- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
İnşaallah kızlar ınsalah yarın yazıcam haber vericem dua edin bana inş vardir bebegim meleğim
Yok ben artik uzulmuyorum olcagi vardi boyle oldu nasip neyse o tabiki biz aciz kullar bir sac telini yaratabiliyomuyuz haşa Allah bir yumurtayla bir spermden 9 ayda bir insan yaratıyor mucizeler çok büyük elbet bizimde vardır bir günümüz deyip sabretmek düşüyorCanım sıkma canini ben inaniorum en kisa zamanda olucak bebeklerimiZ bende gitmedigim doktor kalmadı ilk olmasi çok zor falan dedi doktor çok üzüldüm herseyi allah bilir
Ama hamile olsam cikmazmiydi ki o yüzden normalde bugün ikinci cizgiyi görseydim doktor gidicek tim direkkan testi yapsana o testlere para harcıyacağına
Anladım canım olmadı izin alır giderim iki dk yakın zaten sağlık ocağı bile yapio dimi ama hemn cikiomu ki sonuçKamda yemi bile olsa cikar. Hemde kesin sonuc. Ama idrar testinle stresde olursun.dahada gecikebilir bnce
2 saate cikar devlette. Ozelde hc yaptrmadm bilmym cnm..Sabah m yasam
Anladım canım olmadı izin alır giderim iki dk yakın zaten sağlık ocağı bile yapio dimi ama hemn cikiomu ki sonuç
Canım sen bence al eşini git bir ozelin aciline 1 bucuk saatte hatta kimde yoksa 40 dakika bile olmadan veriyolar sonucunu gununde geçmiş böyle testler sinirini bozar git güzel haberlerle geell dualarımız seninle inşallah meleğin seninledir:-*Yarın sabaha kesin cikar bence çizgi çıkmassa yok adet gecikmiş diyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?