kızlar yardım lütfen....

bence daha entrikalı bişiler yapmalısın misk
giyinmeden uyuya kal

Hayır olsun hanımlar, bilmediğim bir durum mu var? Önce bir tanışsaydınız, anlasaydınız konuyu, hemen geyikler başlamış

grip olmuşum tavsiyesi olan varmı..konu sahibi konunu dağıtmış gibi olmayayımda kaç zamndır dert ediyordum bu gribi kendime..yeri gelmişken aradan çıksın dediydim
Taze zencefili suda kaynat, bol limon sık, içini ısıtır, iyileşmeyi hızlandırır :)

Millet şaka mı bu konu?

Yoksa 8. Üyeliği olan başka biri mi?

6 sayfa olmuş kimseye cevap vermemiş bir de sanki direk sormak istediği ilk gece gibi şüpheli yani
Tabi canım okuyunca direkt o anlaşılıyor zaten. Korkuyorum, utanıyorum kelimelerinden ne çıkar ki Türk kızından?

çok güldüm ilk mesaj ilk konu :) Bu kadar meraklısınız azıcıkta uyanık olsaydınız ya :) minnacık akıl yaa

grip olmuşum tavsiyesi olan varmı..konu sahibi konunu dağıtmış gibi olmayayımda kaç zamndır dert ediyordum bu gribi kendime..yeri gelmişken aradan çıksın dediydim
COk gecmis oldun baris manco cayi : )cok iyi geliyir,zencefil taze olursa birazda ihlamur eklersen missss gibi olur

Hayır olsun hanımlar, bilmediğim bir durum mu var? Önce bir tanışsaydınız, anlasaydınız konuyu, hemen geyikler başlamış
Ablacım leb demeden leblebiyi anlıyoruz iyi etmiyormuyuz ki <3

6 sayfa olmuş kimseye cevap vermemiş bir de sanki direk sormak istediği ilk gece gibi şüpheli yani

Konu sahibinin şimdiye kadar sadece 2 mesajı var.

1- Adanalı kızlar gelin tanışalım
2- Evleniyorum, ilk gece için bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…