kızlar bu akşam kaynanamla kaynım geliyo bir hafta kalmaya afedersiniz ama çok cadı benim kaynanam daha 6 aylık evliyim burnumdan getirdi .
oğlunun parasını kıskandı her ay arar paramı yollayın diye kavga eder annemin bize gelip kalmasını istemez kavga çıkarır annem gelip gitti diye sırf inada gelio
o yedi oğlumun paralarını bende yiyecem diye geliyo bıktım bu kadının aç gözlülüğünden hayattan tiksindirdi beni .
bi ay öncede kaynanam annesini bize kalmaya gönderiyodu hiç yalnız kalamayacakmıyız biz ya her ay bizde kadın düşüncesiz .
bana diyo ki ben gelecem şurdan kalkşuraya otur dersen çeker giderim diyo bide tehtitlerle geliyo korkuyorum.
kızlar yardım edin kocamda bi bayram havası var görseniz
annesinin yaptıklarını anlatıyorum dövüyomu sanki diyo ne var kaynana bağırırda çağırırda diyo
geli tüm paraları topluyo gidiyo bunlar ne yiyecek diye düşünmüo
aman boşver bence okadarda kafaya takma..ne anlıyacan sanki evliliğinden..sen bence şimdilik maddiyatı düzeltmeye odaklan...olmadı kiraya git.zaten sende çalışıyon....
sonra evliliğinden anlamaya başlarsın
sana tek diğecem arkadaşım,huzur olmayınca ayrı evde sadece ikinizde olsanız mutlu olmassınız
aranızdaki muhabbet hiç bitmesin gece bir iki saat bile yeter eğer huzurunuz varsa
günaydın canımcım kadriyem ben eşimi ailesini 7 yıldır tanıyorum 8.yılda evlendim beraber oturuyoruz... herkes bana karşı iyi arada laf sokmalar var ama ölee büyük değil evliliğimden bişey anlayamıyorum ben 10 ay oldu ama sanki 10 yıllık evli gibiyim eşimle babaşa hiç kalmadık mesela evdeonun gibi şeyler yani anladın sen canım
canım benim anliyorum seni.bu konuda senin yapacağın iki şey var biri bütün sorumluluğu kocana yüklemek her konuda o muhattap olsun anası gille! diğeride anam arsızlığı yüzsüzlüğü alacan eline hatta kayganaaaaa biz bu gün var yaaaaaa diycen kadın tam kalpten gidecekken korkma len korkma akşam yemek yiycez diycen
sence insan neden evlenir canım ? birlikte hayatı paylaşmak için değilmi sürekli birlikte oturunca paylaşılamıyo işte işe git gel akşam 10 kadar otur sonra yat uyu bu yani evlilik evlilikten anlamak... bizim huzurumuz var zaten eşimle ama insanında bi özeli olmalı demi çekindiğim şeyler oluyo mesela banyo gibi...
canım anlıyorum seni.benim evim ayrı serildi ve ayrı gelin geldim..çünkü eşim annesinden hep ayrı olmak istemiş hiç anlaşamazlar o yüzden ayrı ev açıldı zaten kaynanmın kiracısını çıkarıp bize açıldı
ama ne evvvvv canım çıktı pisliğinden halen daha öyle
be evliliğimin 1.5- 2 senesini kaynanamla beraber oturdum ev öylece kaldımı üstüme hadi git temizle bidaha gel kaynanın yanınagit temizle bidaha gel
bunuda geçtim. illa her sabah kalkacan kaynanın yanına gidecen işim var çocuk hasta diyemessin
kar kış soğuk sıcak hiç farketmez
kadın diyo illa gelceksin gidersin oraya evine geri gelebilmek için kırk takla atacan
bide laf bide küfür eder hesapsız
en sonunda ağzımı açtım gözümü yumdum 2 yılın sonunda evim de oturabildim ama bide bana sor
koca desen anasıyla hergün kavga ediyor sonrada kaynana diyo senin yüzünde
koca yatak istiyor kaynana yıkandığın suyun hesabını yapıyor bıktım
şimdi rahatım ama giden gitti o yeni evliliğimiz heyacanımız yok ayrı yatıyoruz..fakat aslada hakkımı helal etmiyorum kaynanama
halen daha konuşmuyoruz onun bunun baskısıylada karşı kayşıya gelsek hiç altta kalmıyorum cevabını veriyorum küfürse al snan küfür iftirasa al sana iftira
yaa tamamen onada yüklemek istemiyorum bu defa o çok sinirleniyo asabi oluyo ve tabiii bu odamızada yansıyoayrıca onuda pek takan yok bizim evde... oda süper aslında ama kayınvalidem giderse annesi var bide neyse...
Bide anası mı var? o zaman ananıda al git diycen. bide şunu çok iyi anladım oğlunu gerçekten seven gelininide seviyo hacı
sence insan neden evlenir canım ? birlikte hayatı paylaşmak için değilmi sürekli birlikte oturunca paylaşılamıyo işte işe git gel akşam 10 kadar otur sonra yat uyu bu yani evlilik evlilikten anlamak... bizim huzurumuz var zaten eşimle ama insanında bi özeli olmalı demi çekindiğim şeyler oluyo mesela banyo gibi...
allah yardımcın ıolsun cnm anlttıklrın kabus gıbı
kızlar ben geldimm gitti çok şükür ama ben çatladım eridim bittim ben hiç bu kadar annesine düşkün bi erkek görmedim onlar ailece bi koltukta oturdular sevilmeler oynamalar bende ayrı koltukta istenmeyen insan gibi
yemek yerken o ona ye ye ye o ona ye ye ye ben yemek yerken kardeşine diyoki çabuk ye bitecek
onlara soruyo napıosunuz nasılsısınız diye benm yüzüme bakmadı gerizekalı adam soğudum resmen
görümcem gelmedi allahtan dershanesi varmış gıcık oldum sinir kırızleri geçirdim bi yereden bişi alınca anne hadi all hadi all kardeşine hadi al hadi al bana gelince tık yok ne var desen sanki öküzbende surat yaptım sizin eşlerinizde mi aynı yoksa sadece bu mu öküz
ben çok şanssız bi kızmışımeşim bana hiç değer vermiyo onların yanında . çok sinirliyim soğuyorum galiba yavaş yavaş söyleye söyleye bıktım ters tepiyo o yüzden onların yanında mazlum gelin rolu oynuycam napayım başka çarem kalmadı zira kaynanam bu rolü çok başarılı sergiliyo
bencede canım oğlunun mutluluğu için elinden geleni yapıyo demi canım bizimki geç gelse telaşlanır falan ama sevgisini belli edimiyo birazda yetişme tarzı işte canım
yetiştirmeninde etkisi büyük tabii. ama birazda insanın içinden gelecek! benim kaynanakondam oğlunun yanında kızım kızım diye deli olur oğlu yokken beynimi yer.
bende evliliğimin heyacanın gitmesinden korkuyorum gerçi pekte anlamadım zaten ama evlilikten... kaç yıllık evlisin canım sen ? ayrı yatmak zor olsa gerek yaaa
kızlar ben geldimm gitti çok şükür ama ben çatladım eridim bittim ben hiç bu kadar annesine düşkün bi erkek görmedim onlar ailece bi koltukta oturdular sevilmeler oynamalar bende ayrı koltukta istenmeyen insan gibi
yemek yerken o ona ye ye ye o ona ye ye ye ben yemek yerken kardeşine diyoki çabuk ye bitecek
onlara soruyo napıosunuz nasılsısınız diye benm yüzüme bakmadı gerizekalı adam soğudum resmen
görümcem gelmedi allahtan dershanesi varmış gıcık oldum sinir kırızleri geçirdim bi yereden bişi alınca anne hadi all hadi all kardeşine hadi al hadi al bana gelince tık yok ne var desen sanki öküzbende surat yaptım sizin eşlerinizde mi aynı yoksa sadece bu mu öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?