kizlar yardim.. gözlerim sislikten kapanmak uzere..napmaliyim.?

Valla dedigin dogru.ben ne zaman yattiysam azcicik yukselttim yastigi.. o zaman da daha da artti sisliklerim. Daha dik yatmak gerekiyormus sanirim.cok sagol suan 3. Gunumdeyim. Gozlerimdeki sislikler yanaklarima indi..
Geçmiş olsun canım. Yavaş yavaş geçecek. Ben ameliyat olalı bugün 10 gün oldu. 8. günden sonra hiç şişliğim kalmadı desem yeridir.

Geçmiş olsun canım. Yavaş yavaş geçecek. Ben ameliyat olalı bugün 10 gün oldu. 8. günden sonra hiç şişliğim kalmadı desem yeridir.
Gunler yavas geciyor gibi.. ben daha 5 deyim.. gozler bir gun sonra geciverdi ben şok oldum.sonra yanaklar davul gibi.. bi şok dahaa :) suanda asagi dogru azaldi sislikler.ama gene de var baya.. bide su iki kaş arasi ne zaman iner bi bilgin var mi? Senin indi mi.? Aramizda fazla bi gun yokmus.sana da gecmis olsun canm

3 gundur yesil cay iciyorum. Arada bir de maydonoz demleyip ictim.. onlar ödemi atmama yardim ediyor sanirim.. bide cubuklu dondurma yemeye basladim.yanaklarim sönsün diye :) buz yapacak firsatim olmuyo.. ya cocukla ilgileniyorum ya da telefonla

Çok tşk ederim. sana da çok geçmiş olsun. evet çok gün yokmuş peş peşe olmuşuz.
İlk günler cidden yavaş geçiyor. ben de saate bakıp duruyordum. zaman geçtikçe seviniyordum :) Benim de 2. 3. gün gözlerim şişlikten kapandı desem yeridir. 4. gün, birden gözlerimin şişi yanaklarıma ve çeneme indi senin gibi. çene fln kalmadı şişlikten hatta. :) ben de bu değişime şok olmuştum.
iki kaş arasına, içerideki tamponlar uzanıyor sanmıştım ben. o yüzden tamponlar çıkınca iner diye düşünüyordum. 8. gün tamponlar çıktı ama oradaki şişlik tamamen geçmedi. ama birazcık indi. önceden çok gergindi. şimdi çok daha yumuşak. yavaş yavaş iniyor yani.
dr.um bana hiç buz koydurmadı. zaten buzun da sadece ilk gün işe yaradığını okumuştum int.te de. yine de sen dr.un ne dediyse onu yap cnm.
ben de yeşil çay içmeye çalıştım. ama korkumdan hala bardaktan içemediğim için, kaşıkla içmek zor geldi :) pek içemedim.
suyu da hala pipetle içiyorum :) bol bol sıvı almak iyi geliyor. dondurmanın iyi geldiğini bilmiyordum. ben de yiyordum. belki bana da o iyi gelmiştir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…