Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

İnşallah canim ınsalah

Canım herkeze iyi ve hayırlı bayramlar bu sabah yaptım yine tek çizgi bence hamile degilim ilk nie öğle çıktı iki cizgi bilmiyorum bugün 5 gün hasta olmadım daha

Yok canim tek cizgi ya yaptırmadim o yüzden bence ilki bozuk du die dusunuorum olmadı birazdan yine yaparım idrar testi

Yok canim tek cizgi ya yaptırmadim o yüzden bence ilki bozuk du die dusunuorum olmadı birazdan yine yaparım idrar testi
Kan testi yaptirmadigin surece idrar testine devam edersn ama kan testi yaptirsan aklinda soru isareti kalmaz

Canim inş.vardır belirgin varmiydi benimde 4 temmuzdu hastalanmadim çok düzenlidir günümde olurum uç gün acil sütlü kahve gibi akintiyla karisik lekem geldi ama hastalanmadim testte yapmadim belirtim olmadigimdan umitlenmiyor

Canım genelde ona lekelenme diolar yani bebek Rahime ulaştığında senin hiç adet sasmiosa ve geciktiyse hemen test yap bence bende garip daha olmadım ama.idar testi yapıorum tek cizgi sadece ilki hafif silik çıktı çok umutlendim inşallah bebegim vardir

Yani suan ara ara kasigim agrio ve göğüslerim inanılmaz acio ama ben hastalancagimda da böyle olurum bide kirem gibi bir akintim var 2 3 gün dur hastalandim zanlediorum ama yok hayırlısı ins

Yani suan ara ara kasigim agrio ve göğüslerim inanılmaz acio ama ben hastalancagimda da böyle olurum bide kirem gibi bir akintim var 2 3 gün dur hastalandim zanlediorum ama yok hayırlısı ins
Akinti hep olur muydu bnm ilk hamileligimde adetime yakin hep akinti oldu kesin adet oldum diodum tuvalete gidiodum bakiodum bi sey yok insallah sende hamilesindir gerci bnmkide dusukle sonuclandi ama en buyuk hamilelik belirtim akintiydi baska bi sey olmamisti

Birde çok garip ama int baktım sanki gogusumun etrafı sol gogusun çok hafif bir kararma var çok hafif ama ınsalah canım allah sana da versin tüm istiyenlere

Yada psikolojik goruo olabilirim de kan testi yaptirsam çıkar biliorum ama nebiliym bekliyim diorum yokmuş gibi gelio varsa da hala inanamiorum 8 sene olunca bekliorum istee

Allahım sağ sağlım kucağına almayi nasip etsin sağlıklı bir bebek ve hayırlı bir evlat olsun Anne babaya

Amin canım sağol. Darısı en güzeliyle senin başına inşallah. 4. kizim. İnşallah sende hayırlı güzel haberler alırsın. Ben hamile kalınca sabahki testte 2 çizgi aynı gün öğlen yaptığım testte 1 çizgi çıkardı. Gebelik hormonu sabahki yapılan ilk idrarda çoktur. Bunu benim icin demesi cok kolay ama eğer hamile değilsen sakın üzülme teşhis konulduğuna sevin. İnşallah bu sefer olmasa bile bundan sonraki aylarda hamile kalırsın.

Insalah canım tüm isteyen anne olmak isteyenlerin darısı başına inşallah herkez bu ay güzel haberleri paylasir

Kızlar bu arada hala hastalanmadim ama gogusun catlicak gibi acio koltuk altı kısmından ve kasık ağrı var belimde çok ağrıo bu sabah test yapa yapa eczane den test kalmiycak

Kızlar bugün 6 gun hala hastalanmadim kasiklarimda ağrı oluo ama batma şeklinde göğüslerim şişti iyice acio olmuyorum die herlede şimdi test yaptım yine negatif sabah yapicam bide perşembe sabahında direk doktor gidicem yani hamile olsam çıkmaz mi anlamadım ki 1 haziran da hastalandim 3 gun sürdü bu ay 6 gun oldu uzun zamandır bukadar gecikmemisti

Kızlar oldu vallah yolladim
Benimde silik çıkmıştı:) o kadar bekledim ki silik çıkınca yine beceremedim die husrana ugradım ama adet donemim düzenli olduğu için gunum geçince :)sevinçten delirmiştim hey gidi günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…