- 3 Mart 2012
- 323
- 130
- 123
- Konu Sahibi HayatSevinceGuzel
-
En nefret ettiğim şeydir. Benimkide karışıyor ben göbeği acik falanda giyiyorum laf ettiğinde daha çok yapıyorum. Sanki benim aklım yok neyse böyle durumlarda kendine güveniyorsan sende aç ben sana karışıyormuyum diyorum susuyor.
Payla payla evriliyorlar. Benim ki tersine evrildi ama olsunAnladım ben az paylamak lazım
Yani şöle diyeyim o zaman, resmi sevgiliye atma mantığını anlayamıyorum, üstünüze alınmayın dedim ya, şimdikilerin çoğu böle. Ve bu benim için ilgi açlığını ifade ediyor ne yazık ki
Payla payla evriliyorlar. Benim ki tersine evrildi ama olsun. Iliskinin ilk başlarında ben hayatta karışmam diyen adam tayt giyince kulak dibimde vir vir konuşur oldu. Sahiplenme adi altında bu tip şeylere taviz verme aslansın kaplansın yaparsın
çok saçma.
sevgiliniz neden dar bir şey giymenize karşı?
Anneniz babaniz sunu bunu giyme dese kavga kıyamet ama sevgilileriniz icin baya fedakarlik yapiyorsunuz. Burasi zaten beni ilgilendirmez fakat kendinizi bu kadar hafif yapmayin ne munasebet size bu sekil davraniyor siz bir bireysinjz ve kendinize yakisani yapiyorsunuz bu konu cok asiri sacma benim esim dahil hic kimse kiyafetime karisamaz musade etmem benim kiyafetim makyajim sacim benim kendi özgür irademdir ağırlığınızı bir an obce koyun yoksa teoenize cikacaj ilerdeKızlar erkek arkadaşınız kıyafetlerinize karışır mı?
Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. Bugün dışardan gelince fotoğraf atmıştım kıyafetimin üst kısmı dardı biraz farkındaydım ama çok kısa bi iş için çıkıp gelmiştim dışarı. Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim anlattım hemen gidip geleceğim diye pek önemsemedim diye. Kendisi de görevden gelmişti zaten çok yorgundu uyudu hemencik yarın konuşuruz diye. Huysuzluk yaptı yani birazcık.
Siz napıyorsunuz böyle durumlarda? 
Anneniz babaniz sunu bunu giyme dese kavga kıyamet ama sevgilileriniz icin baya fedakarlik yapiyorsunuz. Burasi zaten beni ilgilendirmez fakat kendinizi bu kadar hafif yapmayin ne munasebet size bu sekil davraniyor siz bir bireysinjz ve kendinize yakisani yapiyorsunuz bu konu cok asiri sacma benim esim dahil hic kimse kiyafetime karisamaz musade etmem benim kiyafetim makyajim sacim benim kendi özgür irademdir ağırlığınızı bir an obce koyun yoksa teoenize cikacaj ilerde
kadına şiddette bu yüzden birinciyizÇok dar olunca karşıymış. hiç neden demedim bende her gün giydiğim bi tarz olmayınca
Bence de yapmalisin yoksa ilerde gercekten cok pisman olursun cevremde canli ornekleri oldugu icin söylüyorum burda kimse kimseyi tanimiyor kimse kötülüğünüzü istemez emin olun bundanBen de bundan rahatsız olduğum için sormak istedim teşekkür ederimöyle yapacağım..
Bunlar sizi hiç ilgilendirmez. Yinede teşekkürler.
Verecek bana göre "mantikli" cevabinin olmadigini biliyorum zaten, cevap almak için sormadim. Konunun ne kadar boş oldugunu yazdim sadece.
0-6 yaş gurubunda mısınız. Ne giyip ne giyemeyeceğinize kendiniz karar veremiyor musunuz. Erkek arkadaşın adı üstünde arkadaş eş sevgili. Bugün ne giydiğine karışır yarın nereye gideceğine karışır. Eş olmaksevgili olmak hayatı paylaşmak için vardır yanlış anlamışsınız sevgililiği.Normalde kendim dikkat ederim kıyafetlerime pek karışacak bi durum olmaz. Bugün böyle oldu sonradan ben de utandım dardı diye kendi kendime. Erkek arkadaşım kızdı biraz ağır kötü birşey demedi ama soğuk konuştu yani ilk defa böyle olunca ben de burda sormak istedim. Teşekkür ederim
aynen öyle .. Gözune hakim olamayanlar .. en yakınındakini kısıtlar...Bunlara karışan adamlar dışarıda her gördüğü kadına aç kurt gibi bakan tipler oluyor. Çünkü kişi kendinden bilir işi.
Böyle sevgiliyi Allah uzak etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?