kızlar yardım edin bu akşam kaynanam geliyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benmde 2 cocuğum var kaynanama elni sürdürttürmedim .. bana bi gün gecti karsıma dediki sanki ben hiç çocuk büyütmedim 3 tane yetiştirdim dedi.. bende dedimki önemli olan kaç tane çocuk yaptığın büyüttüğün değil ne kadar bilinçli büyütmen kusura bakmayın ama ben kendimden başkasına güvenmiyorum bu hususta lütfen çocuklarımı sadece sevin bakımı ile ilgilenmeyin

çok doğru söylemişsiniz kayınvaklideniz bayaa bozulmuştur ama :)

ya sabır de bacıııım Allah Peygamber sabrı versin ben de 7 sene beraber oturdum bilirim nasıl olduğunu bu arada şunu farkettim benimde bilmediğim yokmuş meğer nekadaann bilgiliymişim:))

ya sabır de bacıııım allah peygamber sabrı versin ben de 7 sene beraber oturdum bilirim nasıl olduğunu bu arada şunu farkettim benimde bilmediğim yokmuş meğer nekadaann bilgiliymişim:))

hemde ne sabır kadriye hanım... Herkes eskide kalmış gidiyo valla yok kaç kişi beraberlermiş yok şu yok bu eşimi bi yatınca görüyorum

çok iyi yapmıisın yılanın başını küçükken ezeceksin benimki şimdi bebeği kucağından indirmiyo sonra ben kucağa alıştırmış olucam buarada bebişim daha 43 günlük.

çok doğru söylemişsiniz kayınvaklideniz bayaa bozulmuştur ama :)

valla hemde ne bozulma çok pis kavga cıkardı .... kendini yere atmalar bir daha elimi sürmem demeler ... kocama dedim kalk gidiyorz beni evime bırak istersen sen geri dönersin ...baktı baş edemiyo sustu oturdu köşesine

hemde ne sabır kadriye hanım... Herkes eskide kalmış gidiyo valla yok kaç kişi beraberlermiş yok şu yok bu eşimi bi yatınca görüyorum

sen gene yatınca görüyomuşsun benimki gece çalışıyodu sabah yatıyodu bi ara kafayı yiycem sanıyodum. gerçi yemedimde iyimi oldummm:)

çok iyi yapmıisın yılanın başını küçükken ezeceksin benimki şimdi bebeği kucağından indirmiyo sonra ben kucağa alıştırmış olucam buarada bebişim daha 43 günlük.

allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin .....
valla ben yılanın basını küçükken ezemedm bacım cift başlıya dönüştü... baktım olmuyo herşeyi göze alarak yaktım yıktım ortalığı

valla hemde ne bozulma çok pis kavga cıkardı .... Kendini yere atmalar bir daha elimi sürmem demeler ... Kocama dedim kalk gidiyorz beni evime bırak istersen sen geri dönersin ...baktı baş edemiyo sustu oturdu köşesine

oohhh elinize sağlık valla :))) iyi yapmışsınız bi ben yapamiyorum bişey kırılır diye

bebişim ağlıycak kaynanakondam üstüne atlamadan ben kaçıyım herkese iyi yazışmalarr hep beraber YA SABIRRRRRR

çok güldüm yaaaa ...bence onlarada öğretmek lazım interneti otururlar başına bizimle uğraşmazlarr
bizde kafadinlerizya bune hep tepemizde
sanki onlar olmassa
tövbe tövbe

çok güldüm yaaaa ...bence onlarada öğretmek lazım interneti otururlar başına bizimle uğraşmazlarr
bizde kafadinlerizya bune hep tepemizde
sanki onlar olmassa
tövbe tövbe

heee oldu bi internetleri eksikti zaten oda olsun .. sonra başlarlar konu açmaya gelinlerinden çekenler die ... valla hiç mecalim yok .. kadın hakkımda ne konuşuyo die zaten hep takipteyim bide internette ne yazışıyo die takip edemem bacım bu beni aşar

boşver bacım zaten bizim hakkımızda iyi düşünürlermi asla düşünceleri onları yesin hiç te umrumda değil çokta tınnnn
belki internette oyun falan oynarlar
GETA gelin avı falandiye

anammm ben geldiiim kaynanakondam namaza durduda o arada bi bakem ne ediyolar dedim.valla dur ben şunu gelininden çeken kaynanalar kulübüne üye yapıyım okudukça ;ya anam aynı benim gelinler hepsinin soyuna kibrit suyu ; diyerek biraz stres atar:)))

ondan bari eksik kalsınlar kadriye hanım :))) ayrıca '' kaynanakonda '' yada ayrıca bayıldım süper isim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…