nasıl uyarılır ki?
azıcık yavaş sevişin rahatsız oluyorum diye mi?CADIARZU
ne güzel 54 ve 60 yaşındaki bir çiftin hala aktif cinsel hayatı var. o yaşta bile birbirlerine sevgiyle dokunabiliyorlar.
yaşınız küçük değil neden bunu travma yaptınız; hele üzülmesin diye kardeşime söylemedim demeler falan
bence toparlayın kendinizi, büyütecek birşey yok ortada..
kardeşim değil ama abim.
o benden daha bilinçlidir.
ama neyse söylemiycem.
belki üzülür. ne bilim.
Hönkakannehir, du bi dakka yanlış anlamadım dimi, abine söylemeyimi düşünüyordun yani.
Ne diycektin "abi varyaaa gece tuvalete kalktım bide ne duyayım annemle babam yaşlarına bakmadan sevişiyorları, travma geçirecektim neredeyse, ben geçiriyordum sen geçirme diye söylüyorum bak" mı acabasengözlerimebaksanab
Ayy ne güzel 54 ve 60 yaşındaki çiftlerin hala aktif olmaları:asigim:
ha uyarın filan diyenleride anlamıyorum, ne diyebilirki insan anne babasına, "rahat durun lan psiklojimi bozucaksınız, ileride psikopat olursam seebi sizsiniz" dense nasıl olursempatiksalakcinni
zaten onlarda burda konu olan komşularını dahi rahatsız edecek şekilde sevişmiyorlardır elbette, rahat bırakın insanları yav:jeyyar:
Siz daha da abarrttınız olayı.Ne var yani bunda.Cinselliğin tabu olduğunu söyleyenler bizler değil miyiz??Demek ki garipsemiş,şaşırmış.Demek ki cinselliği yaşamamış.Sevinsin demişsiniz de seviştikleri için.Kıza ne bundan.Oley annem babam sevişiyor.Mutlu olma sebebine baksempatiksalakcinni
:roflol::roflol: he yav, düşünsenize
- Cafer bugün çok mutluyum
- Niye hayatım piyango filanmı çıktı
- yoooo, annemle babam sevişiyorda ondan:roflollumunekankayizsmile
Evet aynen öyle. Daha dikkatli davranabilirlerdi.
Bir olaya herkesin verdiği tepki farklıdır. Kimi doğal karşılarken kimi de panik olabilir, rahatsız olabilir vs.
Kızcağız rahatsız olmuş öyle ki buraya yazma ihtiyacı bile duymuş. Biz onu rahatlatacağımız yerde Genelde "aa 23 yaşındasın kocaman kızsın böyle düşünmen çok saçma" gibi rencide edici yorumlarda bulunulmuş empati kurulmadan. Daha anlayışlı olabiliriz öyle değil mi?
:roflol::roflol: he yav, düşünsenize
- Cafer bugün çok mutluyum
- Niye hayatım piyango filanmı çıktı
- yoooo, annemle babam sevişiyorda ondan:roflollumunekankayizsmile
insan sevişirken nasıl dikkatli davranabilir.
ya da neye dikkat edebilir? CADIARZU
sonuçta olay gün ortası salonun orta yerinde geçmiyordu herhalde.
kızcağız rahatsız olmuş, bana da onun rahatsız olması, abisine anlatmaya kalkması falan garip geldi.
empati kurdum ama kendimi onun yerine koydum; ve daha da garipsedim.
rencide edici bir kelimemde yok zaten..
olm kuzu kafa. herkesi kendin gibi sevişgen mi sandın sen.
hem çocluk çocuk sahibi karısın, artık emekli ol sen bu kırmızı noktalı işlerden.. :mymeka:
Hönkakannehir, du bi dakka yanlış anlamadım dimi, abine söylemeyimi düşünüyordun yani.
Ne diycektin "abi varyaaa gece tuvalete kalktım bide ne duyayım annemle babam yaşlarına bakmadan sevişiyorları, travma geçirecektim neredeyse, ben geçiriyordum sen geçirme diye söylüyorum bak" mı acaba
Ayy ne güzel 54 ve 60 yaşındaki çiftlerin hala aktif olmaları:asigim:
ha uyarın filan diyenleride anlamıyorum, ne diyebilirki insan anne babasına, "rahat durun lan psiklojimi bozucaksınız, ileride psikopat olursam sebebi sizsiniz" dense nasıl olursempatiksalakcinni
zaten onlarda burda konu olan komşularını dahi rahatsız edecek şekilde sevişmiyorlardır elbette, rahat bırakın insanları yav:jeyyar:
Ben boşanmış kadınım..
Asla depresyondan çıkamıcam,biliyim,biliyim...:gitme:
Wallaha 54 ve 60 yaşında ne oluruz bilemem bilmiyorumkismile ama tam gaz gitmeye devam sempatiksalakcinni akannehir
Yürü be koçum, kim tutar sizi.sempatiksalakcinni:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?