- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi shudaninciler
-
evet bu gün ilk günümdü diyette çok iyi dayandım diyebilirim :) tek sıkıntı şekerli çay ve akşam yemeginden sonra yediğim meyveler ( 1 dilim karpuz yada 1 seftali en fazla) bunları kesmekte istemiyorum ama olumsuz etkisi olsun da istemiyorum.. neyse yarın biraz daha dikkatli olucam bu arada hala kendi kendime yazıyorgibiyimolsun bi başkası okur işine yarar belki :)
insallah canim buraya yazmak insani motive ediyo gerçekten. bu arada Günaydın kahvalti saatimi kacirdim ama cokta acim 1tane yumurta yicem sadeceZaman geçtikçe eminim bi kaç kişi daha katılacak diyet serüvenine hadi bakalım ilk günü altlattn en zoru ilk 1 hafta zaten sonra mide küçülüyo ve alışıyosun az yameye
insallah canim buraya yazmak insani motive ediyo gerçekten. bu arada Günaydın kahvalti saatimi kacirdim ama cokta acim 1tane yumurta yicem sadecesaat gectgi icin doğru olmayabilir ama ac kalmaktan iyidir
en azından azcık bişeyler girsin midemedoyurduğu kadar artık :) bu arada 1 gunde 1 kilo harika. ben pazar gunune kadar tartılmcam. pazar gunude kilo veremediğimi görürsem... ;(
sandaloz sakızı? ilk defa duyuyorumAslında 1 günde değil canım 2 haftadan beri bi 57 ye iniyorum bi 58 e çıkıyorum yine indim bakalm 57 ye umarm bidaha çıkmam 2 gündür kullanıyorum biraz oda hızlandrdı tabiii
sandaloz sakızı? ilk defa duyuyorum
bunu denicem ama şimdilik ilk 2 hafta sadece diyete sadık kalmaya çalışıcamSandaloz sakızı var beyaz beyaz böyle limon tuzu gibi benimki ondan değil sandaloz sakızı karışımı içiyosun yemekten 10 dk önce içiyosun yediklerini hızlı yakıyor ve tuvalete çikarıyo yağları çözüyo
bunu denicem ama şimdilik ilk 2 hafta sadece diyete sadık kalmaya çalışıcam
günaydın canım :) evet 3 saat aralıksız spor yaptım baya hamlamışım iyi geldi3 saat spor muuu ????????? Maşallah
günaydın canımevet 3 saat aralıksız spor yaptım baya hamlamışım iyi geldi
günaydın canımevet 3 saat aralıksız spor yaptım baya hamlamışım iyi geldi
yok ya iyiyim normaldede hareketli bi insanım bacaklarım zorlandı biraz ama şimdi iyiyimkavunu ara öğün yapsam çokmu şekerli olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?