- 17 Aralık 2015
- 142
- 71
- 13
- 34
- Konu Sahibi Premsesedat
-
geçmişinde acı bir durum var mı ?Hiç şükretmiyorum hemen herşeye sinirleniyorum sevdiklerimin kalbini kırıyorum hep büyük konuşuyorum..nişan için yer tutulacak sözlümün kalbini kırıyorum. İli nedeniyle gelemiyor. Bende ben bakmam nişan yerlerine ailen baksın dedim. O da tamam hayatım bakmak istemiyorsan bakma annemler bakar Dedi. Her olumsuz şeyime olumlu cevap veriyor. Dün hasta olduk bugün Çiçek göndermiş. Ailesi desen çok iyi insanlar. Ama ben çok asabiyim. Kızlar napcam nolur yardım edin. Ben neden bu kadar asabi bir insan oldum.
atandım çok şükür... Nişan dediğim müzikli değil bir pastane kapatcaz orda tatlı yicez 50-60 kişikpss stresi sonrası atandınız mı
olmadı mı
bunu şunun için sordum eğer kötü bitti ise bilinç altınız bu da kötü biter sinyali veriyor olabilir
bir de canınız sıkkın ama aileleri karıştırmayın sonra gerçekten stres olacak durumlar çıkarrr
ayrıca da nişan yerine benim bildiğim kız tarafı bakar neden kv kp ya da nişanlın baksın ki
sen bakar beğenir nişanlınla da paylaşırsın o gelemediği için gelebilse birlikte bakardınız ama anneleri vs karıştırma daha çok gerilir ve üzülürsün
At
atandım çok şükür... Nişan dediğim müzikli değil bir pastane kapatcaz orda tatlı yicez 50-60 kişi
Hep mi sinirliydin yoksa sonradan mi oluştu.Öfke kontrolü ilw ilgili bir kitap video vs önerir misiniz
Sonradan yaa offfHep mi sinirliydin yoksa sonradan mi oluştu.
Sonradan yaa offf
Hayır yaptırmadım bilmiyorum benimki öyle biley değil hani şiddetli bir sinirim yok ama sakin değilim. Memnuniyetsizim sürekli ya saçma hallerdeyimHiç kan tahlili yaptirdin mi tiroitin belirtilerinden biri aşırı sinir tabi başka belirtilerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?