Kizlar yardim aklim bulandi

sinirli insanı çekmek gerçekten zor ki eşinde şiddet ve hakaretlerde var
ne olursa olsun bu insanla beraber olmak gibi bi zorun yok
senden gururundan onurundan insanlığından daha mı önemli eşin?
kendine ve eşine bak hiçbir insan bunları hak edemez sirkelen kendine gel
seviyorum vs diyorsan da bi uzmandan yardım alın yoksa ömür geçmez bu adamla
nereye kadar...?

Ben ailemin n evine gidersem bosanirim donusu olmaz benm icin. Terapiye yanasacagino sanmiyorum hasta oldugunu dusunmuyor.normal goruyor hareketlerini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/QUOTE]

Cok konustum o an pisman oluyor 5 dkkaa sonra bi daha yapiyor degismiyor. Dil yarasi kaliyor insanda iste

Ilk zamanlar neden zor oluyor?

Yani ben agir dovmesi yokdemek istemistim tabiki normal karsilamiyorum ama herkes normal karsilamam icin baski yapiyor. Bilemiyorjm iste her evlilik boylemi diye sormamon nedeni bu

Her zaman vurmuyor dedigim gibi gelnelde ben susuyorum kes diyince.ama hakeretleri birde karsisinda soylemek istediklerimi soyleyememem beni yipratti

iste o baski yuzunden sana da normal gelmeye baslayacak. burda 10,yorumdan 8i benim esim de böyle maalesef butun erkekler boyle dese algin degisecek bi sure sonra.

canim şiddetin buyugu kucugu yok. adam sana vurmasa dahi hakaretleri bile dayak gibidir eminim.

insallah esin bi danisman yardimiyla ya da ona verecegin saglam bir dersle kendine gelir ve öfkesini kontrol etmeyi öğrenir.

Tsk ederim yorumunuz icin

Tsk ederm

Alinti yapamiyorum arkadaslar alinti yaptigim zaman almak istedigim yorumun disinda baska bir yorum cikiyor kusura bakmayin yorum yapanlara sonsuz tskler

Yaşadıklaırn normal şeyler değil. Ailenin bunu senin gözünde normalleştirmesine izin verme. Tabi ki boşanmanı istemeyeceklerdir. Türkiyede yaşıyoruz boşanma diye ellerinden geleni yapacaklar. Küfürle hakaretle yaşamak çok zor şeyler anlayabiliyorum. Küfür ne demek ya çocuğun yanında küfreden bir adamdan hayır geir mi? Hayatının sonuna kadar küfürle hakaretle yaşanır mı? Boşanmak için senin açından yeterli mi bunlar bilmiyorum bundan sonra seni nasıl bir hayat bekler onu da bilmiyorum. Eşinden tedavi olmasını iste. Psikiyatriste götür. Adamakıllı da konuş, ya da bir mektuba dök içini eşine ver. Sana nasıl zor bir hayat yaşattığının farkına varsın.

Hayvana dayak atılmasın diye insanlar örgütleniyor dernekler kuruyor.İnsanın insana hele her ne sebeple olursa olsun bir fiske dahi vurmaya hakkı yok.Çocuklara bile yapılmamalı.Sen insansın.Eşisn,annesin.Hakaret küfür ne demek.Böyle evlilik gider mi.Ailene de pes doğrusu.Gözünü korkutsalardı,sen de ciddi anlamda tavrını lasaydın bu kadar haddini aşamazdı.

[/QUOTE]

Şaka mı yapıyorsun Allah aşkına canım.Evlilikten anladığınız bu mu.Eş ne diye azarlasın.Çocuk mu var karşısında.Beğenmemek ne demek.Hizmetçisi aşçısı yok onun.Yüz bulmaman için yüzüne iyisin demezlermiş.Kendini bunlarla avutma canım.Yüz bulsan ne olur.Eşim yaptığım birşeyi beğenip ellerine sağlık dediğinde,bugün güzel olmuşsun dediğinde,bunu ne iyi yapmışsın dediğinde,teşekkür ettiğinde neyin yüzünü bulacağız.Bu İNSANLIKTIR.MEDENİYETTİR.Azarlamak ne.Yanlış olan birşey varsa,burda sana kırıldım,bu yaptığın hoş değil,şurda yanlışsın demesi gerekirken kim kimi azarlıyor.Hele ki şu nasıl bir zihniyet,eşin seni dövüyorsa damarına mı basıyorsun.Allah yardımcınız olsun,Allah sizi bu zihniyetten kurtarsın.Yani damarına absarsan dayağı hak edersin öyle mi?.Siz kocalarınızı sahibiniz,komutanınız,padişahınız filan mı sanıyorsunuz.Eş,adı üstünde EŞ.iKİNİZDE EŞ VE EŞİTSİNİZ.eVLİLİK BİRBİRİNE SAYGIYI GEREKTİRİR.

saygısız kaba şiddete mailli ağzı pis bir koca anlatıyorsun
ailende bütün erkeklerde ksuur var diye geçiştiriyor
bunun adı kusur değil ki
bu düpedüz karaktersizlik
şart ve koşullarını bilmiyorum
herkese de boşanın diyen feminst karakterlerden değilim
ama çekilecek çilen çok
imkanın varsa asla arkana bakma

evet her insanın kusuru olur
örneğin kimisi dağınıktır
kimisi mızmız
kimisi anlayışsız
ki bence
sonuncusu bile ağır kusur a girer

ama senin anlattıklarına kusur denip geçilmez

Herkes aynı şeyleri çekmiyor. Yazık ki aileniz eşinizin yanlışlarını normalleştirmiş. Ailenizin erkeklerinin de kadınlara muamelesi bu demek ki. Sonuçta boşan diyemiyor olabilirler ama bakış açıları böyle olmasaydı eşiniz de bunlara cüret edemezdi.

Son düzenleme:
Hayır canım herkes bu yaşadıklarını yaşamıyor..
Tokat yiyorsun,küfür işitiyorsun yaa ötesi var mı?? Ne demek çıtkırıldım mıyım??yazık yaa nasıl da sindirmişler seni böyle.
Ağır dövme yok sadece bir iki tokat atıyor öyle mi? Benim eşim bana el kaldırdığı an biter benim için.
Tokat hafif birşey mi arkadaşım?
Ailene de söylecek söz bulamıyorum.

dövmek yok 2 tokat var. pardonda siz dövmekten illa hastahanelik olmayımı anlıyorsunuz.
ha ayrıca bizim babalarımız ve etrafımızdaki erkeklerde böylesi yok. onlar erkek değilmi.
sizin çevre böyle sanırım.
bu adam size hem fiziksel hemde psikolojik şiddet uyguluyor.

Son düzenleme:
[/QUOTE]

buyrun buradan yakın
en iyisi ben yakayım.

Üzüldüm hiç bir kadın hakareti şiddeti haketmiyor annemiz babamız biz kocalarımızdan şiddet görelim hakaret işitelim diye büyütmedi:26: evet bizim insanımızda var hiç bir evlilik erkek dört dörtlük değil her erkek yapar yuvanı bozma der çok işitiyorum bunları dediğin gibi insanın cesaretini kararlılığını ister istemez kırıyorlar gerçekten çok şikayetçi ve memnun mutlu değilsen evliliğinde ve evinde huzursuzluklar var ise akşam eşin eve geldiğinde ve normal sinirli agresif değil iken yanına git konuşmayı dene böyle böyle anlat bu yaptıkların yüzünden boşanmayı düşünüyorum yada bir süre ailemin yanına gitmek istiyorum diyip gözünü korkut belki işe yarar

Şaka mı yapıyorsun Allah aşkına canım.Evlilikten anladığınız bu mu.Eş ne diye azarlasın.Çocuk mu var karşısında.Beğenmemek ne demek.Hizmetçisi aşçısı yok onun.Yüz bulmaman için yüzüne iyisin demezlermiş.Kendini bunlarla avutma canım.Yüz bulsan ne olur.Eşim yaptığım birşeyi beğenip ellerine sağlık dediğinde,bugün güzel olmuşsun dediğinde,bunu ne iyi yapmışsın dediğinde,teşekkür ettiğinde neyin yüzünü bulacağız.Bu İNSANLIKTIR.MEDENİYETTİR.Azarlamak ne.Yanlış olan birşey varsa,burda sana kırıldım,bu yaptığın hoş değil,şurda yanlışsın demesi gerekirken kim kimi azarlıyor.Hele ki şu nasıl bir zihniyet,eşin seni dövüyorsa damarına mı basıyorsun.Allah yardımcınız olsun,Allah sizi bu zihniyetten kurtarsın.Yani damarına absarsan dayağı hak edersin öyle mi?.Siz kocalarınızı sahibiniz,komutanınız,padişahınız filan mı sanıyorsunuz.Eş,adı üstünde EŞ.iKİNİZDE EŞ VE EŞİTSİNİZ.eVLİLİK BİRBİRİNE SAYGIYI GEREKTİRİR.[/QUOTE]

Tabiiii dediklerinzde haklisiniz damarina mi basiyorsun denildignde yani soyle soyluyeyim kisa,giyme diyor sende giyorsan damarina basiyorsun yani oyle demk istedim es adi ustunde es degildir sen nerde yasiyorsun bilmiyorum ámá herkes snn dsndgn gibi dusunemez benim gibide syldklrimi dogru veya haksiz olabilirim goznde bnm bir arkdsm var 5 tane cocugu vár we kocasi sapik kac kere telefnla tutmus bnde daynmadm sordum ne bu neden ayrilmiyorsun dediki esimo baska bir kadinla ytkta grsem esimi birakmm bn bu lafi dydgmda kala kalmistim amq sonralardan anldm ne dmk istedgni inan nazlideniz bzde eslerden ayrlmk kolay degil bu laflarimi dogru veya yanlis bunlar bzde olan seyler

buyrun buradan yakın
en iyisi ben yakayım. [/QUOTE]

Simdi bn niye yanlis anlsildim anlamiyorum bn sadece soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…