Doğuma Hazırlık kızlar yardım kararsız kaldık....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tugcal

hoşgeldin oğlum
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
5.149
3
156
Diğer
ben 20 haftalık hamileyim ve Allah nasip ederse bir oğlum olacak... iki isim arasında kaldım... başta Furkan Efe düşünmüştük ama şimdi ben bu isimden biraz soğudum gibi çünkü hem efe çok var hem de Furkan biraz ağır geliyor çocuklara dediler hem de fruko furti gibi yakıştırmalar yapılıyormuş...
bahadır eymen düşündüm ama çok kararsızım furkan efe mi bahadır eymen mi???

selam öncelikle hayırlısı olsun..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.vatana millete hayırlı bir kişi olsun inşallah.. isme gelince iki seçenek te hoşuma gitti.. ama dediğiniz doğru efe çok güzel bir isim ama okul hayatına başlayacak olan efelerin sınıfında en az 6 7 tane efe görüyorum şimdiden..ama furkan efe olursa furkan kullanılır özellikle.. bahadır eymen de güzel.. daha 20 haftanız var onun için daha çok seçenek çıkacaktır karşınıza..şimdiden bence karar vermeyin..şunu duymuştum 9. ayda uygulanıyormuş bebeğin isimlerini liste halnde yazıyormuşsun karnını okşayarak bu isimleri okuyormuşsun bir isimde tekme atıyormuş.. kendi ismini kendi beğeniyormuş... belki saçma ama uygulanablir...mert mete kerem gibi isimleri bu aralar çok seviyorum...

sağol canım hiç duymamıştım bu yöntemi şimdiden liste yapmaya başlasam iyi olacak o zaman...:)))

bende duymamısdım ilginc :) ama güzel bi yötemmiş

bahadır eymenı ben pek begenmedım furkan efede dedıgın gibi cok var

bende 25 haftalık hamileyim yusufemir düsünüüyoruz yigitefe diyoduk basda ama gercekden
cok fazla efe var bilemıyorum yani güzel bi isim bulursan banada pasla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…