Kızlar yardim lütfen!!

glhn26

..pyaar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
269
338
18
34
Merhaba..benim oğlum 4 yaşında.21 martta geniz eti ameliyatı oldu.ondan önce geceleri surekli kusuyodu tikaniyodu.neyse ameliyat olduk düzeldi.ameliyatına giren doktor enfeksiyon kapmamasi lazim dedi.ama biz ameliyattan 1 ay sonra falan ikimiz birden hasta olduk.Smdi geceleri hafif horluyo.dün saglik ocagina gittik.doktor keske bademciklerini de aldirsaydiniz çok büyük dedi.bademciklerde geniz eti yapar dedi.beynim durdu resmen.acaba tekrarladimi geniz eti çok merak ediyorum.sizde yasadiysaniz böyle bisey yorumlarinizi bekliyorm kızlar =((

Canım benim yavrum daha çok minik ve böyle bir şey yaşamadık hamd olsun.

Rabbim senin yavruna tez zamanda Şafi ismi şerifiyle şifa versin. İnşallah öyle dedikleri gibi tekrarlamaz, Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Canım benim yavrum daha çok minik ve böyle bir şey yaşamadık hamd olsun.

Rabbim senin yavruna tez zamanda Şafi ismi şerifiyle şifa versin. İnşallah öyle dedikleri gibi tekrarlamaz, Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Sağol cnm amin.rabbim sizinkinide analı.babalı büyütür inş =)

Merhaba..benim oğlum 4 yaşında.21 martta geniz eti ameliyatı oldu.ondan önce geceleri surekli kusuyodu tikaniyodu.neyse ameliyat olduk düzeldi.ameliyatına giren doktor enfeksiyon kapmamasi lazim dedi.ama biz ameliyattan 1 ay sonra falan ikimiz birden hasta olduk.Smdi geceleri hafif horluyo.dün saglik ocagina gittik.doktor keske bademciklerini de aldirsaydiniz çok büyük dedi.bademciklerde geniz eti yapar dedi.beynim durdu resmen.acaba tekrarladimi geniz eti çok merak ediyorum.sizde yasadiysaniz böyle bisey yorumlarinizi bekliyorm kızlar =((
Çok geçmiş olsun glhn26, ameliyatı yapan doktor bademciklerinde büyük olduğunu fark etmiştir neden geniz etiyle beraber bademcikleri de almadı?

Geniz Eti bu kadar kısa sürede tekrarlamaz zannetmiyorum, ameliyat yeni sayılır, biraz daha geçsin, hala horlama devam ediyorsa ameliyatı yapan doktorla görüşürsünüz, bademcikleri normalden büyükse o da horlama yapar, yine de bir çocuk kbb doktorunun görmesinde yarar var, bademcikler enfeksiyon olmadığı zamanlarda da mı büyük bir tetkik yapılsın, çoğunlukla hem büyük bademcik hemde geniz eti sorunu olunca ameliyatta bademcikler ve geniz eti birlikte alınıyor, benim 2 yeğeniminde bademcikleri iriydi geniz etleri vardı, tek ameliyatla hepsi alındı sonrasında hiç sorun yaşamadılar.

Çok geçmiş olsun geniz etinin alındıktan sonra tekrarlaması diye birşey duymadım. Genelde bu ameliyatı yaza doğru yapıyorlar hastalanmamasi için. Bu konuda kadir tugcu yu okumanızı tavsiye ederim

Back
X