- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
- Konu Sahibi buketim_0688
-
Neden şiştiki
Ameliyatimin 3. Gunundeyim. Dun bi basladi suan balon gibiyim.. acil yapilacak bisi yokmu. Istahim sifir. Zorla yiyorum.sonra hep yatiyorum.. acaba hep yatmaktan mi sisiyorum.?Buzu ilk günler ihmal etme..3. Ve 4. Gün daha da sisebilir sonra yavaş yavaş inecek zaten
Ameliyatimin 3. Gunundeyim. Dun bi basladi suan balon gibiyim.. acil yapilacak bisi yokmu. Istahim sifir. Zorla yiyorum.sonra hep yatiyorum.. acaba hep yatmaktan mi sisiyorum.?
Daha hic oturarak uyumadim.2 yastik ust uste yatiyorum.biri kayiyo zaten.. hic yuksekte yatiyo gibi hissetmiyorum. Arnica suruyorum. O ananas enzimli kremi.nerden alabilirim.? Sen kac gunluksun canimNasıl yatiyorsun, dümdüz mu ? Ben hala normal yatmaya korkuyorum. Oturarak uyu, ya da başına üç yastık koy. Kalp seviyesinin altında duruş tetikler tabii sisligi. Benim de şişti anlıyorum seni, yarından sonra inecek. .buz zaman geçince etkisini yitiriyor ama ödem akıcı kremler sür, arnica vs. Ananas enzimli bi ilaç var, gıda takviyesi. Onu iç. Bol su iç yeşil çay vs. Daha rahat atlatirsin
Hic iyilesecekmisim gibine gelmiyo nedense.. balon gibi oldum.. buz koyuyordum.az once koydugum buz sanki yuzumu yakmis..tek kat beze sardigim halde..şu an en şiş halindesin bugünden sonra iyileşmeye başlıyacaksın.
2.gun şişlikler nirvanaya kadar uzanir en cok sistigi zamandir istahinin olmamasi normal bende baya kilo vermistim dik yatmaya calis şişlikler inecek korkma:)2. Gunumdeyim.. yeterince buz koyamadigimdan olsa gerek goz altim ve kapaklari felaket sisti..napicam ya benn.? Buz koyuyorum inmiyooo
Canım hiç korkma. Ben de ameliyat olalı 8 gün oldu. İlk 48 saat sürekli şiştim. Benim de 2. 3. gün gözlerim kapandı. 48 saatten sonra yavas yavas inmeye basladı şişlikler. Doktorum da aynen öyle söylemişti zaten. İlk günler şişmeye devam...diyordu. Sabahtan akşama kdr bile şişlikler iniyor. Zamanla geçecek hepsi merak etme.2. Gunumdeyim.. yeterince buz koyamadigimdan olsa gerek goz altim ve kapaklari felaket sisti..napicam ya benn.? Buz koyuyorum inmiyooo
Oo sizin daha erken baslamis. Benimki Allahtan 2. Gun ogleden sonra basladi.. yoksa yola cikamazdim.. arnicayi ilk gunden beri surdum.ondan kisa surdu morluklarim.. bu arada cok tesekkur ederimm canimBen ilk gün sabaha kadar buz koydum ama gözlerim kapandı, suratım mosmor olmuştu. 2.gün de kaşınmaya başladı, aktı,kanlandı. Doktorum artık buzun bir işe yaramayacağını söyledi ve 'arnica' adlı bir krem verdi. Şişliklerim ve morluklarım 4 günde geçti.
Geçmiş olsun cok cok
Gozler indi sira yanaklarda.. baya sis ve gergin. Bulent ersoyun yanagi gibi kocaman oldum :) dik yatamiyorum.yatsam da gece uyku sersemi birini atmis oluyorum yastigin.nasil uyuyorsam artik :)2.gun şişlikler nirvanaya kadar uzanir en cok sistigi zamandir istahinin olmamasi normal bende baya kilo vermistim dik yatmaya calis şişlikler inecek korkma:)
Sagol canimm.. burun sabir isiymis gercekten.. uzulmeden beklemeye devamm :)ben sadece ilk gün buz koydum doktor yarım saat arayla 5 dk beklet demişti bence şu an kendi haline bırakmak daha mantıklı yavaş yavaş düzelicek 10 gün sonra çok daha iyi olacaksın kalanlar da 6-9 ay içinde geçiyor burnunun tam oturması neredeyse 1 buçuk yılı buluyor acele etme bende normalden fazla ödem oluştu düşün 1 buçuk yılın ardından bunları söylüyorum inanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?