kizlar yardım edin eşimle sürekli tartisiyoruz :(

Her şey bi tarafa başka bi kızın resmini mi taşıyor üstelik sana gösterip kiyaslama yapıyor
Ve sen hala bu adamla evlisin öyle mi pardon adam mı dedim

Pekı aılenle neden bu kadar aran kotu yanı aılemı sevmıyorum demıssın bu ıddalı bı laf neden kanlı bcklı oldunız kı bukadar.

Ya sen hala dedikleri gibi degil diyorsun esim .
Nesi dedikleri gibi degilmis ..
Senin esinin adamligini gectim , INSANLIGI KALMAMIS ,bebege boyle sozler soylesen insan olamaz .

Kusura bakma ama sende onunla hala devam ettigin icin karakterinden suphe ediyorum.

Esin seni aslinda cok seviyo, sana hic kiyamaz; aslinda vok iyu biri vs s. Simdi se n bunlari siralarsin ama bence bu adam bes para etmez. Siz dinlemexin hala annenuzi babanizi

Morali iyi oldugu zaman istiyo elleriyle besliyo ama isiyle ilgili ters bisey oldugunda solugu benimle tartismakta aliyo bende diyorum konuyu actigi zaman istemiyodunda niye yaptin ben tek basima yapmadm diye bu kez de susuyo konuyu degistiriyo

Sen eşinin "şamar oğlanı" mısın ?

Kismet canim ya gercekten dikkat ediyoduk ama kismetmis yasamasi gerekiyomus ve allahin izniyle yasayacakta rabbim sana da verir insallah en kisa zamanda ama hemen olmadigi iyi olmus gercekten simdiden sonra olsun daha iyi üzulme canim benim rabbim buyukhic ummadigin zaman ogrenirsin insallah :)

Aldir cocugu bu evlilige cocuk mu yapacaksix

Evet ama ben kiyamam ona yapamam bunu belki duzelir dogana kadar sabretmekten baska carem de yok zaten allahtan bol bol sabir istiyorum ve sabrediyorum yani insallah duzelir

malesef anne baba rızası olmayınca sonucu kotu olabılıyor evlılıklerın

Pekı aılenle neden bu kadar aran kotu yanı aılemı sevmıyorum demıssın bu ıddalı bı laf neden kanlı bcklı oldunız kı bukadar.
Esimin hakkinda surekli kavgali esini disari atan satan vs bu tarz cok kotu seyler soylemisler ve o kizin annesi ben akrabasiyim diyerek anlatmis kizini esim almayip oda esine dondugu icin cekemediginden yapmis ama esim öyle biri degil ailemle ayni sehirde degilim ve ayrilali 3 aydir baska sehirdeyiz eger anlatilanlar gibi cok kotu biri olsaydi beni burda afedersiniz satardida o y...da yapardi ama oyle biri degil tek kotu huyu gecmisi silip atamamasi

Kac
kactigim icin sabrediyorum kizlar anlatamiyorum heralde ailemin yaninada donemem esim ailemin elinden almasa suan yasamiyodum belki ama esim kurtardi beni ölümden bunu da dusunun

Oovv neresinden tutsak elimizde kalacak.bu nedir arkadaş anne kizını biçaklamaya kalkışıyor 4 aylik evlilikte adam seni beğenmemeye başlayip eski sevgilisinin resmini gösteriyor koca koca değil aile başka bir alem ve sen tüm bunların üzerine hamilesin..kim ne akıl versin şimdi sana...ahh ahhh

Cocuk istemiyoduk gercekten supriz oldu bize de gecen hafta dusurme ihtimalim vardi kanmam oldu oyle iyi bakti ki anlatamam yani ama dun sorun yasadk iste bugunde soguz birbirimize o gonul almaya calisiyo ama ben yanasmiyorum bu kezde özur feln diledi ama yuz vermiyorum hala

Evet aynen oyle rabbim sana verdigine gore vardir bunda bir hayir suanda sen bebeginj hissedebiliyorsun ama esin daha farkinda degil kadinlar bebeklerini karninda hissetmeye basladiklarinda anne olur, erkeklerse bebeklerinj kucaklarina aldiginda baba olur. Belkide bebeginiz esinin davranislarinin duzelmesine vesile olucak.
Ben 3 yillik evliyim canim 1,5 yil kadar korunduk 1,5 yildir da bebis istiyoruz rabbim insallah butun evlat sahibi olmak isteyenlere saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin sen sanslisin ki supriz yapmis bebegin yillarca ugrasip evlat sahibi olamayan niceinsan var Insallah saglikla kucagina alabilmeyide gostersin Allahim.

Adam seni sevmiyosa niye kaçırmıs deli mi seni sevmediğini söyleyen adamdan hamilesin madem sevmiyo niye birlikte oluyor yada sen bu durumu içine sindirip nasıl o adamla oluyosun adam baştan sona fiyasko.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…