çok gürültülü bir komşum var kadın evde ek iş yapıyo sabah 7:30 da başlıyo iğrenç bir makina sesi kadın laftan anlamıyo gidiyorum söylüyorum ben daha aşağıya inmeden tekrar başlıyo öküz diyeceğimde öküze hakaret olur apartman yöneticisi dersen pısırığın teki bana bir akıl verin nasıl strateji uygulayabilirim
çok gürültülü bir komşum var kadın evde ek iş yapıyo sabah 7:30 da başlıyo iğrenç bir makina sesi kadın laftan anlamıyo gidiyorum söylüyorum ben daha aşağıya inmeden tekrar başlıyo öküz diyeceğimde öküze hakaret olur apartman yöneticisi dersen pısırığın teki bana bir akıl verin nasıl strateji uygulayabilirim
bu kadının maddı durumu yerınde ben gidiyorum soyluyorum insan bi özür falan diler yok yada söylesin böyle gürültü yapıcam kusura bakmayın desin yok ben gayet kıbar davranıyorum sabah yine sinirlerim zipladi insan o sesle uyanınca zor oluyor bide rahatsızlığım var kaldıramıyorum anlatabildim mi insanları yargılamadan biraz düşününBirde öküz diyecek kadar anlayışsız bir komşusu olduğu için kadına acıdım cidden..
Bizim üst komşumuz gece yarılarına kadar misafirleri gitmez, bir gün oslaun şikayet etmedim, öküz demedim..
Kaldı ki sizin komşunun mecburi işi!
maddi durumum olsa bi dakika durmam canımBu kadar rahatsizsaniz tasinin. Calisabilir kadin.Kullandigin kelimede hic guzel degil.
Onu okumasaydim daha yapici olabilirdim
Ama siz kimseye okuz diyemezsiniz burda.
ya kadının yüzüne söylemedim sabah o gürültüyle uyanınca gittim gayet kıbar bişekilde izah ettim durumu tamam dedi asağıya iner inmez tekrar başladı gülermisin ağlarmisin bende sinirle yazdım forumahiçbirşey yapamazsınız.. en fazla çıkıp gece belli bir saatten sonra yapmamasını rica edebilirsiniz.. ama bunu "öküz" diyerek yapamazsınız.. biraz daha yapıcı olmayı denerseniz sizin için de komşunuz için de iyi olur..
denedik canım olmadı ben öyle kaba saba biri deilim zaten düşünün benim gibi birini çileden çıkardı siz olsanız napardınız sürekli evde matkap sesi gibi bi ses hala devam ediyo alt sığınak boş orda yapsın bi ara orda yaptı şimdi yine çıktı eve yada daha sesiz bişey yapsınÖküz değil de anlayışsız deseydin keşke :26:
Ev sahibi birşey demiyor ise seni hiç önemsemez zaten.
Sabah o kadar erken saatte başlamasa yetiştiremyordur belki işini.
Eşine eşin söylesin kibarca ama.Belki işe yarar bilemiyorum.
Birde öküz diyecek kadar anlayışsız bir komşusu olduğu için kadına acıdım cidden..
Bizim üst komşumuz gece yarılarına kadar misafirleri gitmez, bir gün oslaun şikayet etmedim, öküz demedim..
Kaldı ki sizin komşunun mecburi işi!
toplum olarak tahammülümüz kalmadı hiç bir şeye..
insan evinde de huzurla uyuyamayacaksa nerde uyuyacak sabahın o saatinde uykunun bölünmesiyle kapı dolap sesi bile sinir ediyor ..
ek iş yapmasını yadırgayamayız ama gürültü olayına tahammül zor. ki siz efendi gibi uyarmışsınız defalarca.. laf anlatamadığınız zamanlarda yasal mercilere başvurmak en doğal hakkınız ya da kulaklarınıza tıpa takın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?