Canim yaa insallah bebek mujdesi verirsin bize. Git bugun ozele kan tahlili yaptir yaa..Hayır diorum kendimce pzt bekliyim ama bugun 8 gün oldu ya varmı diorum ama merakta ediom sizinde kafanızı sisiriorum yazıp yazıp ama yardimci oldugunuz için çok ama cokkkkkk teşekkür ederim zaten ilk sizinle paylaşıcam buraya yazıcam olumlu veya olumsuz
Canım senin dediğin yerlesme kanamasi inşallah bu ay güzel bir ay olur hepimiz içinCanim yaa insallah bebek mujdesi verirsin bize. Git bugun ozele kan tahlili yaptir yaa..
Bende de kanamam yogunlasti ilk 2 gunden amma simdi 5.ci gun ve ne adet kadar yogun ve kirmizi geliyor ne de benim okudugim yerlesme kanamalari gibi. Normalde yogun ve biyerimi kesmis gibi kirmizi olurdu simdiyse sadece son gunummus gobi silik geliyor. Anlam veremedim bende.
Canım ikinci cizgi var gördüm ben inşallah hamilesindir ama testi tekrarla bakalım ne cikicak benimde daha belirgindi ilk yaptığım sonrakiler tek çizgi Cikiti suan pazartesi bekliorum kan testi yaptı ricam inşallah bu ay herkez hamis kalırKızlar test ne diyo
Ama test pozitif ise yanılma payı yok diyolar birde günde 2 damla kadar pembe leke geldi 3 gün boyunca ama çok merak ediyorum bide 3 gün önce bi antibiyotik içtim sadece 1 tane ama korkuyorum internetten okuyorum haberin olmadan içilen ilaçlar zarar vermiyomuş ama insan endişeleniyo bi yandan da çok istiyorum
Sence test pozitif mi yani
Offf nasıl bekliycem ben yarını çok sabırsızlanıyorum teşekkür ederim ümit oldun bana :)
Canım benim ben de yumurtam catlamio ve buyumuo düzensiz olurum adet ve doktor gittim Mayıs ayında klomen catlama ignesi olmuştum sonra o ay erken geldi haziran 1 de oldum adet ve temmuz 9 daha hala yok gelen giden ama olucam helrede gogusumë degemiorum bile o derece acio bugnTebrikleerrrinsallah isteyen herkesin de bebegi olur canm s
8 sene demissin olmamasi icin neden neydi
canım benim stres yapma stres kortizon hormonlarını yükseltir ve bu sebeple belkide hcg yi bile ekarte ediyordur bilemiyorum tam olarak. belirtilerin hem adet hemde hamilelik belirtisi. ben hiç negatif görmedim ilk test pozitif olunca zaten dayanamadım hemen özelde kan testi yaptırdım şu ana kadarda doktora gitmedim bu hafta oldukça yoğunum çünkü salim kafayla gitmek istiyorum doktora önümüzdeki hafta gidicem sanırım. eşimin oğlunun sünneti var 17 sinde onu bi atlatayımda sonrasına bakıcamEvet canım bende int hesapliorun 5 hafta cikio içim içime sigmio bu sabah dedim sağlık ocağına gideyim kafam rahatlasın kapaliymis olmadı yarın mi gitsem özelle die dusunmuo değilim ama sanki hastlancam göğüslerim in acısı dahada siddetlendi ve dolgunlasti yani diorum pazartesiye kadar olmassam hamileyim dicem artık çünkü uzun zamandır bukadar gecikmedi peki senin idar testinde negatif ciktimi benim Birinciden sonra hep tek çizgi çıktı inş hamileyimdir bebegimi allahim versin sağlıklı bir şekilde dua edin bana hamilelerin duası kabul olur derler
Eşinin oglunun mu?:)canım benim stres yapma stres kortizon hormonlarını yükseltir ve bu sebeple belkide hcg yi bile ekarte ediyordur bilemiyorum tam olarak. belirtilerin hem adet hemde hamilelik belirtisi. ben hiç negatif görmedim ilk test pozitif olunca zaten dayanamadım hemen özelde kan testi yaptırdım şu ana kadarda doktora gitmedim bu hafta oldukça yoğunum çünkü salim kafayla gitmek istiyorum doktora önümüzdeki hafta gidicem sanırım. eşimin oğlunun sünneti var 17 sinde onu bi atlatayımda sonrasına bakıcamsende haberdar et bizi D:
evet :) değişik geldi sanırım :) benim eşimin 2.evliliği 10 yaşında bir oğlu var bu haftada sünneti var :) onun için koşturmacalı geçiyor zaman organizasyon firmasına çarşı pazara yok salona git gel derken yoruluyorum :)Eşinin oglunun mu?:)
Bende yanlıs yazdınız zannettim kusura bakmayin:) ne güzel böyle sizin çabalamanız :) bebeginiz de hayirli olsun bu arada ♥evet :) değişik geldi sanırım :) benim eşimin 2.evliliği 10 yaşında bir oğlu var bu haftada sünneti var :) onun için koşturmacalı geçiyor zaman organizasyon firmasına çarşı pazara yok salona git gel derken yoruluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?