kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

Selaaaam
Diyet yaptığım halde durdu kilo vermem sporda yapıyorum üstelik....tartıyı kaldıracağım ortalıktan haftada bir çıkarıp tartılacağım ,diğer türlü bozuluyor motivasyon....haftasonu misafir gelecek yatılı umarım abartmam...mutlu ve boş mideler hepimize

Bu arada ben akapunktura gitmiştim yıllar evvel doktor 1 günü off günü yapmıştı istediğimden yiyordum abartmadan...tartı günümü off gün yapmıştım..böylece diyetin süresi uzuyor bıkkınlık vermiyor yani...

bende tartı gunlerımde b raz kacırıyorum ama tartıldıktan sonra

Taşnma işlerim var çok yoğunum kızlar diyet yerle bir oldu 500 600 gr falan aldm ama telafi etcem bi 15 gün sonra sıkı bir diyetle döncem aranıza

Taşnma işlerim var çok yoğunum kızlar diyet yerle bir oldu 500 600 gr falan aldm ama telafi etcem bi 15 gün sonra sıkı bir diyetle döncem aranıza
işlerini hallet yavrum ne kilolar vermişşin sen 500 600 gram seni korkutabilirmi??
allah kolaylık vrersin cabucak bitir işlerini dön aramıza

merhaba kızlar
dün tartı günüydü kimse tartılmadımı kimse bişey yazmamış???
ben iki gündür yoktum hesabım banlanmış ama nedenini bilmiyorum nasıl öğrenirim bileniniz varmı??

ben de bayadır giremedim iş yerinden burayı engellemişlerdi bugün yine açılmış :) ben 55.6 cıktm tartı gününde 1 kilo gitmiş sanırım

Selam kızlar tartldm bugün ve 57.4 kiloyum o kadar çok yiyorum ki ve hiç kilo almiorum şükürki koşturmadan dolayı hiç oturmuyorum yeni evi temizle bu evi topla inşallah kilo almadan 1 2 haftayı tamamlarsam diyete devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…