Kızlar transferimin 9. Günü idrar negatif

Merhaba arkadaşlar 3. Gün embriyosu transferim oldu bugun 6. Günüm evde test yaptım negatif daha erken olduğunu biliyorum ama baya bi üzüldüm 8. Gün tekrar yapsam diyorum sizce?
Bence hiç test yapmayın evde. Test gününüzü bekleyin kandan öğrenin. Her türlü ihtimal var çünkü ama siz pozitif düşünün pozitif olsun. Test yapmak insanı strese sokuyor ki bu dönemde de stresten uzak olmak gerek

Çok çok haklısınız tek şansımız var meraktan duramıyorum

Canm ben de bugün bıraktım. Bıraktıktan sonra kaçıncı gün adet olunuyomuş biliyor musun
Kişinin bünyesine göre degisiyor Funda. 3-4 gün sonra da olan var 15 gün sonra olan da. Ben de bıraktım. Hocam kimyasal gebelik dedi.

Aynı fikirdeyim .

Normalde buralarda hep okurdum yorumları ama durumum netleşince yorum yapayım dedim transferim 14.günündeyim 12.gününe kadar erken hızlı ne varsa gebelik testlerini hep yaptım sabah ilk idrarla bildiğiniz negatifi gördüm şükür çok güzle geldi sonuçlar o yüzden. İdrarı 6.gün 8.gün 10.gün pozitif görenleri okursanız sakın umutsuzluğa kapılıp ilaçları bırakmayın

Ben ilk transferde test yaptım negatifti. Kan verdim negatif. Ama bu transferde test mest yapmayacağım. Çok sinir bozucu. Kan vereceğim. Sonuç neyse o çıkacak zaten. Ama heyecandan duramıyor arkadaşlar. En güzeli beklemek.

En güzeli kan vermek canım. İlk transferim de gittim erkenden kan verdim. Ovitrelle etkisinden dolayı kendimi hamileyim sandım sonra test günü geldiğinde adet oldum kan verdim değerim çokdan düşmüş. Bu sefer 8.güne kadar dayanabildim. 8 de varsa çıkıyor tecrübeyle sabit. İyisi mi dayanabildiğin kadar dayan sonra da kan ver.

Aynı fikirdeyim. Evet 8. Gün varsa çıkar. Ama şu var Ramses benim damar yolum çok zor buluyor. Damarlarım ince. Erken kan versem bu sefer iki de bir yükseldi mi diye kan vermek zorunda yaşayacağım. O stresi yaşamak istemiyorum. En iyisi günü gelince değer neyse onu görürüm. Bu sefer pozitif olsun çok istiyorum. İlk transferimde, transferden sonra olumsuz olduğunu hemen anladım. Çok umutsuzdum. Ama bunda umutlu olmak ve güzel sonuç almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…