Şimdiye kadar çok şükür eşimle büyük bir problem yaşamadım o yüzden ailemin tavrı ne olurdu bilmiyorum ama görümcemde şahit oldum. Kv kp aldılar kızlarını eve 3 gün göndermediler. Enişte de çocuklarla perişan oldu. Sonra tıpış tıpış yola geldi. Tamam senin eşin sorunlu ama ailen daha da büyük sıkıntı. Arkanda dursalar kocan böyle herşeye cesaret edemez. Bunu bilir bunu söylerim. Ama düşün çocuğun erkek kız farketmez sizi örnek görüyor şu an. Ya gider terapi olursunuz ya da boşanırsınız. Bu şekilde çocuğun hayatını da mahvedersiniz.
[/QUOTE]Soyle o bagirip hakaret ediyor bnde kendimi savunmaya geciyorum en fazla diyebildigim terbiyesizlesme. Birsey soyleyecek olsam kes sesini sus diyip kufur ediyor biliyorum ki tek bir kelime etsem dayak yiyecegim susup agliyorum. Ve her defasinda gidecegm diye karar aliyorum ama cesaretm kiriliyor.eger oyleyse cnm hicbirsey diyemm cunku bn kndmdn biliyrm esimi bn sinirlndrrm hatta alttan alacagma inatlasrm o yuzdn d damarinami basiyorsun dedim eger oyleyse knsmayi dene esinle bak bn boyle boyleyim seni sewyrm senide birkmk istmyrm ámá,sen zrluyorsun eger istmyrsn cocugmu alip gdrm de eger sewyrm filn derse davrnslarni duzelt de hayr derse o zmn cnm anlsmali bosanirsinz ailnde anltrsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ilk evliligime benzentim benim esimde gereksiz yere kirardi sonra ozur dilerdi bosanma karati aldigimda ailem asla kabul etmedi ben dinlemedim bosandim yeterince sans vermistim zaten banada herseyin daha kotu olucagini soylediler evet ilk zamanlar hersey cok kotuydu ama evli kalsamda ayni olcakti simdi en azindan hersey yolunda hic pisman olmadim ne cocuk icin nede baska bit adam icin gelmedik dunyaya herkes kendi payina duseni yasiyor
esinin ofke kontrolü yok bence. bi dr.a gorunse iyi olur. siniri geçtikten sonra pisman olusu bundandır muhtemelen.
hepinizim evlilgi boyle mi demissin de evli degilim ama tabii ki herkesin evliligi boyle degildir. benim abim ve esi inanılmaz kavgalar yasadilar. yani yengenin yaptiklarini burada bir anlatmaya kalksam adim kötü görümceye cikar o yüzden hic girmeyeyim o konuya ama bunlara rağmen asla elini kaldirmamistir abim ki inanilmaz da sinirli bi adamdir ama her zaman duracağı yeri bilir.
esinin yaptigi cok yanlis. dr.a gitmeyi teklif et. kendi için gitmezse sen kendine randevu almissin gibi yap, dr. esini de getir seni bi de onun agzindan duyalim dedi filan diyerek gotur. ya da bi kez daha sana boyle davranırsa seni kaybedecegini hiasettir ona. artik annene mi gidersin bosanmakla mi tehdit edersin bilmem ama boyle bir ozurle affedersen uzgunum ama daha cok siddet gorursun. anlatırken iki tokat oyle dovme yok demissin ya hani, iste o oyle degil.. oradan belli olayı normal gormeye baslaman.
Insanlar sinirli olabilir ruh sagligida bozuk olabilir ama siddetten cekinmiyosa bunun zaten tedavisi yok olur olmaz seye vurucak adam sonra sinirlendim diycek yok oyle bi dunya bugun iki tokat yarin tekme tokat
Yani ben agir dovmesi yokdemek istemistim tabiki normal karsilamiyorum ama herkes normal karsilamam icin baski yapiyor. Bilemiyorjm iste her evlilik boylemi diye sormamon nedeni bu
Özgürlük sizce ne demek?
Herhangi bir evli erkek için özgürlük bir kız arkadaşıyla gece dışarı çıkmak, eve geç vakitte sarhoş dönüp karısına hesap vermemek anlamındayken, bir diğeri o geceyi tek gecelik cinsellikle sonlandırabilmeyi özgürlük olarak arzuluyor. Yine herhangi bir evli kadın için özgürlük o akşam yemek yapmak zorunda olmamaksa, bekar ama ilişki yaşayan bir başka kadın acıktığı zaman sevgilisini beklemeden yemek masasına oturmayı özlüyor. Kız kıza ya da erkek erkeğe arkadaşlarla tatile çıkmak, o gece yalnız uyuyabilmek, internette karşı cinsle flört edebilmek, istemediği bir iflme sırf o üzülmesin diye gitmek zorunda olmak çiftlerin sahip olmayı istedikleri diğer özgürlük tanımlarından bazıları olarak sıralanabilir.
Tüm bu örneklerin gösterdiği gerçek şu ki, her ilişkide çiftlerin birbiri üzerine kurdukları hakimiyet alanının sınırları değişiyor. Bu sınırlarsa her iki partnerin duygusal altyapıları ve arayışlarıyla biçim kazanıyor. Ancak bu altyapı ve beklentiler karşılıklı birbirlerine uyum sağlamadığında da sorunlar çıkıyor; ilişki yük haline gelmeye ya da özgürlüğü sınırlayan bir esarete dönüşmeye başlıyor. Bu noktada bireyler ilişkilerindeki tatminsizliklerden kaynaklanan bir yoksunluk duygusuna kapılıyor; kendilerini daha uyumlu bir ilişkiyi özlerken ya da kusursuz aşkı hayal ederken bulabiliyorlar.
Oysa kusursuz insan olmadığı gibi kusursuz aşk da bulunmuyor. Uyumlu bir ilişkinin yolu çiftlerin birbirlerine kendileri için istedikleri anlayış, yakınlık ve özveriyle yaklaşmalarından geçiyor. Uzmanlar olgun bir ilişkiyi yakalamanın sırrının daha iyi iletişim kurmak, sorunları karşılıklı konuşabilmek ve çözümü birlikte aramak olduğunu dile getiriyorlar. Yani sadakatsizliğe karşı anlayış gösteremeyecek yapıda olan bir insanın karşısındakinden kendi sadakatsizliğine anlayış beklemesi müthiş bir bencillikten öteye gitmiyor. Tıpkı sevgisini göstermekten kaçınan birinin karşısından sevgi ve şefkat beklemesinde olduğu gibi. Yani buradan çıkarılması gereken sonucu şu şekilde dile getirmek mümkün: Bireyler önce kendilerini çok iyi tanımalı, kendi kapasitelerinin farkında olmalı, kendi sınırlarını iyi bilmeli, daha sonra karşısındaki insanı tanıma ve anlamaya yönelmeli ve ondan beklentiye girmeli.
Ayrıca ideal ilişkiye sahip olmanın insanın her şeyi partneriyle birlikte yapması, her an onunla birlikte olması, herşeyden onunla birlikte zevk alması, her an onu özlemesi ya da onun tarafından özlenmesi anlamına gelmediğini de iyi öğrenmek gerekiyor. Psikologlar ancak çiftlerin tüm yaşamını kapsayan ilişkileri bağımlı ilişkiler olarak tanımlıyor, bağımlılığın bağlılıkla karıştırılmaması gerektiğini öne sürüyorlar. Kısacası eşlerin birbirlerinden bağımsız olarak dostluklarını, iş yaşamlarını ve aile ilişkilerini sürdürebildikleri, kendi ayakları üzerinde durabildikleri, ihtiyaç duydukları için değil, birbirlerini sevdikleri için birliktelik yaşadıkları, ilişkinin sorumluluklarını da karşılıklı taşıyabildikleri bir ilişki hem aşkın hem de özgürlüğün birlikte yaşanabileceği tek ve en ideal yöntem olarak beliriyor.
Birlikte ve özgür yaşamanın anahtarları
Kurban rolünden kurtulun: Partnerinizin başka bir aşk macerası yaşayacağı ya da sizi aldatabileceği korkusuyla yaşamaktan vazgeçin. Böyle bir ihtimalin sizin için de geçerli olduğunu unutmayın.
Kendi hayatınızın hakimi kendiniz olun: Davranışlarınızı başkalarına göre düzenlemekte aşırıya kaçmayın. Siz mutlu olamazsanız onu da mutlu edemezsiniz.
Toksik ilişkileri reddedin: Size de partnerinize de çok acı verecek ilişkilere girmeyi baştan reddedin. Tutkulu aşk imkansızlıklardan dolayı yaşanmaz.
Kendinizle barışık olun: Eğer siz kendinizi severseniz karşınızdakinden bunu daha az talep edersiniz. Kendisiyle barışık olan insanlar başkaları için daha caziptir. Bağımlı ve güvensiz tavırlar partnerinizi sizden soğutacaktır.
Mükemmel aşkı aramaktan vazgeçin: Mükemmel aşkın bir ütopya olduğunu unutmayın. Aradığınız şey olgun ve uyumlu bir ilişki olabilir. Ancak öyle bir ilişkide kendinizi daha özgür ve mutlu hissedebilirsiniz.
Yahu ben neden kötü oldum? Siz bir şey yazmışsınız, biri yazdığınız şekli güzel bulmamış ve anlaşılmasının zor olduğunu ifade etmiş. İnsanlar Türkçenin yanlış kullanılmasından rahatsız olabilir veya olmayabilir. Ben olmayanlardanım, ama olanı da anlayışla karşılarım. Bir kişi bir şeye maruz kalıyorsa onu eleştirme hakkına sahiptir. Ben anladığım kadarıyla sizin anlatmaya çalıştığınız şeyleri sade bir şekilde tekrardan yazdım. Ben neden kötü oldum. Böhü. Neyse, sevindiremedim sizi üzgünüm ama yanlış anlaşıdığımı düşündüğüm için açıklama gereği duydum. Bir daha karışırsam da ziyus belamı versin. Kendi içimde yaşayacağım bundan sonra challengelarımı. İyi geceler.
Not: Konu sahibesine de tekrardan özürlerimi sunarım. Umarım eşinizle problemlerinizi çözebilirsiniz.
Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Sunu eklemeyi unuttum hakaretlerinden bir sure sonra ozur diliyor sinirlendm korktum gibi aciklamakar yapiyor ben affetmiyorm bn sana soylemeye calisiyordum dinlemiyorsun diyince tekrar hakarete basliyor.
Hayvana dayak atılmasın diye insanlar örgütleniyor dernekler kuruyor.İnsanın insana hele her ne sebeple olursa olsun bir fiske dahi vurmaya hakkı yok.Çocuklara bile yapılmamalı.Sen insansın.Eşisn,annesin.Hakaret küfür ne demek.Böyle evlilik gider mi.Ailene de pes doğrusu.Gözünü korkutsalardı,sen de ciddi anlamda tavrını lasaydın bu kadar haddini aşamazdı.Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Sunu eklemeyi unuttum hakaretlerinden bir sure sonra ozur diliyor sinirlendm korktum gibi aciklamakar yapiyor ben affetmiyorm bn sana soylemeye calisiyordum dinlemiyorsun diyince tekrar hakarete basliyor.
[/QUOTE]Yani anlmdgm seni dovuyor mu cnm inn bnm esimde ne yprsam bgnmz azarlar erkkler boyle. Cnm yuzune íyisn dmzler yuz bulmaman icin ámá dyksa o ayri bisi yani k.bkma esin dovuyor afadersin ámá sen damarinami basiyorsun
Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Hayır canım herkes bu yaşadıklarını yaşamıyor..Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
dövmek yok 2 tokat var. pardonda siz dövmekten illa hastahanelik olmayımı anlıyorsunuz.Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
[/QUOTE]Yani anlmdgm seni dovuyor mu cnm inn bnm esimde ne yprsam bgnmz azarlar erkkler boyle. Cnm yuzune íyisn dmzler yuz bulmaman icin ámá dyksa o ayri bisi yani k.bkma esin dovuyor afadersin ámá sen damarinami basiyorsun
Hayvana dayak atılmasın diye insanlar örgütleniyor dernekler kuruyor.İnsanın insana hele her ne sebeple olursa olsun bir fiske dahi vurmaya hakkı yok.Çocuklara bile yapılmamalı.Sen insansın.Eşisn,annesin.Hakaret küfür ne demek.Böyle evlilik gider mi.Ailene de pes doğrusu.Gözünü korkutsalardı,sen de ciddi anlamda tavrını lasaydın bu kadar haddini aşamazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?