Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah bende tam 2 yilda oldu rabbim nasip etti idrarda adetten 3 gun önce cikti rabbim sizlerede nasip etsin insallah cok iyi anliyorm sizleri

Sorma canım o ilk test pozitif ya foto şu hala duruo tlf bakiorum ona pazartesi gidicem allah izin verirse bakalım ne cikicak ilk test işte umutlendirdi beni sonrakiler hüsran olmadı test mi alsam nöbetçi eczane den die dusunmuo degilim

Ben bu sabah ilk degilk 2.ci idrarimle yaptim ve resmen golgesi bile gorunmuyordu. Kafama takmiyorum amma olsa guzel olurdu. Izinde herkese mujdeli haberi verebilirdim. Kanamam bittikten sonra birdaha yapacagim. Burdaki resimlerde cizgi belirmesi olanlar atmis, belki bende de oyle bisey diye 1 nebze umit ediyorum.

Canım silik bile olsa hamis oluo yosun kimi görsem öğle bende aradayim ilk test pozitif sonrakiler tek çizgi pzt sağlık ocağına gidicem hala adet olmadım çünkü bekliorum

Canım silik bile olsa hamis oluo yosun kimi görsem öğle bende aradayim ilk test pozitif sonrakiler tek çizgi pzt sağlık ocağına gidicem hala adet olmadım çünkü bekliorum
Guzel haberlerini bekliyoruz. Amma bende oyle bisey yok iste. Bende pazartesi gideyim bari de icim rahatlasin. 2 gundur hic durmadan geziyoruz yorgun bitkin dusuyorum migdem bulaniyo, esim hamilesin de ondan diyip duruyor.
Ne diyorsun unuttunmu adetim ya diyorum. Vsrdir bunda da hayir. Cok dua ettim gittim geldigim yerlerde. Insallah bebislerimiz tutunur bize de hamile haberi aliriz.

Insalah canım ınsalah benim eşimde dio senin geciodu hep ama bukez uzun sürdü bide ilk test işte ümit ediorum bide sekiz sene olunca hemen eşime güzel haber vermek istiorum onun heycan ini söylemek istiorum bide ark beni rüyasında hamis görmüş inşallah dedim içimden inşallah canım sende haber olurmu inş hamisizdir

Tamam canim. Bu arada dikkatimi cekti duzensiz adet felan yazmistin yukarida. Ne kadar duzensiz mesela. Cunku ben kizken de cok duzensizdi doktor bisey demiyordu. Simdi evlendim amma komsum kizim senin adetin cok duzensiz bi baktir dedi en son. Bu ciddi bi yer aliyor sanirsam. Sende nasildi anlatirmisin?

Canım bir ay gelmediğini biliorum bikere sinde ama doktor bişey yok diodu en son doktora gidesiye kadar sonra tedaviye başladım işte bence hemn git ve hormon testi yaptır bebek istiosan inş benimde yarın kesinlesicek sağlık ocağına kan vermeye gidicem

Canim benimde boyle olmustu ilk testimde seninkinden de acik ikinci cizgi belirmisti sonrasinda 3 ayri gunde 3 test daha yapmistim onlarda da 2 tanesinde tek cizgi cikmisti simdi gun sayiyorum bebegimin dogumuna.rabbim isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin insallah.

İnşaallah canım yarın kan testi yaptiricam bakalım ne cikicak hala hasta olmadım sadece akintim var su gibi ara ara

The ilknur yeni bi test yaptım bu daha belirgindi biraz önce kan verdim bakalım ne olcak çok merak ediyorum inanılmaz heyecanlıyım yeni testin fotoyu koyuyorum bi bak :)

Vuuuuhuuuu hamilesinnnn gözün aydın

Geçti mi adetin? Kaç gün geçti? Doktora gidecek misin? Çok sevindim ya

inşallah Ezgieto da hamiledir 2 gün sonra mi 2 saat sonra mi cikacakmiş sonuclarin canim?
Bizim bebişlerimiz aynı heralde cnm:))) yada seninki daha büyük galiba:)
kglcn2009 tatlım hayırlı olsunn Allahın izniyle kesin hamilesin :)) darısı Ezgieto ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…