- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
Esimle severek evlendik 4 ay oldu evleneli ama kactik ailem vermedigi icin esimle ilgili aileme cok kotu seyler soylemisler annem ve babamla da sorunlar yasadk annemlerin evnde kavga cikti beni bicaklamaya kalkti annem esimde bunu bildigi gördügu icin ne zaman cani sıkılsa bana bunlari söyluyo daha ben sevmiyorum seni sevmiyorum sevemiyorum gibi seyler soyluyo sürekli ve bunun dısinda bi cok seyler kendime baksam bakma ben sade seviyorum diyo bakmasam eaki konustugu kizin resmini gosterip bi buna bak bi kendine bak diyo suan hamileyim 7haftalik ve ben o bebegi istemiyorum keske dusse olse gibi seyler kizlar ne yapacam ben akil verin bana nolurrrr
canım Allah yardımcın olsun..Esim gitmez ki öyle yerlere götrmemin imkani yok yani
Morali iyi oldugu zaman istiyo elleriyle besliyo ama isiyle ilgili ters bisey oldugunda solugu benimle tartismakta aliyo bende diyorum konuyu actigi zaman istemiyodunda niye yaptin ben tek basima yapmadm diye bu kez de susuyo konuyu degistiriyo
Kismet canim ya gercekten dikkat ediyoduk ama kismetmis yasamasi gerekiyomus ve allahin izniyle yasayacakta rabbim sana da verir insallah en kisa zamanda ama hemen olmadigi iyi olmus gercekten simdiden sonra olsun daha iyi üzulme canim benim rabbim buyukhic ummadigin zaman ogrenirsin insallah :)Bende kacarak evlendim ve boyle durumlar yasayanlari goruncd gercekten cesaretime hayran kaliyorum
Allah sabir versin canim gercekten zor gunler gecirmissin ve halada geciriyosun. Sen esin icin aileni karsina almissin ve onun yaptigina bak hem kizi ailesinden kopar hem de eskilerle karsilastir sevemiyorum de madem sevemedin ne diye yaktin kizin basini ailesinden kopardin okuzlugun daniskasi bu yaptigi.
bebegin icin de uzulme korundugunuz halde hsmile kaldiysan vardir rabbimin bi bildigi. Bak ben 1 yildir istiyorum bebek ama yok.
Yaninda tasimiyo kizin numarasi tel de vardi ordan gosterdiHer şey bi tarafa başka bi kızın resmini mi taşıyor üstelik sana gösterip kiyaslama yapıyor
Ve sen hala bu adamla evlisin öyle mi pardon adam mı dedim
vet aileme bakarsam esim onlardan daha iyiEsin seni aslinda cok seviyo, sana hic kiyamaz; aslinda vok iyu biri vs s. Simdi se n bunlari siralarsin ama bence bu adam bes para etmez. Siz dinlemexin hala annenuzi babanizi
Aldir cocugu bu evlilige cocuk mu yapacaksixAslinda dedikleri gibi biri degil esim damarima basiyo ona karsilik verip tartismam icin ama ben karsisinda susuyorum cevap vermiyorum bu kez de bu sekilde ustume geliyo. Peki ben o kucucuk yavruya nasil kiuabilirim rabbimin verdigi emanete soyler misin ?
Evet ama ben kiyamam ona yapamam bunu belki duzelir dogana kadar sabretmekten baska carem de yok zaten allahtan bol bol sabir istiyorum ve sabrediyorum yani insallah duzelirKusura bakmada esın baya dengesızmıs herkzn esının maddı sorunları yada ısle ılgılı sıkıntılrı oluyodur donem donem.onemlı olan bu durumda sıze karsı tavrı hele hele eskı sevgılıyle kıyaslaması tam bır fıyasko.ama sızde de ıyı sabır varmıs.hanı bır soru sormussunuz ya o bebegın gunahı ne dıye evt o bebegıb gunahı ne kı boyle bır aılede buyuucek babası olck adam sımdıden ıstenıyorum dıyrmus bennce bı kez daha dususnun tamam aldrmak cok gunah ama dogurup ta cektrmek bı sıcak aıle ortamı verememek te ayrı bı gunahbıde boyle dusunun.
Sen olsan aldirir misin nasil kiyacaksin ona ?Aldir cocugu bu evlilige cocuk mu yapacaksix
malesef anne baba rızası olmayınca sonucu kotu olabılıyor evlılıklerınEsimle severek evlendik 4 ay oldu evleneli ama kactik ailem vermedigi icin esimle ilgili aileme cok kotu seyler soylemisler annem ve babamla da sorunlar yasadk annemlerin evnde kavga cikti beni bicaklamaya kalkti annem esimde bunu bildigi gördügu icin ne zaman cani sıkılsa bana bunlari söyluyo daha ben sevmiyorum seni sevmiyorum sevemiyorum gibi seyler soyluyo sürekli ve bunun dısinda bi cok seyler kendime baksam bakma ben sade seviyorum diyo bakmasam eaki konustugu kizin resmini gosterip bi buna bak bi kendine bak diyo suan hamileyim 7haftalik ve ben o bebegi istemiyorum keske dusse olse gibi seyler kizlar ne yapacam ben akil verin bana nolurrrr
Esimin hakkinda surekli kavgali esini disari atan satan vs bu tarz cok kotu seyler soylemisler ve o kizin annesi ben akrabasiyim diyerek anlatmis kizini esim almayip oda esine dondugu icin cekemediginden yapmis ama esim öyle biri degil ailemle ayni sehirde degilim ve ayrilali 3 aydir baska sehirdeyiz eger anlatilanlar gibi cok kotu biri olsaydi beni burda afedersiniz satardida o y...da yapardi ama oyle biri degil tek kotu huyu gecmisi silip atamamasiPekı aılenle neden bu kadar aran kotu yanı aılemı sevmıyorum demıssın bu ıddalı bı laf neden kanlı bcklı oldunız kı bukadar.
kactigim icin sabrediyorum kizlar anlatamiyorum heralde ailemin yaninada donemem esim ailemin elinden almasa suan yasamiyodum belki ama esim kurtardi beni ölümden bunu da dusununYa sen hala dedikleri gibi degil diyorsun esim .
Nesi dedikleri gibi degilmis ..
Senin esinin adamligini gectim , INSANLIGI KALMAMIS ,bebege boyle sozler soylesen insan olamaz .
Kusura bakma ama sende onunla hala devam ettigin icin karakterinden suphe ediyorum.
Oovv neresinden tutsak elimizde kalacak.bu nedir arkadaş anne kizını biçaklamaya kalkışıyor 4 aylik evlilikte adam seni beğenmemeye başlayip eski sevgilisinin resmini gösteriyor koca koca değil aile başka bir alem ve sen tüm bunların üzerine hamilesin..kim ne akıl versin şimdi sana...ahh ahhhEsimle severek evlendik 4 ay oldu evleneli ama kactik ailem vermedigi icin esimle ilgili aileme cok kotu seyler soylemisler annem ve babamla da sorunlar yasadk annemlerin evnde kavga cikti beni bicaklamaya kalkti annem esimde bunu bildigi gördügu icin ne zaman cani sıkılsa bana bunlari söyluyo daha ben sevmiyorum seni sevmiyorum sevemiyorum gibi seyler soyluyo sürekli ve bunun dısinda bi cok seyler kendime baksam bakma ben sade seviyorum diyo bakmasam eaki konustugu kizin resmini gosterip bi buna bak bi kendine bak diyo suan hamileyim 7haftalik ve ben o bebegi istemiyorum keske dusse olse gibi seyler kizlar ne yapacam ben akil verin bana nolurrrr
Cocuk istemiyoduk gercekten supriz oldu bize de gecen hafta dusurme ihtimalim vardi kanmam oldu oyle iyi bakti ki anlatamam yani ama dun sorun yasadk iste bugunde soguz birbirimize o gonul almaya calisiyo ama ben yanasmiyorum bu kezde özur feln diledi ama yuz vermiyorum halaOovv neresinden tutsak elimizde kalacak.bu nedir arkadaş anne kizını biçaklamaya kalkışıyor 4 aylik evlilikte adam seni beğenmemeye başlayip eski sevgilisinin resmini gösteriyor koca koca değil aile başka bir alem ve sen tüm bunların üzerine hamilesin..kim ne akıl versin şimdi sana...ahh ahhh
Evet aynen oyle rabbim sana verdigine gore vardir bunda bir hayir suanda sen bebeginj hissedebiliyorsun ama esin daha farkinda degil kadinlar bebeklerini karninda hissetmeye basladiklarinda anne olur, erkeklerse bebeklerinj kucaklarina aldiginda baba olur. Belkide bebeginiz esinin davranislarinin duzelmesine vesile olucak.Kismet canim ya gercekten dikkat ediyoduk ama kismetmis yasamasi gerekiyomus ve allahin izniyle yasayacakta rabbim sana da verir insallah en kisa zamanda ama hemen olmadigi iyi olmus gercekten simdiden sonra olsun daha iyi üzulme canim benim rabbim buyukhic ummadigin zaman ogrenirsin insallah :)
Adam seni sevmiyosa niye kaçırmıs deli mi seni sevmediğini söyleyen adamdan hamilesin madem sevmiyo niye birlikte oluyor yada sen bu durumu içine sindirip nasıl o adamla oluyosun adam baştan sona fiyasko.Esimle severek evlendik 4 ay oldu evleneli ama kactik ailem vermedigi icin esimle ilgili aileme cok kotu seyler soylemisler annem ve babamla da sorunlar yasadk annemlerin evnde kavga cikti beni bicaklamaya kalkti annem esimde bunu bildigi gördügu icin ne zaman cani sıkılsa bana bunlari söyluyo daha ben sevmiyorum seni sevmiyorum sevemiyorum gibi seyler soyluyo sürekli ve bunun dısinda bi cok seyler kendime baksam bakma ben sade seviyorum diyo bakmasam eaki konustugu kizin resmini gosterip bi buna bak bi kendine bak diyo suan hamileyim 7haftalik ve ben o bebegi istemiyorum keske dusse olse gibi seyler kizlar ne yapacam ben akil verin bana nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?