Kizlar tup bebekte kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi?

geçmiş olsun canım allah bir daha böyle acı yaşatmasın.

Merhaba arkadaşlar,
11,8 ve 4 hücreli 3 embriyom transfer edildi bu gün..:asigim::asigim::asigim:

badem şimdi birden okuyuncu içimden senin hamile kalacağın geçti. Transfer sonrası bekleyen pek çok kişinin yazdıklarını okuyorum. İlk kez içimden böyle bir şey geçti. İnanıyorum bak içime doğdu vallaa

benim ilaçlarla 30 yumurtam toplandı..18 i olgundu ve 18 i de döllendi...ama sadece 2 tane kaliteli kaldı...eşimde problem vardı..çok şükür şimdi hamileyim:)Rabbim isteyen herkese nasib etsin...

merhaba kızlar,33 yumurtam toplandı,25 tanesi döllendi.1 tane transferim oldu.2 aylık hamileyim.allah isteyen herkese versin...

KızLar tek yumurtam çıktı mikroenjeksiyon yapıLdı 1. kalite embriyo oluştu transfer günü dinlendim gebelik testine kadar normal hayatıma döndüm valla ne yattım ne başka bişey günlük yürüyüşlerimidee yaptım evimin işlerinide vee hamiLeyimm.... yüce Rabbim isteyen herkeze nasip etsinn....

bnm 16 yumurtam toplandı ilk gün 6 tane dolendi cok kötü oldum hiç yumurtam kalmıyacak sandım cok sükür 6 sıda 5. güne gitti banada 1 tanesi transfer edildi cok sükür ilk seferde tuttu darısı basına insalhh

inanamıyorum ne kadar şanslısın!!!benim de 4 yumurtam toplandı. 2'si olgun değildi. diğer 2'sinden 1'i döllenip böllündü ve orta kalite embriyo oluştu ancak progesteron hormonum yüksek çıkınca o 1 tane de donduruldu. salı günü sağlam çözülürse transferim olacak. çok korkuyorum hem orta kalite hem dondurulmuş embriyo.. yaşım 27

Hiç korkma Rabbim nasip ettiyse mutlaka olucaktır daha çok gençsin hem dünyanın sonu değilyaa bu olsa tekrar denersiniz... Ama moralini sakın bozma ben pozitif enerjiye çok inanıyorum hiç olumsuz düşünmedim tedaviye başladığımızda şansımız %17 'di ....... Rabbim sanada nasip etsin bu güzel duyguyuu...

nasıl mutlu oldum seni duyunca anlatamam:) peki merak ettim ilaç dozun yüksek miydi? günlük ne kadar doz kullandın?kaliteyi etkileyip etkilemediini anlamaya çalışıyorum.allah bebeğini sağlıklı, hayırlı kucağına almayı nasip etsin inşallahh....

Merhaba siz bu yaziyi yazali çok olmuş siteye hala giriyor musunuz bilmiyorum ama yinede yazmak istedim benimde yumurtam çok az yarin toplanacak doktor 3 yada 4 tanesini toplayabiliriz 9 tane gözüküyor ama hepsi ayni büyüklükte değil diğerleri küçük dedi. Çok korkuyorum ya dollenmezsr diye sizin yazdiklarinizi okuyunca sevindim ama bebeğimiz simdi 4 yaşlarında falandir herhalde. Darisi bana ins

Çok güzel bir haber maşallah ilk tüp bebeğiniz mi yasiniz kaç acaba
İlk denemeyi yaptık 1 tane olgun yumurta toplandı, ama döllenme olmadı transfer bile yapamadan tedavi yarım kaldı. Yaşım 27 doktor tek şansın yaşının genç olması dedi. Tekrar tedaviye başladık salı günü yine toplama yapıcak umarım bende siizn kadar sanslı olurum ve yumurtam bu sefer döllenir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…