kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

Hoş bulduk teşekkür ederim:))) ben 25 yaşındayım 1.58 boyunda şuan 65kiloyum 3haftadir diyetteyim5kg verdim devam etmek istiyorum. bayrama kadr 59u görmek istiyorum bu formun bi kuralı var mi??
EVET BEN SENİ SİMDİ LİSTEME EKLİYORUM HER PAZAR TARTILMA GUNU BUNU YAZICAZ SADECE HAFTADA 1 KEZ PAZAR GUNLERI TARTILIP YAZCAZ BU KADAR. BU ARADA BULDUGUN YÖNTEMLERİDE MUTLAKA YAZ BURAYA

Teşekkür ederim 3 haftada 5kg gitti 1kase yoğurda 1çorba kaşığı acı pulbiberle karıştırp yiyorum bağırsak lari çalıştırıyor bende baya etkili oldu arkadaşım bu şekilde zayifladigini söylemişti ve tabi sabahları kalkar kalkmaz iki bardak limonlu su şimdilik bu kadr olursa extra durum paylaşırım tabi:))

bekliyorum mutlaka normalde kalabalıgız 2 3 gundur hiçkimse ugramaz oldu nedense

Merhaba kızlar taşınma işlerimi hallettim evime yerleştim ve çok aşırı abur cubur ve karbonhidrat ağırlıklı yedim hep ve maalesef 57.4den 58.6 ya çıktım bugün tekrar diyet

Merhaba kızlar taşınma işlerimi hallettim evime yerleştim ve çok aşırı abur cubur ve karbonhidrat ağırlıklı yedim hep ve maalesef 57.4den 58.6 ya çıktım bugün tekrar diyet
selam sln
sorma aynı durumdayız basladığım kıloma dondum kahretsin
pazar gunu yolculuk var e tabı ogrencı mantıgı orda bulamıcAM dıye ye babam ye offffffff

selam sln
sorma aynı durumdayız basladığım kıloma dondum kahretsin
pazar gunu yolculuk var e tabı ogrencı mantıgı orda bulamıcAM dıye ye babam ye offffffff

Slm şeker sorma bendeki iştahı yedikçe dahada batıyorum bugün de yeyim die haftasonunuda atlatym pazartesi tam anlamyla başlıcam diyete

Selam,yaklaşık 2 haftadır giremedim siteye,okullar açılacak malum telaştan...yarın değil ama haftaya pazar bildirim yapayım diyorum günde yada sistemde bir değişiklik oldu mu bilmiyorum... Kolay gelsin...

iyi pazarlar heekeslere ben 600gr vermisim 64:400gr. yalnız göbeğimden 5cm incelmisim 5gun pilates yaptım onun etkisi büyük ihtimal 59a düşen e kadr kaytarmak yok devam:))

kızlar selam tasınma yerleşme işlerim var dönecem en kısa zamanda opucukler herkese

kızlar merhaba işten dolayı çok giremez oldum derslerde başladı hiçbirşey yapmıyorum ve kilo veriyorum üzüntü verdiriyor sanırım ilgilenemiyorum forumla

eğer aktif bir şekilde devam ederseniz bende katılabilirim aranıza,3 yıldır aynı kilo da takıldım kaldım 10 kilo fazlam var 12 de olabilir

Aynenn bnde katlmak istiyorm 9kilo vermek istiyorum smdilik boyum 158kilom 64 birbirimize destek olalm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…