seninki kac gun gecikti canim kac aydir gecikiyor....
canım biz seninle birlikte aynı zamanlarda yaşamiştık o acı günleri........
neyseki geçti çok şükür.......
benimde aynen senin gibi adetim o zamandan beri geçikiyor.bugün 3-4 gün geçti işte anlamıyorum niçin olmuyor geçen ay 12 gün geçmişti bu ay bakalım nolcek:1no2::1no2:senağlama...
canım biz seninle birlikte aynı zamanlarda yaşamiştık o acı günleri........
neyseki geçti çok şükür.......
benimde aynen senin gibi adetim o zamandan beri geçikiyor.bugün 3-4 gün geçti işte anlamıyorum niçin olmuyor geçen ay 12 gün geçmişti bu ay bakalım nolcek:1no2::1no2:senağlama...
canim 10. gun madem yaptir testi varsa cikar hatta idrarda bile cikar varsa....kızlar benim 10. günüm hala adet olamadım test yapsammı yarında olmazsam. hamiş olcağımıda sanmıyorum gerçi çünkü tüpten sonraki ay hamiş olmam imkansız gibi önceki adetlerimde olduğu kadar belirtide yok napmalıyım kafayı yedim valla
selam arkadaşlar ben de mikrodan sonraki ilk adetimi bekliyorum ama hala bişey yok..bugün 5.gün gecikeli..2 gün önce 1 damla geldi fakat ondan sonra kesildi..ara ara da çook açık sütlü kahve bir iki kere akıntım oldu ama çamaşırıma geçecek kadar değil..bunun anlamı medir anlamadım..sökülemedi bir türlü..
10. günümde geçti bugün idrar testi yaptım sonuç nefatif malesef hala adetimi bekliyorum
sorma canim insanin morali bozuluyor gercektende yeniden tedaviyede baslayamam boyle olunca:çok üzgünüm:
canim sen test yaptinmi peki??selam arkadaşlar ben de mikrodan sonraki ilk adetimi bekliyorum ama hala bişey yok..bugün 5.gün gecikeli..2 gün önce 1 damla geldi fakat ondan sonra kesildi..ara ara da çook açık sütlü kahve bir iki kere akıntım oldu ama çamaşırıma geçecek kadar değil..bunun anlamı medir anlamadım..sökülemedi bir türlü..
bende baslamak istiyorum ama duzensizlik surerse biraz zor...bende tedaviye tekrar başlamak istiyorum eger hafta başına adet olursam....
yoksa bi dahaki ay inşaallah....a.sa.s
sonunda adet oldum malesef 10 gün geçti 11. gün oldum azda olsa ümitlenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?