galiba yanlışlıkla kombiyi kapatmışım tamamen yanlışlıkanam kadın kedi gibi sıcağı seviyo benim evde soğuyunca iki gün zor dayandı tabi kocam gelmeden o kombi birden bire çalışıyodu
kombide tam kapanıp açılacak zamanı bulmuşne tesadüf neyse artık havalar ısınınca gelir kaynanacın..ozamanda kombi yok bakem ne yapcan
ama çareler tükenmez..
galiba yanlışlıkla kombiyi kapatmışım tamamen yanlışlıkanam kadın kedi gibi sıcağı seviyo benim evde soğuyunca iki gün zor dayandı tabi kocam gelmeden o kombi birden bire çalışıyodu
seni canı gönülden kutluyorum canımbizde durum tam tersi ama ben açıyorum kayınvalidem kısıyo
kayıtlı tek arkadaşım benim.seni soracağım diye mub diye bişey yazmışım onun halini sormuşum. seninki daha gitmedi mi
benimki kalıcı canım malesef bir oturuyorumeve sonradan gelen benim
benimki kalıcı canım malesef bir oturuyorumeve sonradan gelen benim
o zaman sen gitne oturuyon kadının başında
sana davranışları iyi mi bari?
ya sabır de diycemde onu demekte sabır istiyo ben de 7 yıldan sonra ayrıldım umutlarımın tükendiği bir anada kurtuldum Allah yardımcın olsun benimki bir haftalığına geldi işten güçten ne çocuklarla nede kocamla ilgilenemedim kadın eskisi gibi yeyip içip yattı ne bebeğe (45 günlük) baktı ne işe oğlum bile sinir oldu bunlar ne zaman gidecek diye her gün sordu.
evliliğinin en güzel çağları gitti ama demi canım ilk yılların...'' ne bebeğe (45 günlük) baktı ne işe '' niye gelmiş ya sana canım keyfe mi
Janet sende mi yakında anne olacaksın
başta öyle oluyoda yaş ilerledikçe derler ya sanki akıllanıyo gibi eskisi gibi onlara ezdirmiyo. sadece kendi eziyokaynanamda bebek görmeye geldi ben doguralı 45 gün oldu. hiç gelme daha iyi
ya bende fazla ezme yokki ezeyimmutsuzluk huzursuzluk var... sence ben ne yapabilirim canım ???
neden mutsuzsun?sorun nerde eşin mi ailesi mi yoksa senin içinde olan bişey mi?
aslında iii ben evliliğimden bişey anlamıyorum sıkıntım o yani sizinkilerin yanında bişey değil ama 8 yılın sonunu böyle hayal etmemiştim
günaydın canımcım kadriyem ben eşimi ailesini 7 yıldır tanıyorum 8.yılda evlendim beraber oturuyoruz... herkes bana karşı iyi arada laf sokmalar var ama ölee büyük değil evliliğimden bişey anlayamıyorum ben 10 ay oldu ama sanki 10 yıllık evli gibiyim eşimle babaşa hiç kalmadık mesela evdeonun gibi şeyler yani anladın sen canım
ayyyy ben onu hiç düşünmedim adamda kafa mı koyuyolar. ahanda buldum o zamanda suyun vanasını kapatırım komşularıda ayarladım mı tamamdır bu iş. ALLAHIM ben bu zekayla nasıl okumadım? aklım hep fesatlığa çalıştığı için galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?