Kızlar yardım! Erkek arkadaşımla kıyafet sorunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En nefret ettiğim şeydir. Benimkide karışıyor ben göbeği acik falanda giyiyorum laf ettiğinde daha çok yapıyorum. Sanki benim aklım yok neyse böyle durumlarda kendine güveniyorsan sende aç ben sana karışıyormuyum diyorum susuyor.

Yani şöle diyeyim o zaman, resmi sevgiliye atma mantığını anlayamıyorum, üstünüze alınmayın dedim ya, şimdikilerin çoğu böle. Ve bu benim için ilgi açlığını ifade ediyor ne yazık ki

Anladım ben az paylamak lazım
Payla payla evriliyorlar. Benim ki tersine evrildi ama olsun. Iliskinin ilk başlarında ben hayatta karışmam diyen adam tayt giyince kulak dibimde vir vir konuşur oldu. Sahiplenme adi altında bu tip şeylere taviz verme aslansın kaplansın yaparsın

Yani şöle diyeyim o zaman, resmi sevgiliye atma mantığını anlayamıyorum, üstünüze alınmayın dedim ya, şimdikilerin çoğu böle. Ve bu benim için ilgi açlığını ifade ediyor ne yazık ki

Aynı yerde olmayınca merak ediyor insan. Aynı şehirlerde böyle olmaz tabi o zmn niye fotoğraf atasın zaten görüşürsün

Tersine mi verildi o da iyiymiş dur bakalım tersine mi düzüne mi olacak görcem

Anneniz babaniz sunu bunu giyme dese kavga kıyamet ama sevgilileriniz icin baya fedakarlik yapiyorsunuz. Burasi zaten beni ilgilendirmez fakat kendinizi bu kadar hafif yapmayin ne munasebet size bu sekil davraniyor siz bir bireysinjz ve kendinize yakisani yapiyorsunuz bu konu cok asiri sacma benim esim dahil hic kimse kiyafetime karisamaz musade etmem benim kiyafetim makyajim sacim benim kendi özgür irademdir ağırlığınızı bir an obce koyun yoksa teoenize cikacaj ilerde

Ben de bundan rahatsız olduğum için sormak istedim teşekkür ederim öyle yapacağım..

Çok dar olunca karşıymış. hiç neden demedim bende her gün giydiğim bi tarz olmayınca
kadına şiddette bu yüzden birinciyiz
o ne ya dar olunca noluyor yani vücut hatların belli oluyor.
eeee ?
demek ki kendisi yolda dar giyinenleri görünce değişik düşüncelere kapılıyor ki seni de bu kefeye koymuş.
güzel görünüyorsan giyersin bu kadar basit bunun açığı bolu darı yok.
kadınlar üzerinde ne çok hakları var ya karşıymış.
ben de dar gömlek giyip göbeğine kadar düğme açıp döşünü gösteren kırolara karşıyım o zaman.

Verecek bana göre "mantikli" cevabinin olmadigini biliyorum zaten, cevap almak için sormadim. Konunun ne kadar boş oldugunu yazdim sadece.

Bana bunları soracak kişi siz değilsiniz. Ben de açıklama yapmak zorunda değilim. Mantıklı cevap vermişim vermemişim hiç umrumda değil zira burda kafama takılanı sormak kadar normal birşey yok. Kimse kimseye konu beğendirmek zorunda da değil. Okumazsınız olur biter dert edecek birşey yok bu kadar

Ben adamın eline kırbaç veriyorum beni cezalandırsin diye. Öyle kuru özür kesmez onu. Siz de deneyin. Çok simarmissiniz. Ne demek dar kiyayet giymek yaaa.

Bunlara karışan adamlar dışarıda her gördüğü kadına aç kurt gibi bakan tipler oluyor. Çünkü kişi kendinden bilir işi.
Böyle sevgiliyi Allah uzak etsin.

0-6 yaş gurubunda mısınız. Ne giyip ne giyemeyeceğinize kendiniz karar veremiyor musunuz. Erkek arkadaşın adı üstünde arkadaş eş sevgili. Bugün ne giydiğine karışır yarın nereye gideceğine karışır. Eş olmaksevgili olmak hayatı paylaşmak için vardır yanlış anlamışsınız sevgililiği.

ya cidden anlamıyorum.. Baban bişiy dese kıyafetine kıyameti koparırsın.. sevgilin oldugunda dikkat ederim?
ben nişanlanıcam düşün adam kıyafetim hakkında bşy dediği zaman direk cvbım: ilk başta beni böyle gördun sonradan değişmedim basta bşy demediysen şimdide diyemezisn çocuk değilim nasıl giyineceğimi ben bilirim dedim. Karışma diyorum.. İpleri vermeyin ellerine.. Köle misiniz ya? Yapmayın bunu kendinize..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…