kızlar transferini anestezi altında yaptıran varmı

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bugün merkezimi aradım eğer transferde anestezi istiyorsan ekstra para veriyormuşsun sizden yaptıran varmı yumurta toplamada para almıyorlar ama transferde alıyorlar anestezi olmasa çok ağrı oluyormu bilgi verirseniz sevinirimbuyrunnnnnnnnn

Transferde anesteziye hiç gerek yok canım kesinlikle hiç ağrı olmuyor jinekolojik muayene gibi.
Zaten ekstra ücreti bir kenara neden narkoz alıp bedenini yorasın ki? İnan hiç ağrı hissetmiyorsun.
Bol şans dilyorum güzel haberlerini de paylaşırsın bizimle inşallah.

ben oldum bu sefer genede anestezili olucak .. ne idrar derdi var nede o anda ben strese girerim falan yapamam ben .. 100 tl anestezi parası verdiydim

canım ben transferde yaptırdım. ekstra 450 tl para verdim. çünkü ben aşılama yapıldığında çok acı çekmiştim çok bağırdım yani kısacası rahat değildim.çatı kısmım dar olduğu için acı çekmişim. ve aynı acıları çekmemk için anesteziistedim. çokda rahattıı

evet canım hiç birşey yok kafaya takılacak agrı gibi.......
ben mesela canı çok az olan biriyimdir ama bana göre bile çok basit bir işlem..........hiç isteme bence........hem embriyologun bebeişleri uzattıgını onların hangi noktaya konduklarını(anlamasanda)görüyosun.....bunu yaşamak çok güzel bence.....

bende anestezı alıcam kendımı kasıyorum cunku
kıslar yumurta toplama ve transferde sıkısıkmı gıtmek gerekıyor ıkısındede

toplamada hiç sıkışık olmaman lazım meliscim

benimde catılarım dar

saolun kıslar ıkısındede anestezı alıcam ben sıkarım cunkı kendımı
yarın toplama yapılıcak

hayırlı olsun sakın korkma...inan onları hissedince herşey unutuluyor

ben transferi hiç sevmemiştim. zaten ben idrarımı tutamam çok sık tuvalate giderim. rahim rontgenim bile hiç acımadı transferde kasıklarım çatladı sıkışık olmaktan. sonrası da odada 20 dakika inledim sonunda dayanamayıp sürgü istedim. keşke daha önce isteseydim. çok eziyetliydi valla :bbo:

ben üç deneme yaptım ve üçünde de anestezi aldım.100 tl vermiştim ek olarak.normal transferi hiç yaşamadığım için bilemiyorum ama anesteziyle çok rahat etmiştim uyandığımda yatağımda oluyorum.geceden bişey yemeden içmeden sabah ilk idrarımı yapmadan gitmiştim.-tatlicadiarzu-

ben varım 2 denememde kusmustum ve bır ıhtımal sonucu olumsuz etkıledı 3 denemede anestezı ıle yaptırdım cok rahat oldu sıkısma derdı falan olmuo bı guzel uyuyosun uyandıgında bebısler senınle oluyo kesınlıkle tavsıye ederım sadece fazladan 100 ytl verdık ama hıc sorun degıl rahatlıgının yanında...

kızlar birşey merak ediyorum.ben ilk defa duyuyorum trasferin anestezili olabildiğini.peki anestezi almak olumsuzluk yapmıyormuymuş.eminim doktorlarınızla konuşmuşsunuzdur.benimde çok zor geçiyorda.

canım benim 25 mayısta üçüncü tüp bebek transferim gerçekleşti ilk ikisinde anestezi almadan yapıldı ilki çok rahattı ama ikincisinde tansiyonum çok düştü ve hep öğürdüm transfer sırasında o yüzden üçüncüde anestezi istedim daha rahat ettim şimdi cumartesi gününü yanai 6 haziranı bekliyorum sonucu belli olacak inşallah bu sefer tutar allah bu yolda kimseyi oyalamasın isteyen herkese en kısa zamanda versin rabbim..a.s.

olumsuzluktan ziyada artı yönleri bile varmış psikolojikı= tutunma

ben de anestezi alanlardanım.çatım dar olduğundan acı çekiyorum ve çok stresli oluyorum.
operasyonun rahat ve sorunsuz olmasını dilediğimden tercihim anestezili...

bende aşılamada sıkışık gitmiştim çok beklettiler hemen almadılar az daha patlıyordum ve aşılamaya bağıra bağıra girdim şimdi yine aynısı olsun istemiyorum bi yandanda acaba anestezi olursa bi zararı olurmu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…