kizlar yardım edin eşimle sürekli tartisiyoruz :(

Nasıl aldandın bilmiyorum ama o adamdan bi cacık olmaz senin adına hakkatten üzüldüm..1 günlük iyilik iyilik değildir ayŕıca..

Amin canim insallah rabbim herkeze bu duyguyu tattirsin insallah bebegim bana simdiden desdekci gercekten insallah saglikli bir sekilde alirim.kucagima dedign gobi esm kucagina alinca anlayacak belki beni o zaman bu huyundan vazgecer insallah

Nasıl aldandın bilmiyorum ama o adamdan bi cacık olmaz senin adına hakkatten üzüldüm..1 günlük iyilik iyilik değildir ayŕıca..
Oyle tabi 1 ay konustuk esimle ailemle aram iyice kotu olunca bende kactim iste ailem.oyle yapinca bende iyi diye kactik iste dedigim gibi o huyundan baska kotu huyu yok cok sukur dovup sovmuyo en azindan buna da sukur baskalarinin eslerine bakarak dayak yiyen eslere bakarak iyi bence esim

Adam seni sevmiyosa niye kaçırmıs deli mi seni sevmediğini söyleyen adamdan hamilesin madem sevmiyo niye birlikte oluyor yada sen bu durumu içine sindirip nasıl o adamla oluyosun adam baştan sona fiyasko.
Ailem oyle yapana kadar cok seviyodu simdi de seviyorum diyo ama cok sevemiyorum diyo bunu basta bilsem cocuk yapmazdm zaten

Zaman ne gösterir bilimnez ama yanlış insan secmişsin

Kac

kactigim icin sabrediyorum kizlar anlatamiyorum heralde ailemin yaninada donemem esim ailemin elinden almasa suan yasamiyodum belki ama esim kurtardi beni ölümden bunu da dusunun
eşiniz bence hayatta cok mutsuz biri siz esınıze mutlu olmayı ögretin..

.. mesela böyle uyuz uyuz davranıyor ya hemen alınıp ağlamayın.. mesela keske bebek doğmasa mı dedi..'' olur mu aşkım ya doğsun ki babasının onu ne kadar çok seveceğini görsün , öpücüklere boğunca kahkahalar atsın deme öyle bak sen babasız büyümüşssün baba sevgisi nasıl olurmuş bir evlat nasıl sevilirmiş sen göstereceksin biliyorum.. çok mutlu olacağız bak gör kalbini karartma lütfen '' vs de.. kalk cay koy sonra tartısma duyma bile onu....kalbini , içini ısıtacak şeylerle onu iyi tarafından bakmaya yönelt..

kızın resmini gösterince de üzülmeyin '' aman nasılsa nasıl he çok güzel ama benim de yuvam güzel, kocama sevgim güzel ne yapalım yani... vs de yani ciddiye alıp tartısma içini ısıtmaya calıs ...

Valla cok saol gercekten tesekkur ederim ben bunu dusunmemistim evet babasi olmadigi icin pek sevkatli davranilmamis dislanmi hep akrabalarnin icinden babasi olmadigi icin dunde istemeyerek aglamistim ama icine dokunmus agladigim oyle soyledi tekrar tesekkur ederm baska yapmama gerekn bisey varsa soyleyn lutfen

Son düzenleme:
Boyle mutsuz evliligim ve sorunlarim olsa evet.
Iki yildır evliyim neden cocuk yapmiyorum istemiyormuyum sence problemler var.
O cocuk dogduktan sonra ne gunahi var guzel bir hayat vermedikten sonra
Ben kiyamam o anne karnina dustugunden itibaren bana emanet kiyamm ona

Valla cok saol gercekten tesekkur ederim ben bunu dusunmemistim dunde istemeyerek aglamistim ama icine dokunmus agladigim oyle soyledi tekrar tesekkur ederm baska yapmama gerekn bisey varsa soyleyn lutfen

işten sinirli gelmişse anlıyorsunuzdur zaten hiç bulaşmayın.. söylenmeye ufaktan başladı mı hemen kaçın banyoya girin, lavaboya girin, mutfağa gidip bir seyler yapmaya başlayın ...

ama yine de başlarsa kavga etmeye sinirlenmeden konuşun '' stresini anlıyorum belli ki işte canını sıkmışlar ama şimdi rahatlama , yarına kadar enerji toplama zamanı. hadi film açalım , dizi açalım uzanıp dinlen'' diyin... eve gelince iş stresini bırakıp mutlu vakit geçirmeyi öğretin .. anladığınız an ''beyfendi artık işte değilsin karının ve bebeğinin yanındasın '' diye uyarın farkında olduğunuzu bilsin. oyununa düşmeyin hemen..

ve mektup yazabilirsiniz eşinize.. kendinizi anlatamadığınızda söylemek istediklerini tatlı dille yazın koyun cebine işe gidince sakinleşince okur, hem düşünür de bu sekilde... sizi anlama fırsatı bulur..

Tesekkur ederim ya gercekten. Ben boyle akil istiyorum ama bazi arkadaslar tartismak istiyo sanirim ama siz onlardan degilsinz tesekkur ederim insallah hayatinzda hep mutlu olursunuz insallahhh.

Kac

kactigim icin sabrediyorum kizlar anlatamiyorum heralde ailemin yaninada donemem esim ailemin elinden almasa suan yasamiyodum belki ama esim kurtardi beni ölümden bunu da dusunun
Yagmurdan kacinca doluya kapilmissin , Esin seni kurtarmamia daha beter etmis ..
Ayy kalmak icinde bir suru bahaneniz var madem oyle ne dememizi bekliyorsunki?
Konuyu nerden tutsam elimde kaliyor zaten ..

Mutluluklar diliyorum sana
Saol.
Yagmurdan kacinca doluya kapilmissin , Esin seni kurtarmamia daha beter etmis ..
Ayy kalmak icinde bir suru bahaneniz var madem oyle ne dememizi bekliyorsunki?
Konuyu nerden tutsam elimde kaliyor zaten ..
ben size bir sey demiyorum ki ben tartismak istemiyorum ama biraz ustelesem tartisma cikacak diye de cekiniyorum ve tartismadan kaciyorum zaten ben yeterince tartisiyorum zaten esimle lutfen yanlis anlamayin beni yanlis anlasilmak istemem

Siddet demek kalkip sacina yapismasi demek degildir , eski sevgilisinin resmini gostererek zaten sana siddet uyguluyor .
Ve dunyanin en buyuk kufurunu ediyor !!
Ve sen hala esim iyi diyosun mutluluklar.

Saol.

ben size bir sey demiyorum ki ben tartismak istemiyorum ama biraz ustelesem tartisma cikacak diye de cekiniyorum ve tartismadan kaciyorum zaten ben yeterince tartisiyorum zaten esimle lutfen yanlis anlamayin beni yanlis anlasilmak istemem
Seninle tartismak istemiyorum ve tartismiyorumda arkadasim.
Ben sana esinin hatalarini gosteriyorum ..
Hic bir hakli yonu yok..

Siddet demek kalkip sacina yapismasi demek degildir , eski sevgilisinin resmini gostererek zaten sana siddet uyguluyor .
Ve dunyanin en buyuk kufurunu ediyor !!
Ve sen hala esim iyi diyosun mutluluklar.
Konusmuyorum zaten suan esimle haksiz oldugunu bilsin diye ben esime resm gosterdigi icin iyi demedm orayi yanlis anlamissinz aileme bakarak iyi dedim.

2 yasindayken babasi vefat etmis babasiz buyudugu icin 7 yasindan itibaren calismaya baslamis surekli disarida oldugu icin evin yuvanin nasil bisey oldugunu bilmiyo bunu anlamasi icin ne yapabilirim kendi evi kendi yuvasi oldugunu hissettirmek icin ?

Valla benim sevgilimde küçük yaşta babasını kaybetmiş. Küçük yaşlarda çalışmaya başladığı için sizinkinin aksine bir evin sorumluluğunu almayı iyi öğrenmiş. Yaşadıkları ona tecrübe katmış , olgunlaştırmış. Gündüz çalışıp, gece okula gitti. Eğitimini tamamladı , açıktan devam ediyor. Ailesine maddi destek sağladığı gibi benimde bir şeyimi eksik etmedi. Bütün akrabalarım da takdir eder efendiliğini.
Yani öyle küçük yaşta ailesinden birilerini kaybeden herkes başı boş olmuyor. Kimilerini yaşıtlarına göre daha da olgunlaştırıyor. Seninkinin durumu karakterinden dolayı bence. Böyle de devam eder gibi kardeş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…