Göğüs hemen olmuyor işteNe gusel bende şaşırdım kaldım artık yani kendimi hamileymişim givi hisetmeye başladım gogusumun etrafında benek bebek olmuş ve koyulasmis
Ayy inşallah hamilesinizdir ya inanın dua edicem :)Kızlar yarın kan testi yaptı ricam dua edin inşallah vardır bebegim hala hastalanmadim akintim gelio sadece hasta gibi buda bi belirtim ki
Allah razı olsun canım nekdar istediğimi bilemezsin allahin gücüne gitmesin okdar itemeyenlerin çocugu olup sokağa hatta apartman boşlukların atıolar belki sinaniorum ama rabbim evlat sevgisiyle sınamasin beni rabbim sesimi duysun artık 8 sene oldu kafam kaldırmio artık inanAyy inşallah hamilesinizdir ya inanın dua edicem :)
Butun sayfalari usenmeden tek tek okudum. Meraktan ctlicam keske hemen bi kan testi yaptirsaydin da neyse. Hemen sonucu yaz buraya oldumu. Sana cok dua edicem. Bende senin durumundayim bana da dua et.Kızlar önceki testimë bakip duruyorum yorumları tekrar tekrar okuyorum inşallah ilk yaptığım test doğrudur zaten yeni hamis olucam ya belk ondan cikimiodur diorum kendimi kandiriorum galiba sabah Olsunda hemen gideyim sağlık ocağına karşımda zaten
Canim bende de öyle olmustu. Bi kac gün öyle akinti sürdü ilk defa okadar cok gelmisti ve regl gelecekmis gibi bi his vardi, ama o anda anladim bu sefer hamileyim dedim ve öyle de oldu. Diyer belirtiler mide bulantisi kusma, koku hassasiyeti vs. 6 haftadan sonra basladi.Kızlar yarın kan testi yaptı ricam dua edin inşallah vardır bebegim hala hastalanmadim akintim gelio sadece hasta gibi buda bi belirtim ki
canim evet o da bir belirti. yüksek ihtimal hamilesin ve akıntı suab içini temizliyor. Bana da böyle olmuştu.Kızlar yarın kan testi yaptı ricam dua edin inşallah vardır bebegim hala hastalanmadim akintim gelio sadece hasta gibi buda bi belirtim ki
Ama hep gelmio bazen ara sıra hasta olunca hissedersiniz ya hani hihhh dersin adet oldum aynı onun gibi bir his inşallah canım ınsalah sağlık ocağı da kapalı pzt kaldı gitmem için kan tahlilicanim evet o da bir belirti. yüksek ihtimal hamilesin ve akıntı suab içini temizliyor. Bana da böyle olmuştu.
Yok usumuorum öğle hatta sıcak gelio adet olmadım die ama göğüslerim catlicak gibi degemiorum ama ben hastalancagimda da ole oluyorum ya o korkuyo beniaynı canım hatta ben 3 günlük bir hastalik sureci gecirmistim ayni ay içinde. Bir de herkeste aynı olmaz ama ben üşüyordum. ellerim ayaklarim falan hep soğuktu. ağustos ayinda
Canım benim o silik cizgiyi gördükten sonra bile yedigime ictigim dikkat ediorum bişey varsa die ama bole kasigim batma oluo bide aşağı doğru acio ınsalah diğer testler yanlış çıkmıştıradet belirtileriyle aynı canım hamilelik belirtileri.üşümek bana has bsi herhalde tek bende olmuş :)) çzigin çokta silik çıkmamış aslinda gayet belli :))) hadi hayırlısı senin için stres yapma ve kafein tüketme
Mesala bir bakiorum sağ da böyle ağrı oluo genelde ayaktayken oluo bir bakiorum sol tarafım agrio ama canım biraz kasigimin altına bir agrigöz kapakları belirtiye dahilmidir bilmiyorum ama kasıklarında acı ağrı varsa rahim kendini hazırliyordur. benim ağrılarım oluyordu çok sanki içerden yirtiliyor gibi oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?