- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Merhaba kızlar az önce eski sevgilimle telefonda konuşuyorduk( bu arada tekrar sevgili olma yolunda ilerliyorduk) o sılanın şarkılarını falan çok seven telefonda konuşurken sılanın bir şarkısı çalıyordu bana ya bu kadının yüz mimikleri çok hoşuma gidiyor falan dedi bende bana söylemene gerek yok falan dedim anlayacağınız kıskandım:78: çünkü oda ben herhangi bir erkekten bahsettiğimde bana tepki veriyor bana neyse ya sonra konuşuruz kapatmak istiyorum dedi sana çok kızdım dedi bende sinirlendim elalemin kadını için ona laf söyledim diye telefonumu kapatıyosun dedim oda hayır sana kızdım falan desede biliyorum o kadına olan ilgisinden dolayı laf söylediğim için kapatmak istedi çok çok sinir oldum iyi dedim git bul sılayı işte ne yapıyosan yap falan diye biraz ağır konuştum oda tamam hoşçakal dedi ama sinirli değil sakindi üstelik sinir anında onunla buluşacaktık artık buluşmakta istemiyorum dedim:85: çok pişmanım kızlar o bu aralar telefon kullanmıyor beni özel numaradan şirket hattından arıyordu ona ulaşacak bir numarada yok çok ağır konuştum çok pişmanım kızlar sizce tekrar ararmı
biliyorum çok abarttım ama kıskandım onu işte:85: elimde değil tekrar arayacak mı sizce arama birdaha falan dedim