İnşallah canim ınsalahCanım sen bence al eşini git bir ozelin aciline 1 bucuk saatte hatta kimde yoksa 40 dakika bile olmadan veriyolar sonucunu gununde geçmiş böyle testler sinirini bozar git güzel haberlerle geell dualarımız seninle inşallah meleğin seninledir:-*
Kan testi yaptirmadigin surece idrar testine devam edersn ama kan testi yaptirsan aklinda soru isareti kalmazYok canim tek cizgi ya yaptırmadim o yüzden bence ilki bozuk du die dusunuorum olmadı birazdan yine yaparım idrar testi
Canim inş.vardır belirgin varmiydi benimde 4 temmuzdu hastalanmadim çok düzenlidir günümde olurum uç gün acil sütlü kahve gibi akintiyla karisik lekem geldi ama hastalanmadim testte yapmadim belirtim olmadigimdan umitlenmiyorSabah 8 bucukta test yaptım ikinci silik çıktı cizgi ama şimdiye kadar hiç çıkmadı çok şaşırdım heycandan bayilcaktim ama ümit etmek istemiyorum adet düzensizliğim var 3 gun gecikti ve öğle test yaptım
Canım genelde ona lekelenme diolar yani bebek Rahime ulaştığında senin hiç adet sasmiosa ve geciktiyse hemen test yap bence bende garip daha olmadım ama.idar testi yapıorum tek cizgi sadece ilki hafif silik çıktı çok umutlendim inşallah bebegim vardirCanim inş.vardır belirgin varmiydi benimde 4 temmuzdu hastalanmadim çok düzenlidir günümde olurum uç gün acil sütlü kahve gibi akintiyla karisik lekem geldi ama hastalanmadim testte yapmadim belirtim olmadigimdan umitlenmiyor
Akinti hep olur muydu bnm ilk hamileligimde adetime yakin hep akinti oldu kesin adet oldum diodum tuvalete gidiodum bakiodum bi sey yok insallah sende hamilesindir gerci bnmkide dusukle sonuclandi ama en buyuk hamilelik belirtim akintiydi baska bi sey olmamistiYani suan ara ara kasigim agrio ve göğüslerim inanılmaz acio ama ben hastalancagimda da böyle olurum bide kirem gibi bir akintim var 2 3 gün dur hastalandim zanlediorum ama yok hayırlısı ins
Birde çok garip ama int baktım sanki gogusumun etrafı sol gogusun çok hafif bir kararma var çok hafif ama ınsalah canım allah sana da versin tüm istiyenlereAkinti hep olur muydu bnm ilk hamileligimde adetime yakin hep akinti oldu kesin adet oldum diodum tuvalete gidiodum bakiodum bi sey yok insallah sende hamilesindir gerci bnmkide dusukle sonuclandi ama en buyuk hamilelik belirtim akintiydi baska bi sey olmamisti
Erkek mi canım genelde erkek günü doldurur derler kızlar erken gelirmisHayırlı olsun inşallah hamilesindir. Bende 41. haftam ve doğuramiyorum
Benimde silik çıkmıştı:) o kadar bekledim ki silik çıkınca yine beceremedim die husrana ugradım ama adet donemim düzenli olduğu için gunum geçince :)sevinçten delirmiştim hey gidi günler :)Kızlar oldu vallah yolladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?