Allah mesut etsin evladınla eşinle.. Kac yaşındasınGaliba nasipe ve kadere inanırım
iyi o kadar uzak değilmisiz =)Yeni Adliyenin orada oturuyorum canım
Öyleymiş canımNasipmiş işte
YoK malesef aptda kiler genelde akraba ben yabancıyımiyi o kadar uzak değilmisiz =)
peki arkadaş cevren kolun komşun var mı ?
Amin 31 yaşındayım Allah razı olsunAllah mesut etsin evladınla eşinle.. Kac yaşındasın
peki nasıl vakit geçiriyorsn gün içinde ailen ve kv ler nerdeYoK malesef aptda kiler genelde akraba ben yabancıyım
Ailem Aksaraydapeki nasıl vakit geçiriyorsn gün içinde ailen ve kv ler nerde
oo iyi bebişin varsa zaman su gibi akıp geçer zaten maşallah ne kadarlık ?Ailem Aksarayda
KV demler ise nakipoglu tarafında eltimin kvdemle oturuyor gÖrümcem se işgalaman tarafında
Sabah eşime kahvaltı hazırlayıp işe gönderiyorum oglan uyanıncaya kadar azıcık daha yatıyorum sonra oglanla ev le uğraşıyorum akşam oluyor birden haftada 1 annemler gelir burada bir kaç akrabamız var bazen ben giderim vs
4.5 yaşında şuan :) Teşekkürleroo iyi bebişin varsa zaman su gibi akıp geçer zaten maşallah ne kadarlık ?
Benimde istemese :)Niye canım birşey yemek istemiyo ya
Benimde istemese :)
Şiştim bildiğin gibi değil ne olacak bilmem :/ Eşim asla bişey demez ama ben kötü hissediyorum
Şiştim bildiğin gibi değil ne olacak bilmem :/ Eşim asla bişey demez ama ben kötü hissediyorum
Tatlı ve abur börek nadir yiyorum canım ama metabolizmam yavaşey galiba bide uyku düzenim yok oglum hareketli bir çocuk gece uykusu bozuldu 2 yıldır düzene oturtamadımAz az ye cnm
Tatlı ve abur börek nadir yiyorum canım ama metabolizmam yavaşey galiba bide uyku düzenim yok oglum hareketli bir çocuk gece uykusu bozuldu 2 yıldır düzene oturtamadım
Tamam inşallahEgzersiz yap cnm
Tamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?