Psikolojik olarak da olabilir çok erken tabii bilemedimAdetime 1 hafta var ama çokta yorgunum boğ diye midem kalkiveriyor başımi yastıktan kaldıramıyorum hep uykum geliyor bu kadar erken hamilelik belirtisi olurmu lütfen cevap verin psikolojik olabilir mi bide girip oldum ondan olabilir mi girip olunca hiç midem bulanmazdi normalde ama bilmiyorum baya kafam karıştı
Olabilir bilmiyorum test yapsam çıkmaz sanırım değilmiBu kadar erken genelde kasıklarda ağrı olur. Diğerleri daha sonra.
Erken evet bilmiyorum kafam karıştı test yapsam çıkmaz bu kadar erken.heraldePsikolojik olarak da olabilir çok erken tabii bilemedim
Yok çıkmaz ilk kanda çıkıyor ya istersen kan verErken evet bilmiyorum kafam karıştı test yapsam çıkmaz bu kadar erken.heralde
Bu kadar erken genelde kasıklarda ağrı olur. Diğerleri daha
Bekliyecem biraz daha olmadıYok çıkmaz ilk kanda çıkıyor ya istersen kan ver
Bndede aynı belirtiler vardı adetim e 10 gün fln kala hiç kalkmak istemiyordum yataktan. Bide hersey kokuyordu çokta iştahlıydımAdetime 1 hafta var ama çokta yorgunum boğ diye midem kalkiveriyor başımi yastıktan kaldıramıyorum hep uykum geliyor bu kadar erken hamilelik belirtisi olurmu lütfen cevap verin psikolojik olabilir mi bide girip oldum ondan olabilir mi girip olunca hiç midem bulanmazdi normalde ama bilmiyorum baya kafam karıştı
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun.insalah öyledir ya çok umutlandım şimdiden sende mide bulantısı olmusmuydu adetten önce acabaBndede aynı belirtiler vardı adetim e 10 gün fln kala hiç kalkmak istemiyordum yataktan. Bide hersey kokuyordu çokta iştahlıydımhakkınızda hayırlısı inşallah
Yok canım sadece ara ara baş dönmesi ve koku hassasiyeti vardı. İnşallah hamilesindirİnşallah canım bakalım hayırlısı olsun.insalah öyledir ya çok umutlandım şimdiden sende mide bulantısı olmusmuydu adetten önce acaba
İnşallah canımYok canım sadece ara ara baş dönmesi ve koku hassasiyeti vardı. İnşallah hamilesindir
Test yaptırdınız mı acabaİnşallah canım
Daha yapmadım adetime 2 gün var geçmesini bekliyecem sanırımTest yaptırdınız mı acaba
Belirtiler devam ediyor mu pekiDaha yapmadım adetime 2 gün var geçmesini bekliyecem sanırım
Maalesef yokBelirtiler devam ediyor mu peki
Bazen psikolojik olabiliyor bebeği çok isteyinceMaalesef yok
Aynen canımBazen psikolojik olabiliyor bebeği çok isteyince
Regl oldunuz muAynen canım
Mide bulantilari gebeliğin 6. Haftalarında başlar..uyku ve yorgunluk muhtemelen gripten olabilirAdetime 1 hafta var ama çokta yorgunum boğ diye midem kalkiveriyor başımi yastıktan kaldıramıyorum hep uykum geliyor bu kadar erken hamilelik belirtisi olurmu lütfen cevap verin psikolojik olabilir mi bide girip oldum ondan olabilir mi girip olunca hiç midem bulanmazdi normalde ama bilmiyorum baya kafam karıştı
Olmadım canımRegl oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?