kızlar yardım edin bu akşam kaynanam geliyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 1 aylık evliyken torununu yollamıştı bana yatıya.torununa o bakıyo.eşime desem ne kadar takıntılısın dicek.meşhur lafı .geldiği akşam bn amcamla yatcam dedi.korkarmış.11 yaşında ama bn kadar var babaannesi kılıklı.neyse12 ye kdr bekledik korkmasın die gece lambasını taktım tv yide açık bıraktım yinede korkarmış.amca kal yanmda dedi.size iyi geceler diyip odama gittm arkamdan eşimde geldi.yani arkadaşım senin eşinde bnmki gibi anladğm kadaryla.en iyisi bişey deme oda bi zmn snra rahatsz olursa anlar.yoksa sen kalcan ortada suçlu sen olursun.bn kendmden biliyorm.

Ayyyy.Kocana sinir oldum.Kusura bakma da.
Dyak yersen müdahale edecek yani...

sence insan neden evlenir canım ? birlikte hayatı paylaşmak için değilmi sürekli birlikte oturunca paylaşılamıyo işte işe git gel akşam 10 kadar otur sonra yat uyu bu yani evlilik evlilikten anlamak... bizim huzurumuz var zaten eşimle ama insanında bi özeli olmalı demi çekindiğim şeyler oluyo mesela banyo gibi...

canım benim anliyorum seni.bu konuda senin yapacağın iki şey var biri bütün sorumluluğu kocana yüklemek her konuda o muhattap olsun anası gille! diğeride anam arsızlığı yüzsüzlüğü alacan eline hatta kayganaaaaa biz bu gün var yaaaaaa diycen kadın tam kalpten gidecekken korkma len korkma akşam yemek yiycez diycen

yaa tamamen onada yüklemek istemiyorum bu defa o çok sinirleniyo asabi oluyo ve tabiii bu odamızada yansıyo ayrıca onuda pek takan yok bizim evde... oda süper aslında ama kayınvalidem giderse annesi var bide neyse...

canım anlıyorum seni.benim evim ayrı serildi ve ayrı gelin geldim..çünkü eşim annesinden hep ayrı olmak istemiş hiç anlaşamazlar o yüzden ayrı ev açıldı zaten kaynanmın kiracısını çıkarıp bize açıldı
ama ne evvvvv canım çıktı pisliğinden halen daha öyle
be evliliğimin 1.5- 2 senesini kaynanamla beraber oturdum ev öylece kaldımı üstüme hadi git temizle bidaha gel kaynanın yanınagit temizle bidaha gel
bunuda geçtim. illa her sabah kalkacan kaynanın yanına gidecen işim var çocuk hasta diyemessin
kar kış soğuk sıcak hiç farketmez
kadın diyo illa gelceksin gidersin oraya evine geri gelebilmek için kırk takla atacan
bide laf bide küfür eder hesapsız
en sonunda ağzımı açtım gözümü yumdum 2 yılın sonunda evim de oturabildim ama bide bana sor
koca desen anasıyla hergün kavga ediyor sonrada kaynana diyo senin yüzünde
koca yatak istiyor kaynana yıkandığın suyun hesabını yapıyor bıktım
şimdi rahatım ama giden gitti o yeni evliliğimiz heyacanımız yok ayrı yatıyoruz..fakat aslada hakkımı helal etmiyorum kaynanama
halen daha konuşmuyoruz onun bunun baskısıylada karşı kayşıya gelsek hiç altta kalmıyorum cevabını veriyorum küfürse al snan küfür iftirasa al sana iftira

bende evliliğimin heyacanın gitmesinden korkuyorum gerçi pekte anlamadım zaten ama evlilikten... kaç yıllık evlisin canım sen ? ayrı yatmak zor olsa gerek yaaa

Son düzenleme:
yaa tamamen onada yüklemek istemiyorum bu defa o çok sinirleniyo asabi oluyo ve tabiii bu odamızada yansıyo ayrıca onuda pek takan yok bizim evde... oda süper aslında ama kayınvalidem giderse annesi var bide neyse...

Bide anası mı var? o zaman ananıda al git diycen. bide şunu çok iyi anladım oğlunu gerçekten seven gelininide seviyo hacı

Bide anası mı var? o zaman ananıda al git diycen. bide şunu çok iyi anladım oğlunu gerçekten seven gelininide seviyo hacı

bencede canım oğlunun mutluluğu için elinden geleni yapıyo demi canım bizimki geç gelse telaşlanır falan ama sevgisini belli edimiyo birazda yetişme tarzı işte canım

allah yardımcın ıolsun cnm anlttıklrın kabus gıbı

Evet aynen bende mo dertteyim bi de evde kaynanayi aratmayan bi görümce olunca zor oluyor rahatça disari bile gidemiyoruz eşimle

kızlar ben geldimm gitti çok şükür ama ben çatladım eridim bittim ben hiç bu kadar annesine düşkün bi erkek görmedim onlar ailece bi koltukta oturdular sevilmeler oynamalar bende ayrı koltukta istenmeyen insan gibi
yemek yerken o ona ye ye ye o ona ye ye ye ben yemek yerken kardeşine diyoki çabuk ye bitecek
onlara soruyo napıosunuz nasılsısınız diye benm yüzüme bakmadı gerizekalı adam soğudum resmen
görümcem gelmedi allahtan dershanesi varmış gıcık oldum sinir kırızleri geçirdim bi yereden bişi alınca anne hadi all hadi all kardeşine hadi al hadi al bana gelince tık yok ne var desen sanki öküz bende surat yaptım sizin eşlerinizde mi aynı yoksa sadece bu mu öküz

hoşgeldin canım gözünaydın... benimki şimdilik böyle değil ama okudukça korkuyorum birgün böyle olurmu diye neler var yaaaa

ben çok şanssız bi kızmışım eşim bana hiç değer vermiyo onların yanında . çok sinirliyim soğuyorum galiba yavaş yavaş söyleye söyleye bıktım ters tepiyo o yüzden onların yanında mazlum gelin rolu oynuycam napayım başka çarem kalmadı zira kaynanam bu rolü çok başarılı sergiliyo

sonunda gitti demek gözün aydın. bazı erkekler bir dönem öyle oluyo benim kaynım öyleydi ablasının anasının dizinden kalkmazdı eltim hep ağlardı tabi bende onla birlikte! kadına hepsi hizmetçi muamelesi yapıyodu bigün canına tak etti aldı çocuğu babasının evine gitti boşandı boşanacak derken tam 1 sene sonra kaynımın kafa dank etti baktı herkes yuvasında o çocuğundan karısından ayrı yalvar yakar barıştılar. şimdi kaynımın gözü kimseyi görmüyo varsa yoksa yengem. sana çık git demiyorum yanlış anlama ama eğer kaynım anasından ablasından vazgeçtiyse herkes geçer biraz sabret zamanla taşlar yerine oturuyo. benimki gibi sonradan anacı olmasın da

bencede canım oğlunun mutluluğu için elinden geleni yapıyo demi canım bizimki geç gelse telaşlanır falan ama sevgisini belli edimiyo birazda yetişme tarzı işte canım

yetiştirmeninde etkisi büyük tabii. ama birazda insanın içinden gelecek! benim kaynanakondam oğlunun yanında kızım kızım diye deli olur oğlu yokken beynimi yer.

yetiştirmeninde etkisi büyük tabii. ama birazda insanın içinden gelecek! benim kaynanakondam oğlunun yanında kızım kızım diye deli olur oğlu yokken beynimi yer.

günaydın kadroşum... bak sen demek oğlunun yanında kızım kızım sonra beynini yeee amma numaracıymış hee seninkide benimki neyse o farketmio gerçi dün akşam atıştık bizde biraz önceki aşkam onlarla oturmadım ya

bende evliliğimin heyacanın gitmesinden korkuyorum gerçi pekte anlamadım zaten ama evlilikten... kaç yıllık evlisin canım sen ? ayrı yatmak zor olsa gerek yaaa

7 yıllık evliğim ama inan sanki 57 yıl gibi oldu çok yoruldum yaaa
kaynandan ayrı kocadan ayrı
koca dediğin birazda aklı başında olacak yoksa yular vuran vurana
anası ayrı alkıl verir teyzasi ayrı akıl verir
uğraş dur.daha bu sabah kavga ettik işe gitti öküz...kavgasebebi ise sıkı durun kocama bakmıyormuşum
anasından dün aldı aklı bugün başladı ;kadın kocasına bakmalı bende dedim sakat yada özrünmü var ütün yapılmış
çamaşırların yıkanmış yemek hazır eeeee, yok ben niye ona yemek yedirmiyorum niye gel üzerini değiş demiyomuşum.
daha bu adamla evlilik heycanı kalırmı benim ki öküz değil, iyi eğitimli papağan

hadi gözün aydın gittiyaa sonunda
boşver takma kafana şahsen benim eşimde aradığın tüm hayvansal belirtiler mevcud

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…