kızlar yardım: annem ve babam

Evet aynen öyle. Daha dikkatli davranabilirlerdi.

Bir olaya herkesin verdiği tepki farklıdır. Kimi doğal karşılarken kimi de panik olabilir, rahatsız olabilir vs.

Kızcağız rahatsız olmuş öyle ki buraya yazma ihtiyacı bile duymuş. Biz onu rahatlatacağımız yerde Genelde "aa 23 yaşındasın kocaman kızsın böyle düşünmen çok saçma" gibi rencide edici yorumlarda bulunulmuş empati kurulmadan. Daha anlayışlı olabiliriz öyle değil mi?

Siz daha da abarrttınız olayı.Ne var yani bunda.Cinselliğin tabu olduğunu söyleyenler bizler değil miyiz??Demek ki garipsemiş,şaşırmış.Demek ki cinselliği yaşamamış.Sevinsin demişsiniz de seviştikleri için.Kıza ne bundan.Oley annem babam sevişiyor.Mutlu olma sebebine baksempatiksalakcinni

kardeşim değil ama abim.
o benden daha bilinçlidir.
ama neyse söylemiycem.
belki üzülür. ne bilim.

Hönkakannehir, du bi dakka yanlış anlamadım dimi, abine söylemeyimi düşünüyordun yani.

Ne diycektin "abi varyaaa gece tuvalete kalktım bide ne duyayım annemle babam yaşlarına bakmadan sevişiyorları, travma geçirecektim neredeyse, ben geçiriyordum sen geçirme diye söylüyorum bak" mı acaba
Ayy ne güzel 54 ve 60 yaşındaki çiftlerin hala aktif olmaları:asigim:

ha uyarın filan diyenleride anlamıyorum, ne diyebilirki insan anne babasına, "rahat durun lan psiklojimi bozucaksınız, ileride psikopat olursam sebebi sizsiniz" dense nasıl olursempatiksalakcinni

zaten onlarda burda konu olan komşularını dahi rahatsız edecek şekilde sevişmiyorlardır elbette, rahat bırakın insanları yav:jeyyar:

Son düzenleme:

:roflol::roflol:Koptummmmmmmmmmm:icecream:

:roflol::roflol: he yav, düşünsenize

- Cafer bugün çok mutluyum
- Niye hayatım piyango filanmı çıktı
- yoooo, annemle babam sevişiyorda ondan:roflollumunekankayizsmile

insan sevişirken nasıl dikkatli davranabilir.
ya da neye dikkat edebilir? CADIARZU
sonuçta olay gün ortası salonun orta yerinde geçmiyordu herhalde.

kızcağız rahatsız olmuş, bana da onun rahatsız olması, abisine anlatmaya kalkması falan garip geldi.
empati kurdum ama kendimi onun yerine koydum; ve daha da garipsedim.
rencide edici bir kelimemde yok zaten..

:roflol::roflol: he yav, düşünsenize

- Cafer bugün çok mutluyum
- Niye hayatım piyango filanmı çıktı
- yoooo, annemle babam sevişiyorda ondan:roflollumunekankayizsmile

olm kuzu kafa. herkesi kendin gibi sevişgen mi sandın sen.
hem çocluk çocuk sahibi karısın, artık emekli ol sen bu kırmızı noktalı işlerden.. :mymeka:

Ben boşanmış kadınım..
Asla depresyondan çıkamıcam,biliyim,biliyim...:gitme:

Çocukları olan insanlar sessiz olmaya dikkat edebilir. Herkesin olaylara verdiği tepki farklıdır zaten. Siz rahatsız olmazsınız ama bu bayan olmuş işte. Rencide edici derken sizi kastetmedim genel olarak konuştum. gamyoncuiremsu

ne kadar abarmışsınız ya saçmalamışsınız hatta bundan daha doğal ne olabilir:icecream:
çocuk değilsiniz 13 değil 23 yaşındasınız sizide leylekler getirmediğine göre annenizle babanızın yaptığında tuhaf bi durum yok:tomato:

olm kuzu kafa. herkesi kendin gibi sevişgen mi sandın sen.
hem çocluk çocuk sahibi karısın, artık emekli ol sen bu kırmızı noktalı işlerden.. :mymeka:

Olmaaaaz, nerde kırmızı nokta, orda bensempatiksalakcinni

ayyy bu güzeldi işte kuzumm :roflol:

Ben boşanmış kadınım..
Asla depresyondan çıkamıcam,biliyim,biliyim...:gitme:

durumun vahim senin be lalişcim :jeyyar:
hem boşanmış hem depresyon durumu yani zor çok zorrrr sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Wallaha 54 ve 60 yaşında ne oluruz bilemem bilmiyorumkismile ama tam gaz gitmeye devam sempatiksalakcinni akannehir

sizin 23 yaşında olduğunuza nednse inanmıorm sizin bu düşündüğünüzü anca çocuklar düşünür..

ve yaşlılar diosunz çocuk sahbi diosunz kusura bakmayında sizde hep bu yaşta kalmıcksınız bugnün yarınıda var untmayın..

bi bakmışsın nine dediğin yaşa sen gelmişsin..

Son düzenleme:
ilk önce yorumumu topik sahibine yapmıştım ama baştan sona okudum dehşete kapıldım ne kadr şaçma sapan şeyler yazılmş güya topik sahibi travma geçirebilirmiş ,anlamk lazımmış,yok hç böle bi olay yaşamamş ondan şaşırmış, yok ailesi birlikte oldu die o mu sevinecekmş flanda filan pardon da bu kız 23 yaşına kadr hç sinemaya gtmemş mi? hiç tv 'de dizi izlememş mi? artık en basit tv reklamında bile teşircilik diz boyu, diziler desn almış başını gidiyor,o herkesin hayran olduğu ıssız adam filmini gerçek aşk bu diye nitelendirilen bi toplum olarak ortalıkta gezenler bu mu yani? evet öle bi toplum oldu ki o izlediğimiz ilişkleri aşk diye nitelndirir olduk ama annen babn birlikte olunca estetik açıdan iğrenç oluo..

ve ayrıca böle bi olayı kaldırabilmesi içn yaşaması mı gerkio nasıl anlayış bn hçbirşey anlmadım..

bu konuda sapıklık yok, sapkınlık yok eee derdiniz ne sizin babn gdip senin yaşında biriyle beraber olsa neyse yaaa..
koskoca kız annesi babsının birlikte olmasından rahtsızlık duyuyo bence psikologa gtmesi lazım acil..

Son düzenleme:
bende çogu kez şahit olmuştum evimiz sobalıydı
nedense tam o sıradada uyanıyodum ilk başlarda tuaftı zamanla alıştım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…