kızlar yardım edin bu akşam kaynanam geliyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam siz benim yazdıklarımı beğeniyonuz da bunlar benim sayfaya yapışıyo sona benim en sevdiğim kocacım ulan sen böyle yerlerde benim anamın dedi kodusunumu yapıyo diye beni yere yapıştırmasın:)) nasıl silecem bide onu söyleyinnn:))

:) şifreni değiştir kocan bilmesin bacım ben öğle ettim valla yoksa ne var ne yok okuyodu özel hayat die bişi kalmadı

valla onu bende bilmiyrm artık beğenmiyrm :) eşinizin nerden görme ihtimali varki bu sayfanızı biliyormu açabiliyormu ???

bacım kocaların ne işi var bu formda ben tamamen yasakladım hiç bilmezde şifremi falan
sadece benim değil kaç kişinin özel hayatı var burda
kocalar dışarıııı
Biz onların kahvehane muhabbetlerine burun sokmuyoruz
onlarda bize karışmasınlar lütfennn

Kocan tam zopalıkmış biliyormusun ben döveyim buradan bari

kız anam siz benim manyağı bilmezsiniz:) özel hayatım ne demek tüzel hayatım bile yok adam aldığım nefesin sayısını biliyo galiba beni çoooooook seviyo :)))))

aynen kaç bin bayanın hayatı sırları var burda evet kocalar dışarı...

kız anam siz benim manyağı bilmezsiniz:) özel hayatım ne demek tüzel hayatım bile yok adam aldığım nefesin sayısını biliyo galiba beni çoooooook seviyo :)))))

Rabbim sevginizi daim etsin inşallahh... aranızı kimse bozamasın...

sende kaynanala tartıs kalk ordan buraya otr de o da cekıp gıtsın kocan bısı dersede dovmedım sovmedım nolucakkı dersın

umutsuz ev kadınlarındaki kuddusi gibi bi tip heralde senin kocan

ALLAH mutluluğunuzu bozmasın ama bence bu durumdada sıkılır insan
one öyle her dakika tepemde sıkılırım valla

bizimkilerde her ay bizdeler kayınvalideye diş yaptırıyoruz sürekli geliyo oğluna iyi yönde bişi yaptığımda sanki ben onun karısı değilmişim
kötülüğünü istiyormuşum gibi bana cevaplar verir
iki oğlu var ama bu oğlunu çok sever ben bi evin tek çocuğuyla evlenmedim tek çocuk paylaşılmaz olur diye
şimdi korktuğum başıma geldi nerdeyse aynı şeyleri yaşıyorum kaynanamda görümcemde paylaşamıolardı ilk sıralar şimdi biraz daha rayına oturdu
8. ayında herşey çok şükür

düzeldilerse gözün aydın ben 10 aydır bekliyorum bişe yok daha

ah kızlar ahhh. Allah herkese benimkiler gibi kayınvalide ve kayınpeder nasip etsin, o kadar iyiler ki onları çok seviyorum ama yine de sinir olduğum durumlar olabiliyo. neticede kaynana işte kabullenmek lazım eşini seviyorsan! gerçi canım senin eşin bence seni çok sevmiyor bunu üzülerek söylüyorum ama sevseydi ezdirmezdi. anasını bu kadar seviyorsa evlenmeyecekti anasının dizinin dibinde koynunda yatacaktı o zaman. çok kızıyorum böyle tiplere. Allah yardımcın olsun ama nooooluuurrr çocuk yapma.bak ben de ayrılmış bi ailenin çocuğuyum ikisi de buldu birilerini olan bana oldu. kimse beni düşünmedi. ayrılırsınız demiyorum elbette inşallah öyle bişey olmaz ama herşey düzelene kadar çocuk yapma. arkadaşın dediği gibi yemeklerine uyku ilacı koy:) kafan rahat eder. ve sakın içine atıp altta kalma ne geliyosa içinden söyle. öylesi daha kıymetli oluyo çünkü

Allah sabır versin...

bu arada fark ettiniz dimi kızlar efsane yani ben geri döndüm neden çünkü kaynanakondam evine döndü oley oley oley. mub sen naaptın bacım daha gitmedimi seninki ? arada bir kendi derdimi unutup seni düşündüm inşallah herkesin gitsin diye dörtgöz baktıkları gitmiştir..

TEBRİK EDERİM ... niye gitti kız kaynankondan
formulu neyse bizede ver nolur nolur

TEBRİK EDERİM ... niye gitti kız kaynankondan
formulu neyse bizede ver nolur nolur

galiba yanlışlıkla kombiyi kapatmışım tamamen yanlışlık anam kadın kedi gibi sıcağı seviyo benim evde soğuyunca iki gün zor dayandı tabi kocam gelmeden o kombi birden bire çalışıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…