Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Yok canim düşük olsa ağrım olurdu helrede ağrım yok sağlık ocağında yaptırdım test suan hafif kırmızı zaten telaş etmeyin napalım bu ay yok diorum allah büyük

canım ilk konuyu açtığınızdan beri 8 gün geçmiş ve hala hamile misiniz bilmiyorsunuz burada sizi takip edenlerde heyecanlanıyo yani nasıl hala kesinleşmedi anlamadım ben... Bari tekrar idrar testi yapın bu sefer daha belirgin bi sonuç ortaya çıkıcaktır ilk yaptığınızın üzerinden 8 gün geçmiş çünkü...

Canım aslında herzaman olduğum adet biraz farklı gelio aslında bende anlamadım suan kahve rengi gelio ama arada pembe de gelio yani normalde ben yogun oluyorum kanamam suan sadece bekliorum yani bilmiyorum belki ilk gün die diorum kasigim da ara ara ağrı oluo ve gogusumun acısı geçmedi daha yarın ne olucak sabah bende bilmiorum olmadı sonuç için giderim bi sabah zaten hamis sen bütün tecrübeleri paylaşıcam yani bole olup hamis olan varmı onuda bilmiorum

Canım İnşallah hamişsindir, bir an önce öğren adet günün ne zamandı? yerleşme kanamasıdır inş.

Canım İnşallah hamişsindir, bir an önce öğren adet günün ne zamandı? yerleşme kanamasıdır inş.
Ayın 1 de adet olmam gerekio du ama gelmedi sadece son bir hafta akintim oldu damla damla hastalandim zanlettim hep bugün işte öğlenden beri az az gelio bazen açık pembe bazen kahve rengi değişik

Ayın 1 de adet olmam gerekio du ama gelmedi sadece son bir hafta akintim oldu damla damla hastalandim zanlettim hep bugün işte öğlenden beri az az gelio bazen açık pembe bazen kahve rengi değişik
canım sayfayı baştan sona kadar okudum çok dugulalandım 8 sene deyince dile kolay. inşallah o kanama yerleşme kanamasıdırda inşaalllllahhhh hamilesindir canım kendini üzme aklınada getirme kan sonucunu bekle pozitif çıkarsa büyük bir şook olsun inşallahh

Ayy inşallah canım gerçekten moral oldun bana şok olurum herelde

Koyu reng deki adet kırmızıya döndü yani yine kırmızı kart yedim napalım bakalım ogustosda inş senelik izine cikicam bide inş sitresiz olucam için tutar bebek ilk hüsran değil ya alıştım sanırım 8 senedir sadece keşke o ilk pozitif gormeseydim bakalım bide kan testi diyicekler negatif o daha kötü yarın gidiyim sorayım sonucu kan negatif olduğunu bile bile yinede insan bir ümit beklio zaten hiçbir zaman kesmiycekmissin ya allah dan ümidini bende bir ümit bir mucize olur diorum ins

Testin sonucu 27.3 çıktı daha çok küçük Allaha şükürler olsun hamişim bu süreçte benimle beklediğin için teşekkür ederim the ilknur. Ama bişey sorcam adetim 8 gün geçiyo 27.3 küçük bi değer değil mi sencede

Yok öğle yogun gelmio daha damla damla tam kırmızı değil ama geç kaldı ya bence ondan öğle suan kahve rengi gelio kasigim da ağrı var

Canım benim kısmet artık hayırlısı olsun diyip beklemekten başka çare yok rabbim en güzelini bilir bol dua edeceğim inşallah hayırlısıyla sen de hamile kalırsın kucağına alırsın meleğini

Sen üzülme canını sıkma yeter ki

Evet biraz az canım ama belki geç döllenme olmuştur onun için böyledir takip et iki gün sonra tekrar yaptır iki katına çıkarsa bir sorun yok demektir inşallah

Daha cok yeni benım bir gün geçmişken 25 çıkmıştı gec döllenme olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…