Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

aynı aynı canım. bende kasık ağrısı dediğim an arkadaslarim şüphelenmisti hamilelikten . o bölgede genel ağrı

ayy canım bütün sayfalarını okudum valla hep bir heyecanla ama kan testi yaptırmamışsın. özel hastanelerin acilleri yapıyorlar ve çok cüzzi bir rakam bir kaç gün önce bende sen gibi forumda yazıyordum adetime 2 gün kala kasık ağrısı ile sanki bu defa hamileyim dedim aldım test yaptım buradaki arkadaşlar git kan testi yaptır dediler en yakındaki hastaneye gittim hemen acilden 37 tl aldılar ki bu pahalıymış bile bursada en pahalı hastanelerden birisi bu. 1.5 saat sonra sonucumu aldım şimdi 5. haftanın içerisindeyim 2 hafta daha bekleyeceğim sonra kontrole gidicem. test sonuçlarına gelincede ev tipi testler beta hcg hormonları belli bir rakamın üzerindeyse gösteriyorlar değilse göstermiyor en garantisi kan testi canım. hemen git bir hastaneye yaptırt bence. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :) eğer sonuçların pozitif olursa aşağı yukarı yanı olucak bebişlerimiz :)

Bn ozelin acilinden 15 tlye yaptirmistim arayip ogrenebilirsiniz gebelik icin kan testi yaptirmak istiyorum die

özeller açık bugn acile gitmeye hiç gerek yok randevu al muane ol hamile değilsen bile kaç gün geçikmen oldu sonuçta sebebine bakarlar hormonlara filn

Canlarim çok teşekkür ederim inşallah vardir ama suan ise giricem magzacililta çalışıyorum o yüzden pazartesiye kadar olmassam adet bakalım kan tahlili yaptıriyim diorum ama ben meraktan catlicam

Evet canım bende int hesapliorun 5 hafta cikio içim içime sigmio bu sabah dedim sağlık ocağına gideyim kafam rahatlasın kapaliymis olmadı yarın mi gitsem özelle die dusunmuo değilim ama sanki hastlancam göğüslerim in acısı dahada siddetlendi ve dolgunlasti yani diorum pazartesiye kadar olmassam hamileyim dicem artık çünkü uzun zamandır bukadar gecikmedi peki senin idar testinde negatif ciktimi benim Birinciden sonra hep tek çizgi çıktı inş hamileyimdir bebegimi allahim versin sağlıklı bir şekilde dua edin bana hamilelerin duası kabul olur derler

Kızlar bide belim çok ağrıo ama bu 2 3 günlük olan bişey kendimi test yapmadan inandırmak istemiorum kasiklarim hala ağrı var ara ara batma şeklinde bugn dikkat ettim daha çok sağ tarafımda ama ayakta durunca oluo oturduğumda bişey yok acaba test yapsam cikarmi diorum ama dün sabah yaptım tek çizgi birde bişey sormak istedim başka bir sayfada flash tutunca iki cizgi görmüş birisi başkalarıda flash denemiş iki çizgi çıkmamis doğru bi test mi acaba bende tuttugumda flash böyle cikio bakın akşam tutmustum

Eğer silikse hamilesindir bende de öyleydi hiç silik bile cikmazdi çok aşırı silikti sürekli tekrarladım koyulaştı sonra acile gittim

Bunlar da benim testlerim

Eklentiler

• 20160608_145552.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 124

Canım seni üzmek istemem kesinlikle ama eğer pozitif çıkan ilk testin markası bebetime ise muhtemelen yanlış sonuç vermiştir. Neden dersen, aynısını ben de yaşadım. 3 yıldır istiyoruz, adetim gecikince bebetime ile test yaptım. Seninkinin aynısı çıktı. Hemen hastaneye koştuk eşimle kan vermeye ama sonuç 0,100. O gün ne kadar ağladım anlatamam.

Ayrıca o dönem ben de Agnucaston kullanmıştım. İlacın reglimi geciktirdiğini düşünüyorum. Çünkü hiç böyle gecikmezdi. Sonra bıraktım. Ertesi ay da gecikti ama sonra yeniden düzene girdi.

Özet olarak, eğer kan sonucun negatif çıkarsa sakın moralini bozma. İnşallah kısa sürede kavuşursun evladına. Bir de bebetime marka testten uzak dur. :)

Sevgiler..

Miratech canım marka u o değil ama çok tekkur ederim inş öğle bişey yoktur

Beni tek korkutan göğüslerimin acıması baya acio degemiorum o derece ve hastalığımdada oluo işte gogusum acımasa dicem hamileyim ama diyemiyorum kan testi yaptırdım da cikicam kızlar bide bişey sorucam bu göbeğim altında cizgi olurmus benim kahve rengi var ama öğle göbek deliğine kadar gelmio onun bir parmak asagisinda

cnm onu dıyolar ama nraldede varo cızgı zaten bnde var yanı

Ama hep gelmio bazen ara sıra hasta olunca hissedersiniz ya hani hihhh dersin adet oldum aynı onun gibi bir his inşallah canım ınsalah sağlık ocağı da kapalı pzt kaldı gitmem için kan tahlili

cnm devlet hastanesnn acılıde yapar test bn yaptrstm daha önce.. adetm gecktı hap kullanmam lazm de ona göre kan vercm gebelkten supheenıyom de yaparlar sonucuda alrsn bıkac saate

Hayır diorum kendimce pzt bekliyim ama bugun 8 gün oldu ya varmı diorum ama merakta ediom sizinde kafanızı sisiriorum yazıp yazıp ama yardimci oldugunuz için çok ama cokkkkkk teşekkür ederim zaten ilk sizinle paylaşıcam buraya yazıcam olumlu veya olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…