Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Benim ilk an bi 3 4 damla kahve kırmızı gelince adet oluyorum canım ilk andada çok gelmesi lazım bence olman için.İnşallah olmazsın

Benim ilk an bi 3 4 damla kahve kırmızı gelince adet oluyorum canım ilk andada çok gelmesi lazım bence olman için.İnşallah olmazsın
İnşallah canim inşallah bugünde bir heycanlandim kan testi yaptırdım ama adet olucam gibi çünkü hafif bir pembelik var şuanda da kafayı yicem ilk test nie pozitif ki

Kızlar hastalandim geldi şimdi kahve rengi pembe donuo napalım bu ayda yok ağustosta doktor gidicek tim tedavi için tekrar inş ogustosda

Yok öğle yogun gelmio daha damla damla tam kırmızı değil ama geç kaldı ya bence ondan öğle suan kahve rengi gelio kasigim da ağrı var
Rabbim en kısa zamanda seni Anne yapsın canım benim hiç canını sıkma Allahtan gelen herşeyde bi hayr vardır.. şer gibi gòrünse de belki senin için hayırlı olan budur. Belki bebeğin gelmek için daha hayırlı bir güm bekliyordur.. bebegin daha fazla beklenmez insallah seni.. sevgimle kal canim duamdasin..

Allah razı olsun canım sende sağlım kucağına al benegini inşallah

Yanlız bu anlattığın yerleşme kanamasından benziyor bende de böyle olmuştu
Ama canım gelio yani anlamadım ki damlaydi suan biraz daha yoğun gelio ama kırmızı değil daha belli geç kaldı ya diorum yinede 2 gün sonra kan testi alicam ya orda çıkar zaten üzüldüm tabi bidaha idrar testi yapmicam hic

Test sonucun ne kadar gec demisler hayirlisi olsn insallha yerlesme kanamasidir

Test sonucun ne kadar gec demisler hayirlisi olsn insallha yerlesme kanamasidir
İnşallah canim hamileysem şok olurum helrde bu kanama yla yani int baktım yerlesme kanamasi az oluyomus benim öğle değil peçete koymuştum ilk gelmez die ama baya yoğun kahve gelio içim temizlenio herelde

Ya bence bi hastaneye git ben böyle oldum kanamam çoğaldı hastaneye gittim düşük yapmaktan son an da kurtuldum düşük yapıyo olabilirsin

İnşallah canim hamileysem şok olurum helrde bu kanama yla yani int baktım yerlesme kanamasi az oluyomus benim öğle değil peçete koymuştum ilk gelmez die ama baya yoğun kahve gelio içim temizlenio herelde
2 2ün sonra gebelik testimi olurmus canm küçük bi yerdemi yasıosun test sınucu çıkana kadar değerin zaten değisir hastaneye neden gitmedin direk doktıra filan hiç olmadı acile gitseydin

Yok öğle yogun gelmio daha damla damla tam kırmızı değil ama geç kaldı ya bence ondan öğle suan kahve rengi gelio kasigim da ağrı var
canım yerleşme kanaması olabilir benimkiside öyle olmuştu fazlaca geldi öyle yazan gibi az değildi yani. bu arada 2 gün ne kadar faazla ya? saçma olmuş bence bi arayıp sor 2 saat demişlerdir belkide çünkü max. 2 saatte çıkar hadi 4 saat olsun yani 2 gün çok çok çok fazla. bi ara hastaneyi saçma iş olmuş güzelim. adet kanaması gibi gelmediği sürece problem yok ama yinede bi acile git görün yukarıda bi arkadaş düşük ihtimali falan demiş riske atma kendini de yorma uzan dinlen ayakalrını yukarı kaldırarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…