Pek dinlemem ama güzelmiş ben genelde umut Akyürek bazen Tarkan bazende yeni grupları seyduna türkülerini dinliyorumSıla candır :)
Pek dinlemem ama güzelmiş ben genelde umut Akyürek bazen Tarkan bazende yeni grupları seyduna türkülerini dinliyorum
Canım bu şarkı sana gelsin yeni keşfettim çok güzel.Bu aralar canım çok skliyor.
Birileriyle surekli konuşmak oturmak istiyorum
Ama yalnızım resmen...
Can skntm geçmiyor.
Bir sürü yapmam gereken iş var oysa.
Ama yapmıyorum
Buraya da sohbet için yazdım ama kimse sohbet etmiyo
Tabiki sormanız bile hata kapımız herkese açık hoşgeldin canımBir gelin olarak bende gelebilir miyim
Herkese merhaba bu arada
En güzeli :)Bende çoğu şeyi dinlerim
Tabiki sormanız bile hata kapımız herkese açık hoşgeldin canım
Maşallah canım Rabbim yuvanı korusun bebişinizde hayırlı zamanda hayırla gelsinHoşbulduk canım. Siz sormadan ben kendimi anlatayım. 2 yıldır evliyim bebiş istiyorum çalışıyorum
Hoşbulduk canım. Siz sormadan ben kendimi anlatayım. 2 yıldır evliyim bebiş istiyorum çalışıyorum
Maşallah canım Rabbim yuvanı korusun bebişinizde hayırlı zamanda hayırla gelsin
Hoşgeldin cnm
Merhaba bende bir gelin olarak kaynasmak istiyorum:)nasilsinz keyifler nasil
Hoşbulduk canım
Hoşgeldin canım.
Ne kadar süredir evlisin, kaçyaşındasın nerde oturuyosun ?
Umarım bebiş haberi alırsın
24 yasindayim 7 yillik evliyim ankarada yasiyorum 2 oğlum var .rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah
Elhamdulillah İyiyim canım benim yaramazla uğraşıyorum :)Amin canım cümlemiizinkini. İnş. inş.
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz.
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba bende bir gelin olarak kaynasmak istiyorum:)nasilsinz keyifler nasil
Elhamdulillah İyiyim canım benim yaramazla uğraşıyorum :)
Maşallah genç anne olmuşsunuz amin24 yasindayim 7 yillik evliyim ankarada yasiyorum 2 oğlum var .rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?