kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

Saol canım kızım 21 aylık çok tatlı 18 yaşnda anne oldum 16 yaşnda evlendim allha şükür çok mutluyum nasip kısmet bu işler Allah herkesi mutlu etsin sen bekarsn heralde

oo çokmu küçük evlenmişşin ne ama mutlusun önemli olan o . bekar sayılmam aslında benimde 6 yıllık bi ilişkim var ama hala okuyoruz ikimizde senden baya yararlanacak gibiyim her konuda :) ben çok severim çocukları allah inşallah banada nasip eder zamanı gelince

bak bu videonun başındaki hareketi yan yatıp yapmalısın ama bacagını asla bırakmayacaksın diğerine deymeyecek kaldırıp indirirken anlatabildim umarım :)

Anladm galiba canım ben yan dönüp bacağıma lastik takıp yapıyorum o haraketi ve baseni acayip yakıyooo

Amin canım allah çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah sende nişanlı sayılırsn o zaman darısı sana diyelimm

sen nasıl evlendin 16 yaşında ailen bişey demedimi? yanlış anlama sakın benim babam hala erken diyoda :)

Lastik zorluk katıyo dio ebru şallı canım ikisinide yaptm lastik daha çok zorluyor gerçekten
evet olabilir . lahana yağı denesene onu sürüp streçle sarıyosun zayflatmak istediğin bölgeyi sonra yap sporunu hem bagrsakları çalıştırıyo hemde 2 kat inceltıyo cok terletiyo ama sakın aşırıya kaçma

sen nasıl evlendin 16 yaşında ailen bişey demedimi? yanlış anlama sakın benim babam hala erken diyoda :)

Ya hocaya ya kocaya derler ya canım öyle oldu benimde biyeri tutturamaynca düz lisede okutmadı babam evde otur otur kısmetmiş oldu babam sorun çıkarmadı görücü usülü olsu ama birbirimizi gördük beğendik bende olur dedim 6 7 ay nişanlı kaldk baktk anlaşyoruz seviyoruz birbirimizi evlendik allaha şükür çok mutluyum

Evet olabilir incelttiğini duymuştum deniceeemm

kısmet işte canım allah mutlu etsin tekrardan benim ara öğünüm yaklaşıyo bu arada sık sık türk kahvesi içiyorum yağ yakıcı özelliği var iyide geliyo tokluk hissi veriyo

Bugünkü Menüm:
KAHVALTIMM :
1 Büyük haşlanmış yumurta çift sarılı
1 kibrit kutusu kadr keçi ezine peyniri
1 tabak karpuz
2 Siyah zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
1 lokma vişne reçeli
511 KALORİ
ÖĞLE YEMEĞİM :
1paket mavi yeşil elma lifli kepekli bisküvi
167 KALORİ

İKİNDİ ÖĞÜNÜM :
1 ceviz
5 fındık
5 tane eti form kepekli bisküvi
181

AKŞAM YEMEĞİM :
1 tabak patates yemeği
tepeleme 2 kaşık tam yağlı yoğurt
1 kase çoban salata
339

Yemeğin ardına yarım çikolatalı gofret ve 1 tane yulaflı kremalı bisküvi yedim
Tahmini 150 kalori

Bugün toplam alınan kalori 1350 kalori

ya senin listen ne zenginmiş benimki baya kısıtlı ama doyuyorum yinede

evet bu gün ilk günümdü diyette çok iyi dayandım diyebilirim :) tek sıkıntı şekerli çay ve akşam yemeginden sonra yediğim meyveler ( 1 dilim karpuz yada 1 seftali en fazla) bunları kesmekte istemiyorum ama olumsuz etkisi olsun da istemiyorum.. neyse yarın biraz daha dikkatli olucam bu arada hala kendi kendime yazıyorgibiyim olsun bi başkası okur işine yarar belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…