anam siz benim yazdıklarımı beğeniyonuz da bunlar benim sayfaya yapışıyo sona benim en sevdiğim kocacım ulan sen böyle yerlerde benim anamın dedi kodusunumu yapıyo diye beni yere yapıştırmasın:)) nasıl silecem bide onu söyleyinnn:))
anam siz benim yazdıklarımı beğeniyonuz da bunlar benim sayfaya yapışıyo sona benim en sevdiğim kocacım ulan sen böyle yerlerde benim anamın dedi kodusunumu yapıyo diye beni yere yapıştırmasın:)) nasıl silecem bide onu söyleyinnn:))
ondan bari eksik kalsınlar kadriye hanım :))) ayrıca '' kaynanakonda '' yada ayrıca bayıldım süper isim :))))
kızlar bu akşam kaynanamla kaynım geliyo bir hafta kalmaya afedersiniz ama çok cadı benim kaynanam daha 6 aylık evliyim burnumdan getirdi .
oğlunun parasını kıskandı her ay arar paramı yollayın diye kavga eder annemin bize gelip kalmasını istemez kavga çıkarır annem gelip gitti diye sırf inada gelio
o yedi oğlumun paralarını bende yiyecem diye geliyo bıktım bu kadının aç gözlülüğünden hayattan tiksindirdi beni .
bi ay öncede kaynanam annesini bize kalmaya gönderiyodu hiç yalnız kalamayacakmıyız biz ya her ay bizde kadın düşüncesiz .
bana diyo ki ben gelecem şurdan kalkşuraya otur dersen çeker giderim diyo bide tehtitlerle geliyo korkuyorum.
kızlar yardım edin kocamda bi bayram havası var görseniz
annesinin yaptıklarını anlatıyorum dövüyomu sanki diyo ne var kaynana bağırırda çağırırda diyo
geli tüm paraları topluyo gidiyo bunlar ne yiyecek diye düşünmüo
bacım kocaların ne işi var bu formda ben tamamen yasakladım hiç bilmezde şifremi falan
sadece benim değil kaç kişinin özel hayatı var burda
kocalar dışarıııı
Biz onların kahvehane muhabbetlerine burun sokmuyoruz
onlarda bize karışmasınlar lütfennn
bacım kocaların ne işi var bu formda ben tamamen yasakladım hiç bilmezde şifremi falan
sadece benim değil kaç kişinin özel hayatı var burda
kocalar dışarıııı
Biz onların kahvehane muhabbetlerine burun sokmuyoruz
onlarda bize karışmasınlar lütfennn
kız anam siz benim manyağı bilmezsiniz:) özel hayatım ne demek tüzel hayatım bile yok adam aldığım nefesin sayısını biliyo galiba beni çoooooook seviyo :)))))
kız anam siz benim manyağı bilmezsiniz:) özel hayatım ne demek tüzel hayatım bile yok adam aldığım nefesin sayısını biliyo galiba beni çoooooook seviyo :)))))
bizimkilerde her ay bizdeler kayınvalideye diş yaptırıyoruz sürekli geliyo oğluna iyi yönde bişi yaptığımda sanki ben onun karısı değilmişim
kötülüğünü istiyormuşum gibi bana cevaplar verir
iki oğlu var ama bu oğlunu çok sever ben bi evin tek çocuğuyla evlenmedim tek çocuk paylaşılmaz olur diye
şimdi korktuğum başıma geldi nerdeyse aynı şeyleri yaşıyorum kaynanamda görümcemde paylaşamıolardı ilk sıralar şimdi biraz daha rayına oturdu
8. ayında herşey çok şükür
umutsuz ev kadınlarındaki kuddusi gibi bi tip heralde senin kocan
ALLAH mutluluğunuzu bozmasınama bence bu durumdada sıkılır insan
one öyle her dakika tepemde sıkılırım valla
bu arada fark ettiniz dimi kızlar efsane yani ben geri döndüm neden çünkü kaynanakondam evine döndü oley oley oley. mub sen naaptın bacım daha gitmedimi seninki ? arada bir kendi derdimi unutup seni düşündüm inşallah herkesin gitsin diye dörtgöz baktıkları gitmiştir..
ne kuddusisi bacım bildiğin itilmiş
TEBRİK EDERİM ... niye gitti kız kaynankondan
formulu neyse bizede ver nolur nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?