R
rodal
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.beni hatırlayanlar bilir.bebeğimin kalp atışını duyamadık malesefffff...cuma günü iki dr a gittim.ikisi de "bebek oluşmuş,yolk kesesi de var ama bebişin kalbi atmıyo" dedi. 1 hafta daha beklesem duyulur mu dedim...DUYULMAZmış.zaten kesem de bozulmaya başlamış.üstelik baya bir lekelenmem de var.bi anda pat diye kanamam başlıycak diye korktum.çünkü genetik tanı olması gerekiyodu.cumartesi kendi drum baktı son kez.o da aynı şeyi.....hemen kürtaja aldılar.allahım ismi bile çok ürkütücüüüü...yumurtam toplansın,bebişim olsun diye yattığım masada şimdi bebişimi vermek için yatıyordum.ağlayarak girdim anesteziye...ve uyandığımda bebeğimi görmek istediğimi söyledim anında.zor konuşabiliyodum anestezi yüzünden ama ne dediğimi biliyordum.göstermediler üzülmeyeyim diye...bende o anda bir ağlama koptu hemde hıçkırarak...durduramadım 10 dk...genetik tanıya ve patolojik incelemeye gitti.ben 2 saat dinlendim ve evde yattım akşama kadar.ama şimdi iyiym arkadaşlar.duyguyu tam o anda yaşamak en doğrusu bence...elbette bu kendini zorlamayla olmuyor.düşünüyorum da o an ağlamasam belki bugün bu kadar rahat olamazdım.çok ilginç ama kendime kızıyorum bi yandan da.nasıl bu kadar çabuk toparlandım diye...ama bu önüme bakmam için gerekli..bebişimin usg leri kaldı bi tek bana...onları daima saklıycam...ama yalan yok...arada bi bakıp ağlamıyo da değilim...
yaza kadar ted.düşünmüyorum.zihnen tam olarak hazır olmak istiyorum.mart ayından beri kesintisiz ted,dr,ilaç...yeter dedim artık...doğal bir hayata girmeliyim.bedenen zihnen hazır olmalıyım önce...
kızlar şu an biçoğunuz ya beklemede ya hamile ya da ted.devam.
lütfen benim yazdıklarım sizin moralinizi bozmasın.7 hafta hamilee olmak anne olmak inanın çok güzeldi...ve biliyorum ki hepimiz bir gün anne olacağız.bazılarımız daha erken...
hepinize duacıyım,meleklerde böylece bana...yani birbirimize dua edelim.gıyabımızda yapılan dualar bizimde dua ettiklerimizin de hayrına...
hepinize en derinden sevgiler...allah kavuştursun bebişlerimize cümlemizi...
geçmiş olsun canım allah bir daha böyle acı yaşatmasın.