umarım bir an önce geçer , gerçekten zor bu şekilde yaşamak, sulu salçalı yemek, çorba vs. şeyler görmek istemiyorum, aklıma bile gelmesi midemi bulandırıyo. yemek falan yapamıyorum. patetes haşlama, yufkadan gözleme, canımın istediği şeyleri yiyorum, yoksa mümkün değil başa çıkılmaz :))
iki gündür mide bulntılrım azaldı. günde iki litre su içmeye başladım. anladım ki 11. haftada geçmeye başlıyormuş... inşallah azalarak biter. darısı senin başına. yavaş yavaş yemek yapmayada başlıycam.
su içmek zorundasın.. eğer yeterince su alamazsan bebeklerinin suyu yetersiz olur ve sen bi kaç gün hastanede kalırsın, serum verirler.. eğer su içemiyorsan doktora gidip plasenta sıvının miktarını ölçtürmen gerekir. kusmak ve ishal aşırı su kaybına sebep oluyor... Allah acil şifalar versin, bebeklerini sağlıcakla kucağına alman duasıyle..
doktorda sürekli su iç diyor zaten. doktoruma sordum seruma gerek yok dedi. iki gündür bulantılarım azaldı su içmeye başladım. çok içemiyom ama iki litrye yakın içebiliyorum. en önemlisi içtiğimi kusmuyorum. inş bişi olmaz bebişlere.
İnşallah canım benim pozitif düşün hep hiçbirşeyi kafana takma sen herkesten özelsin ve etrafındaki herkesten bir artın var bunu unutma :) tez zamanda bulantısız günlere kavuşursun inşallah zaten tekmelerini hissetmeye başlayınca herşeyi unutuyorsun :)
ayyyy sağol şekerim çok güzel motive oldum ) amin inş. zaman çabuk geçiyor tekmelediği günleri de sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşşş.
ayyyy sağol şekerim çok güzel motive oldum ) amin inş. zaman çabuk geçiyor tekmelediği günleri de sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşşş.