıyorum. Yaşım 36 amh 0.85 erkek kaynaklı sperm azlığımiz var.Morfolojimiz %2. Bizim sebeplerimiz çok. Yani kaliteye gelene kadar çok şey var. Sadece tutup tutmamasına odakliyim. Ben aman aman kalacak embriyo da beklemiyordum 6 tane geriye embriyom kalinca bile şaşırmıştim. Bu işte beklentiyi düşük tutacaksın ki hayal kırıklığı yaşamayasin.

Aynen oyle canım hakkında hayırlısı olsun ınsalllah bebısın sana sımsıkı tutunur

Pekı bu asamada hangı ılacları kullanıyosun

Canim doktorum 11 temmuz kan tahlili gunu olarak belirledi ,
Yani benim 9. Gun mu oluyor 2 temmuzda transfer edildigi icin ? Yani embriyo gununur gore mi hesaplaniyor onu anlayamadim . Transfer gununden itibaren sayiliyor ise bugun 5. Gun oluyor ozaman degil mi ? Idrar testi yapmamak icin zor duruyorum

İnan bende tam bilmiyorum canım. Dün bir topik de bende sordum hatta. Gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bende onun derdine düştüm. Transfer günü mü baz alınacak son adet tarihi mi

Pekı bu asamada hangı ılacları kullanıyosun
Dondurulmuş embriyo da durum biraz farklı. Dozlar artiyor. Günde 4 adet estrofem,2 adet prograf,1 adet prednol,göbekten kan sulandırıcı,kalçadan gün aşırı progesteron iğne ( göbekten de var da ben istemedim kan sulandırıcı kullandığım için çok morariyor) vajinal günde 4 adet progestan fitil ,folik asit. Bir de bağışıklık baskılayıcı serum 1 kere taktırdım ( herkese verilmiyor kişiye göre )

Transfer günün sayilmiyor. Transferden sonraki günden başlıyorsun saymaya. Şu an idrar testin için erken. Evet 2 temmuz transfer ise bugün 5. Gün. 11 temmuz 9. Gün ama kanda çıkar.

İnan bende tam bilmiyorum canım. Dün bir topik de bende sordum hatta. Gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bende onun derdine düştüm. Transfer günü mü baz alınacak son adet tarihi mi
Canim onda son adet tarihin baz aliniyor pozitif geldiginde benim ilk gebeligimde tup bebek ile oldu o sekilde ilerledik

Transfer günün sayilmiyor. Transferden sonraki günden başlıyorsun saymaya. Şu an idrar testin için erken. Evet 2 temmuz transfer ise bugün 5. Gün. 11 temmuz 9. Gün ama kanda çıkar.
Ozamn hic idrar testi yapip kendimi uzmeyim degil mi

Ozamn hic idrar testi yapip kendimi uzmeyim degil mi
Hiç gerek yok. Ben ilkin de yaptım bunda asla yapmam. Safi üzüntüden başka bir şey değil. Öyle muamma bir şey ki şu belirtim var ya da yok kesin hamileyim de diyemiyoruz. Umarım bu sefer pozitif olur. Olumlu düşünmeye çalışıyorum

Ben 5. Günde kan verdim pozitifti. Ama 9. Güne kadar idrarlar hep nagatifti. İnşallah tutunmustur bebekleriniz

Benim bu gün transfer günü +7. Günüm 4-5 tane test yaptım hep negatif. Pozitifi görebilir miyim bilmiyorum
Bu strese girmemek için kan verin. Stres her şeyden kötü..eğer tutunduysa zaten az da olsa kan yükselmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…