canım benim bende yapmasın demiyorum diyorum defalarca konuştum daha bu sabah çıktım tamam dedi eve iner inmez başladı öğleden sonra yapmıyo aksama kadar o arada yapsın yada daha az ses çıkaran bir iş yapsın bende evde iş yaptım boncuk işledim kimseyıde rahatsız etmedim ayrıca uykumu iyi alamayınca rahtsızlanıyorum o gün benim için bitmiştir bide o sesin verdiği uyanma stresi baygınlık geçiriyorum bunu da söylememe rağmen aynı
kadın keyfi ses çıkarmıyormuş evinin geçimi için yapıyormuş bence ılımlı bir şekilde konuşun o kadar erken saatte iş yapmamasını rica edin.umarım orta yolu bulursunuz
konuştum kızlar anlamıyo durumlarıda kötü deil wolksvagen jettasi olanın durumu o kadarda kötü deildir herhalde
Evinde dikiş dikerek dört evlat büyütmüş bir annenin çocuğuyum, ihtiyacı olmayan insanın yapacağı işler değil bunlar, kimse sabahın 7 sinden gecenin yarılarına kadar keyif için makinede oturmaz.
Ilımlı olarak orta yolu bulmaya çalışın, en azından sabah biraz daha geç saatte başlaması için konuşun, makinesinin yerini değiştirebilir yatak odalarından uzak bir bölüme alabilir vs...
Ekmek derdi zor, hele öyle santim santim üç kuruş fason işçiliklerle daha zor. Bir fatura parasını çıkarmak için onlarca parça dikip göz nuru akıtmak gerekir.....
Canim onu oyle dusunme yani karisndaki insanin altinda son model bir araba olabilir belki o arabayi taksitle almislardir kredi cekerek artik bir cok insan son model arabayi kredi cekerek taksitle aliyor maddi durumu kotu olup taksitle araba alan insanlar var.
konuştum kızlar anlamıyo durumlarıda kötü deil wolksvagen jettasi olanın durumu o kadarda kötü deildir herhalde
Canim onu oyle dusunme yani karisndaki insanin altinda son model bir araba olabilir belki o arabayi taksitle almislardir kredi cekerek artik bir cok insan son model arabayi kredi cekerek taksitle aliyor maddi durumu kotu olup taksitle araba alan insanlar var.
çok güzel söylemişsiniz ekmek derdi zor diye, gerçekten zor.. ama o kadar çok alternatif varken, göz göre göre yapılması saygısızlıktır ötesi yok, evde hasta olabilir, bebek olabilir, yine ekmek parası derdine düşmüş gece çalışıp gündüz uyuyan biri veya ders çalışan biride olabilir.. başkasının özgürlüğünü kısıtlamak ekmek parası derdiyle temize çekilecek birşey değil.. yaşı 65 küsür olan yengem evde overlokumsu bi makineyle yünden kazaklar yaptı senelerce, ses yalıtımı içinde çok basit bi yöntem olan yumurta kolisini kullandı, senelerdir aynı apartmanda bir şikayet almadı... geçinmek tabiki çok zor, evlat büyütmek çok zor lakin iyi niyet sömürülmeye başlandığı anda dur demekte gerekli.. bir arkadaşta taşının demiş, var mı öyle bir dünya, 2 ay önce ev taşımış biriyim ve 5000 lira banka kredisi kullandım taşınmak için, bende ekmeğimi kazanmak için çalışıyorum, keza eşimde öyle, komşum orta yolu bulamıyacak diye ben neden masrafa gireyim, o ekmeğinin peşindeyse bende ekmeğimin peşindeyim sonuçta : ) işin bu yönünden de düşünmek gerekli.. ayrıca "cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir", iş suistimale varıyorsa hak aranmalıdır..
canım benim benım demek istediğim bende o da yok ama kimseyide rahatsız etme hakkı bulmuyorum kendimde. maddi durumum yok ben çevremdeki herkesi rahatsız ederim bu düşünmeye kimsenin hakkı yok sonuçta bi apartmanda yaşıyosun ve onun kurallarına uymak zorundasın ister durumu iyiolsun ister kötü
2 bloklu apartman söyledik yönteciye ama değişen bişey yokElbette haklisin zaten sana hak verdim kimse gurultu cekmek zorunda da degil ama benim dedigim su kullandigi arabanin markasi hic kimseyi ilgilendirmez.Sitede mi oturuyorsunuz yoksa normal aptartman mi yonetici varsa o ilgilensin.
maddi durumu iyi olur kötü olur mevzu o değil aslında, empati yoksunluğu : ) acaba o bayana aynısı yapılsa ne hisseder, insan biraz mağrur olur, derdini anlatır, karşısındakine kendini açıklar ki "bakın sizi de kaale alıyorum, gelin ortak bir çözüm bulalım" der, karşısındakine saygı duyduğunu hissettir, uzlaşmak insanlığın gereğidir, bunu yapmayı başaramamış kişininde savunulacak hiç bir yönü yok : )
bence gün içinde senin en az kullandığın odaya taşınsın ek iş yapmak kolay değil çokmu ihtiyacı var bilemem ama gürültüde oturmakta hiç çekilmez
Birde nasıl bir ek iş o bende yapim jetta marka arabyı bende çok severim özellikle siyah rengini ama 50bin tl(
Sanirim siz beni yanlis anladiz ben ilk mesajimdan itibaren konu sahibine hak verdim yinede veriyorumhatta sikayet hakkini kullan diyorum,ama karsi tarafin altindaki son model araba kimseyi ilgilendirmez son model arabasi olan illa zengin degildir.Komsunun yapmasi gereken basit aslinda is yaptigi makinenin altina karton koyacak ve uzerine bir de hali ses kesilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?