kizlar tup bebek tedavisinden sonraki adetleriniz kac ay duzensizdi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
tup bebek yaptiripta negatif sonuc alan arkadaslarim tedavi sonrasinda adetleriniz ne zaman duzene girdi??? hep gecikiyor onceden gununde olurdu hep sizinki kac ay sonra duzene girdi??

canım benim ağustostaki 2 denememde sonraki iki ayda erken geldi normalde 25 günde bir olurdu negatif sonuçtan sonra ilk ay 24 gün ikinci ay 22 günde geldi ekimde 3 denememde negatifti iki gün sonra adet oldum ve bu ay 29 gün ve hala olmadım bende bunu araştırıyordum senin mesajını gördüm ve geçmiş konulara baktım evet oluyormuş 3-4 ay sonra düzene giriyormuş

3 -4 ay düzensiz oldu.hep gecikiyordu 10 gün 1 hafta bayağı geçiyordu.en son 21 gün geçti dr a gittim veeeeeee kese gördük.şimdi 10 haftalık hamileyim.darısı sizlere...

ben hangi birini anlatsam....sinirlerim bozuldu artık düzensizlikte...haziranda tüp denedim...tam 6 aydır bazen 10 bazen 7 bazen 4 gün gecikiyordu....bu ayda 4 gün erken oldum...yani ne zaman düzelir ve neden bu kadar sürdü bilmiyorum....bu ilaçlar bize napıyo ya anlamadım...

3 -4 ay düzensiz oldu.hep gecikiyordu 10 gün 1 hafta bayağı geçiyordu.en son 21 gün geçti dr a gittim veeeeeee kese gördük.şimdi 10 haftalık hamileyim.darısı sizlere...

maaşallah canım maaşallah...Allah tamamına erdirsin...ay bizde de böyle sevindirici sonuları olsa ne güzel olur...

canım benim ne güzel bir haber..benim içinde umutmu oldu desem nee bilmiyorum vallabenneyaptımki benimde bu sıralar genelde hep geç oluyorum hep gecikiyor ama hamiş degilim kaç kere tahlil yaptım belki hamişim diyerek ama negatif ..ben doktara başlamadan hamiş kalamıyacam herhalde..

tup bebek yaptiripta negatif sonuc alan arkadaslarim tedavi sonrasinda adetleriniz ne zaman duzene girdi??? hep gecikiyor onceden gununde olurdu hep sizinki kac ay sonra duzene girdi??

mehaycım ben tüp bebek yaptırdıgımda genelde düzenliydi..21 gün arayla hep oluyordum .. benim sade bu bir kaç ay içerisinde düzensiz oluyorum..yine düzensiz olursam doktara gidecem..

merabalar bende aynı dertteyim geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı adet oldum ve bu ay günüm geçti hala adet olamadım 8 gün gecikti bazen acaba varmı diye ümitleniyorum fakat bu durumlarda gecikiyo yazılarını okuyunca moralim bozuluyo biraz napmalıyım acaba bekleyimmi

canımcım , benim ilk denememden sonra 1 hafta gecikti , diğerlerinde günü gününe olmuştum

canim benim saolasin ..o zaman adetim duzene girmeden yeniden tup bebek deniyemem degilmi???

valla canim sorma benimde tedavinin sonrasi tam gununde oldu sonraki ay 9 gun gecikti bu ayda bir hafta hala bekliyorum moralim bozuluyor...:çok üzgünüm:

canim herkeste oluyormus bak uzulme ....

canim benim saolasin ..o zaman adetim duzene girmeden yeniden tup bebek deniyemem degilmi???

cevaplanmamş görünce ben cvp yazayım dedim , adetin duzene girmeden yeniden tup bebek deneme canım bence .. bence diyorum , çünkü bu durum bazı dr.larca önemsiz ve gereksiz bekleme süreci gibi görülürken bazı dr.lar beklemeyi uygun buluyor diye biliyorum .. benim laparoskopiden sonra 1-2 ay düzensizdi ,3.sünde zamanında geldi , o zaman yaptık tedaviyi ..

valla canim sorma benimde tedavinin sonrasi tam gununde oldu sonraki ay 9 gun gecikti bu ayda bir hafta hala bekliyorum moralim bozuluyor...:çok üzgünüm:

bazen diyorum ACABA...sonra bıkmadın umutlanmaktan diyorum...ne bileyim düzensizlikte can sıkıcı....aman zor işte..SABIR RABBİM SABIR............

dediğim gibi benimki çok düzensizleşmişti.2. tüpe başlayacaktık ama bir türlü hastalanmadım.11 gün sonra dr a gittik kese falan göremedik.hatta biran önce tedaviye başlayabilmek için dr söktürücü verecekti ama biraz daha bekleyelim dedi.10 gün sonra dr a tekrar gittik tabi gitmeden önce sabah dayananamadık test yaptık 2 çizgi çıktı.inanamamıştım...neyse dr a gittik test yaptığımı 2 çizgi çıktığını söyledim.dr şaşırdı inşallah dedi.odaya girdim karnımdan baktı ve keseyi gördük.Allah isteyen herkese versin.

.................ahhhhh arkadaşlar bende aynı dertden muzdaribim.....................
seninki kac gun gecikti canim kac aydir gecikiyor....

mutlu son diye buna denir Rabbim bizede nasip etsin...

kızlar benim 10. günüm hala adet olamadım test yapsammı yarında olmazsam. hamiş olcağımıda sanmıyorum gerçi çünkü tüpten sonraki ay hamiş olmam imkansız gibi önceki adetlerimde olduğu kadar belirtide yok napmalıyım kafayı yedim valla

canım inşaalllah hamişsindir ..eger çıkmazsa 3-4 gün sonra tekrar yaptır ..bellimi olur..:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…