Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Benimde silik çıkmıştı:) o kadar bekledim ki silik çıkınca yine beceremedim die husrana ugradım ama adet donemim düzenli olduğu için gunum geçince :)sevinçten delirmiştim hey gidi günler :)
Ne gusel bende şaşırdım kaldım artık yani kendimi hamileymişim givi hisetmeye başladım gogusumun etrafında benek bebek olmuş ve koyulasmis

Ama hastlancam givi kasiklarim agrio bide göğüslerim açırdi ama öğle koyulasmazdi yani piskolojik olarak koyulasirmi yada test doğrumu bayram girmeseydi doktora giderdim ama kendi doktoruna gitmek istiorum

Sitedeki bütün hamileler sormak isterdim test tek çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı die bi umut beklio insan

kızlar merhaba çok endişeliyim lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi son adetim 16 mayıstı adetlerim düzenli olur 16 haziranda adetim geçince test yaptım pozitif çıktı ama 2.çizgi silikti.20 haziranda adet oldum ve beta hcg yaptırdım 28 çıktı adetim 4gün sürdü ve sanırım düşürdüm die tekrar test yapmadım adetim bitti derken 10 gün sonra 1temmuzda yani çok az kanamam oldu ve tekrar beta hcg baktırdım 56 çıktı aradan 2gün sonra tekrar yaptırdım 129 çıktı ultrasonla bakılınca hiç bir şey görünmüyor doktorlar normal gebelik olması çok düşük dediler ama beklicez dediler 129 çıktıktan 2gun sonra tekrar yaptırdım 166 çıktı dış gebelikten yada mol gebelikten çok korkuorm nolur böyle durum başından geçen varsa biraz içi ferahlatsın.düşecekse düşssün ben mahfoldum beklemekten

Canım sana söyle söyliyim is yerinden 5 senedir çalıştığım ark hamileymis ama 3 ay boyunca adeti senin gibiydi ve sonra hastaneye gitti hamile olduğunu öğrendi ve ona doktor çocuğun mongol olucak almamız gerekio dedi ark çok üzüldü deliye döndü deli gibi agladi haftalarca ve sonra araba kazası geçirdi eşiyle çocuğa bişey olmadı daha sonra başka bi doktor gitti ve doktor hiç bir problem goremedi yani ben o kunuda tek doktor gitme derim bir kaç hastaneye git çünkü suan herkez almakta neden anlamış değilim ve suan çok sağlıklı bir bebeği var oğlan sadece dua et sıkıntı yapma üzülme sitres yapma

teşekkür ederim ezgieto ama günler geçmiyor belirsizlik beni bitiriyor kesede görünmüyor doktorlar ne olduğunu anlayamadı değerler 2ye katlamıyor umarım kimyasal gebeliktir diğer seçenekleri düşünmek bile istemiyorum böyle değerleri az yükselip kimyasal gebelik yaşayan varmı ayrıca lekelenmelerimde oluyor açık kahverengi şeklinde.cuma tekrar gidip test yapılcak sonuçlarımı yazarım kızlar

Canım sıkıntı yapma sen sıkıntı yaptıkça hem bebegin de hissedicek sen rahat ol tmm ama dediğim gibi bir tek doktor gitme ben onu anladım yani ilk doktor aldığın sonucla birlikte başka doktor göster muhakkak

Cnm ben hamile degilim sanırım çünkü ilk testim öğle çıktı ama ondan sonra yaptığım belki 4 5 oldu hep tek çizgi silik bile değil o yüzden pek umitlenmiyorum

Cnm ben hamile degilim sanırım çünkü ilk testim öğle çıktı ama ondan sonra yaptığım belki 4 5 oldu hep tek çizgi silik bile değil o yüzden pek umitlenmiyorum
Yani hayırlı zamanda olsun tabi ama inşallah hamilesinizdir yaa bayadır da deniyormuşsunuz bitkisel felan denediniz mi birşeyler ?

Yani hayırlı zamanda olsun tabi ama inşallah hamilesinizdir yaa bayadır da deniyormuşsunuz bitkisel felan denediniz mi birşeyler ?
Yok canım bitkisel bi ilaç var onu icio rum bildiğin bişeyler varsa paylasir san sevinirim

İlacın adi angucaston die belki biliosundur
Ben aktarda çalışıyorumda o yüzden sordum daha böyle yumurtalık kalitesini arttıran ürünler felan var onlardan denediniz mi diye sormak istedim aslında :) o dediğinizi bilmiyorum da

Ben aktarda çalışıyorumda o yüzden sordum daha böyle yumurtalık kalitesini arttıran ürünler felan var onlardan denediniz mi diye sormak istedim aslında :) o dediğinizi bilmiyorum da
Ahhh ne gusel bir tesadüf hangileri en iyisi canım soylermisn çok sevinirim yarın hemen alırım

Ahhh ne gusel bir tesadüf hangileri en iyisi canım soylermisn çok sevinirim yarın hemen alırım
Yani şöyle ki hayıt tohumu çayı ya da direk hayıt suyu kullanabilirsiniz arı sütü organik ve iyi bir marka olmasına dikkat edersiniz keçiboynuzu ginseng bunları tavsiye edebilirim son dediklerimi eşinizde kullanabilir bu arada

Hayit tohumunu duydum bu ictigim ilaç da Hayit tohumuymus

Yani araştırdığıma göre çokta gerekli değil böyle ilaç olarak almak direkt bitkinin kendisini kullansanız daha çabuk fayda sağlar diye düşünüyorum ama tabi sizin kararınız

Yani araştırdığıma göre çokta gerekli değil böyle ilaç olarak almak direkt bitkinin kendisini kullansanız daha çabuk fayda sağlar diye düşünüyorum ama tabi sizin kararınız
Doğru soyluosun canım evde keçiboynuzu var iciodum yarın arı sütü ve Hayit suyu alayım hemen nezaman icilmeliki

Doğru soyluosun canım evde keçiboynuzu var iciodum yarın arı sütü ve Hayit suyu alayım hemen nezaman icilmeliki
Arı sütünden çay kaşığının ucuyla katın 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü ya da pekmeziyle :) hayıt suyunuda bir çorba kaşığını bi su bardağı suyla karıştırıp içilecek :) inşallah faydam dokunur

Canım valla bıkmadan en baştan okudum yazdıklarını ilk testinde gayet hamile görünüyosun keşke o günden beri kan testi verip kafanı rahatlatsaydın. Benimde ilk yaptığımda çok çok silikti ertesi gün yaptığımda biraz daha belliydi. 2 gün sonra kan vermeye gidicem hafta sonu girmişti araya gitmeden tekrar test yapıyım dedim bi baktım tek çizgi çıktı. Tabi benim hayaller suya. Kan testimi yaptırdım ve adetim geçtikten 9 gün sonraydı değerim 114.6 çıktı düşün yani. Bir an önce kan testi ver için rahatlasın. Hem bebiş yoksa başka rahatsızlığın varsa Allah korusun o çıkar ortaya erken müdahale edilmiş olur. İnşallah olumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…