- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
-
bence o ıkı haftayı kılo vererek tamamlarsın kolay gelsın sekerımSelam kızlar tartldm bugün ve 57.4 kiloyum o kadar çok yiyorum ki ve hiç kilo almiorum şükürki koşturmadan dolayı hiç oturmuyorum yeni evi temizle bu evi topla inşallah kilo almadan 1 2 haftayı tamamlarsam diyete devam edicem
64.5 165 boy hedef 60su an 5 kısıyız ama konuda yorum yazan daha fazla yanı eklenecekler var canm
EKLEDİM CANIM HER PAZAR KAHVALTIDAN ÖNCE TARTILMAYI UNUTMA64.5 165 boy hedef 60
mutlaka yaz canım her gün ugra bu aralar kimse ugramaz oldu zaten hey kızlarrrr nerdesiniz????kızlar ben diyetten ziyade spora ağırlık verme kararı aldım bu yüzden sadece yediklerime dikkat edip spor yapmak istiyorum. yani abur cubur yağlı şeyler vs yemeden herşeyden yemek istiyorum. bu nedenle artık diyetteyim gibi düşünmek istemiyorum kendimi sadece sağlıklı olmaya çalışıyorum. ama kilo verdikçe sizlere bunu yazarım. sizler benim ilk göz ağrılarımsınız. hepinizi çok öpüyorm
merhaba canım bebiş uyanmdan yakalamışımdır umarım. ben bu aralar malesef çok kaçırdım ama maydanoz küründen umutluyu inşallahSelam kızlar ev topluyorum yarn sabah taşınıcam inşallah kızımı uyutmak için ara vermişken bide sizlere bakiyim dedim 57.5 ve 58 arası gidip geliyorum taşınp düzenimi otutturunca soğan suyu kürü yapmayı planlıyorum hem adet düzenliyormuş hemde görümcem bu yöntemle çok zayflamış ikisine de ihtiyacm var 3 4 kilo daha vermek istiyorum inşallah olcakkk sizler neler yapıyosunuz bakalmmm
merhaba canım bebiş uyanmdan yakalamışımdır umarım. ben bu aralar malesef çok kaçırdım ama maydanoz küründen umutluyu inşallah
başlangıç 62,2 ydi ilk haftam güzel geçti 61,6 olmuştum bu hafta tartılmadım regl dönemimdi bu pazarda tartılmaktan korkuyorum açıkcasıMaalesef bende çok yiyorum bu aralar şuursuzca umarm tekrar az yemeye adepte olabilirim kilo durumun ne alemde canm unuttum be başlangıç ve şimdiki kilonu yazar msn öpüldünnn
başlangıç 62,2 ydi ilk haftam güzel geçti 61,6 olmuştum bu hafta tartılmadım regl dönemimdi bu pazarda tartılmaktan korkuyorum açıkcası
şişkinliği alıp yağ yakıyomuş bu yeterli yaa farketmez valla etki etsinde hangsi olduğıu önemli değilAnladım canım inşallah bu pazar eksileri görürsün sen iyi dayanıyosun valla ben her gün tartılıyorum ama en iyi senin gibi haftada bir tartlmak sen maydonoz kürüne başlamışsn bende soğan suyu kürüne başlıcam 15 gün devam etcem bakalm hangimizinki daha çok işe yarıcak
Tamam canm ben işlere dönüyorumm kızz çoktaaan uyudu haberdar et beni bende vakit buldukça yazarm öptümşişkinliği alıp yağ yakıyomuş bu yeterli yaa farketmez valla etki etsinde hangsi olduğıu önemli değil
bende tatlım kolay gelsinTamam canm ben işlere dönüyorumm kızz çoktaaan uyudu haberdar et beni bende vakit buldukça yazarm öptüm
hoşgeldin aramıza o zamanBENDE ZAYIFLAMAK İSTİYORUM HEMDE ÇOKKKK...
tabiki şekerimm hoşgeldinnnselamlar bende katılmak istiyorum aranıza benide aranıza alır mı sını z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?