kizlar yardim.. gözlerim sislikten kapanmak uzere..napmaliyim.?

buketim_0688

hEp sEvdim sEni..
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.279
1.084
333
2. Gunumdeyim.. yeterince buz koyamadigimdan olsa gerek goz altim ve kapaklari felaket sisti..napicam ya benn.? Buz koyuyorum inmiyooo

Ameliyatimin 3. Gunundeyim. Dun bi basladi suan balon gibiyim.. acil yapilacak bisi yokmu. Istahim sifir. Zorla yiyorum.sonra hep yatiyorum.. acaba hep yatmaktan mi sisiyorum.?

Nasıl yatiyorsun, dümdüz mu ? Ben hala normal yatmaya korkuyorum. Oturarak uyu, ya da başına üç yastık koy. Kalp seviyesinin altında duruş tetikler tabii sisligi. Benim de şişti anlıyorum seni, yarından sonra inecek. .buz zaman geçince etkisini yitiriyor ama ödem akıcı kremler sür, arnica vs. Ananas enzimli bi ilaç var, gıda takviyesi. Onu iç. Bol su iç yeşil çay vs. Daha rahat atlatirsin

Daha hic oturarak uyumadim.2 yastik ust uste yatiyorum.biri kayiyo zaten.. hic yuksekte yatiyo gibi hissetmiyorum. Arnica suruyorum. O ananas enzimli kremi.nerden alabilirim.? Sen kac gunluksun canim

ben sadece ilk gün buz koydum doktor yarım saat arayla 5 dk beklet demişti bence şu an kendi haline bırakmak daha mantıklı yavaş yavaş düzelicek 10 gün sonra çok daha iyi olacaksın kalanlar da 6-9 ay içinde geçiyor burnunun tam oturması neredeyse 1 buçuk yılı buluyor acele etme bende normalden fazla ödem oluştu düşün 1 buçuk yılın ardından bunları söylüyorum inanabilirsin.

2. Gunumdeyim.. yeterince buz koyamadigimdan olsa gerek goz altim ve kapaklari felaket sisti..napicam ya benn.? Buz koyuyorum inmiyooo
2.gun şişlikler nirvanaya kadar uzanir en cok sistigi zamandir istahinin olmamasi normal bende baya kilo vermistim dik yatmaya calis şişlikler inecek korkma:)

Ben ilk gün sabaha kadar buz koydum ama gözlerim kapandı, suratım mosmor olmuştu. 2.gün de kaşınmaya başladı, aktı,kanlandı. Doktorum artık buzun bir işe yaramayacağını söyledi ve 'arnica' adlı bir krem verdi. Şişliklerim ve morluklarım 4 günde geçti.
Geçmiş olsun cok cok

Canım hiç korkma. Ben de ameliyat olalı 8 gün oldu. İlk 48 saat sürekli şiştim. Benim de 2. 3. gün gözlerim kapandı. 48 saatten sonra yavas yavas inmeye basladı şişlikler. Doktorum da aynen öyle söylemişti zaten. İlk günler şişmeye devam...diyordu. Sabahtan akşama kdr bile şişlikler iniyor. Zamanla geçecek hepsi merak etme.
Benim doktorum hiç buz koydurmadı. Hiçbir kreme gerekyok dedi.
Bol su iç, yürüyebildiğin kadar yürü, yatabildiğin kadar dik yat. Bu sayede şişlikler daha cabuk azalacak. Geçmiş olsun

Valla dedigin dogru.ben ne zaman yattiysam azcicik yukselttim yastigi.. o zaman da daha da artti sisliklerim. Daha dik yatmak gerekiyormus sanirim.cok sagol suan 3. Gunumdeyim. Gozlerimdeki sislikler yanaklarima indi..

Oo sizin daha erken baslamis. Benimki Allahtan 2. Gun ogleden sonra basladi.. yoksa yola cikamazdim.. arnicayi ilk gunden beri surdum.ondan kisa surdu morluklarim.. bu arada cok tesekkur ederimm canim

2.gun şişlikler nirvanaya kadar uzanir en cok sistigi zamandir istahinin olmamasi normal bende baya kilo vermistim dik yatmaya calis şişlikler inecek korkma:)
Gozler indi sira yanaklarda.. baya sis ve gergin. Bulent ersoyun yanagi gibi kocaman oldum :) dik yatamiyorum.yatsam da gece uyku sersemi birini atmis oluyorum yastigin.nasil uyuyorsam artik :)

Sag
Sagol canimm.. burun sabir isiymis gercekten.. uzulmeden beklemeye devamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…