kızlar yardım edin bu akşam kaynanam geliyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
galiba yanlışlıkla kombiyi kapatmışım tamamen yanlışlık anam kadın kedi gibi sıcağı seviyo benim evde soğuyunca iki gün zor dayandı tabi kocam gelmeden o kombi birden bire çalışıyodu

kombide tam kapanıp açılacak zamanı bulmuş ne tesadüf neyse artık havalar ısınınca gelir kaynanacın..ozamanda kombi yok bakem ne yapcan
ama çareler tükenmez..

Son düzenleme:
kombide tam kapanıp açılacak zamanı bulmuş ne tesadüf neyse artık havalar ısınınca gelir kaynanacın..ozamanda kombi yok bakem ne yapcan
ama çareler tükenmez..

ayyyy ben onu hiç düşünmedim adamda kafa mı koyuyolar. ahanda buldum o zamanda suyun vanasını kapatırım komşularıda ayarladım mı tamamdır bu iş. ALLAHIM ben bu zekayla nasıl okumadım? aklım hep fesatlığa çalıştığı için galiba

galiba yanlışlıkla kombiyi kapatmışım tamamen yanlışlık anam kadın kedi gibi sıcağı seviyo benim evde soğuyunca iki gün zor dayandı tabi kocam gelmeden o kombi birden bire çalışıyodu

seni canı gönülden kutluyorum canım bizde durum tam tersi ama ben açıyorum kayınvalidem kısıyo

ya sabır de diycemde onu demekte sabır istiyo ben de 7 yıldan sonra ayrıldım umutlarımın tükendiği bir anada kurtuldum Allah yardımcın olsun benimki bir haftalığına geldi işten güçten ne çocuklarla nede kocamla ilgilenemedim kadın eskisi gibi yeyip içip yattı ne bebeğe (45 günlük) baktı ne işe oğlum bile sinir oldu bunlar ne zaman gidecek diye her gün sordu.

evliliğinin en güzel çağları gitti ama demi canım ilk yılların... '' ne bebeğe (45 günlük) baktı ne işe '' niye gelmiş ya sana canım keyfe mi

evliliğinin en güzel çağları gitti ama demi canım ilk yılların... '' ne bebeğe (45 günlük) baktı ne işe '' niye gelmiş ya sana canım keyfe mi

başta öyle oluyoda yaş ilerledikçe derler ya sanki akıllanıyo gibi eskisi gibi onlara ezdirmiyo. sadece kendi eziyo kaynanamda bebek görmeye geldi ben doguralı 45 gün oldu. hiç gelme daha iyi

başta öyle oluyoda yaş ilerledikçe derler ya sanki akıllanıyo gibi eskisi gibi onlara ezdirmiyo. sadece kendi eziyo kaynanamda bebek görmeye geldi ben doguralı 45 gün oldu. hiç gelme daha iyi

ya bende fazla ezme yokki ezeyim mutsuzluk huzursuzluk var... sence ben ne yapabilirim canım ???

neden mutsuzsun?sorun nerde eşin mi ailesi mi yoksa senin içinde olan bişey mi?

günaydın canımcım kadriyem ben eşimi ailesini 7 yıldır tanıyorum 8.yılda evlendim beraber oturuyoruz... herkes bana karşı iyi arada laf sokmalar var ama ölee büyük değil evliliğimden bişey anlayamıyorum ben 10 ay oldu ama sanki 10 yıllık evli gibiyim eşimle babaşa hiç kalmadık mesela evde onun gibi şeyler yani anladın sen canım

aslında iii ben evliliğimden bişey anlamıyorum sıkıntım o yani sizinkilerin yanında bişey değil ama 8 yılın sonunu böyle hayal etmemiştim

aman boşver bence okadarda kafaya takma..ne anlıyacan sanki evliliğinden..sen bence şimdilik maddiyatı düzeltmeye odaklan...olmadı kiraya git.zaten sende çalışıyon....
sonra evliliğinden anlamaya başlarsın
sana tek diğecem arkadaşım,huzur olmayınca ayrı evde sadece ikinizde olsanız mutlu olmassınız
aranızdaki muhabbet hiç bitmesin gece bir iki saat bile yeter eğer huzurunuz varsa

bu işin tek çözümü altta kalma
sende ona laf sok
ben yapmadım önceden şimdi bana diyo kv.
çocuğun olmasını bekledin yoksa seni boşardık diye ses etmedin
ama ALLAH şahidim huyum değil hiç yapamamda laf sokmayı
fakat 1,5 yıl sonra artık tepem iyce attı ve kocayı kv hepsini karşıma aldım
açtım ağzımı yumdum gözümü ...ahhhh eşşek kafam
keşke ilk gün başlasıymışım

aferin tebrikler ....bence her kadın böyle olmalı
ne o öyle mendili al ağla ağla
dişin göstermessen seni çiğ çiğ ezerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…