Öncelikle merhaba değerli üyeler;
3 aylık bir ilişkim var. Kismetse bayramdan sonra söz kescez aileler tanisti. Ankaralı ve benim bulunduğum memlekette uzman cavuş. Aramızda 4 yaş var, benden büyük kısacası. .
Şuan izin nedeniyle ailesinin yanında, 15 gün sonra kismetse gelecek.
Sikintim şu bugün babam erkek kardeşim ve ben denize gittik. O ara kardeşim benimkininev arkarkadaşınıda araması istedi babamdan ve babam aradi . Bu ev arkadaşı dediğim şahıs benden 5 yas küçük toy bir delikanlı kardeşim gibi, o da bizimle geldi plansız oldu bende telefonda benimkini söyleyince kıyameti kopardi .. plaja gittiğimizde telefonun cekmed8 ve ben o üzülmesin diye denize dahi girmedim. Aslında toplam 2 saat falan kaldık. Şiddetli bir yağmur başladı.
Daha sonra Babam evden getirdiği şu şişelerini doldurmak için dağ yolunda bir saat oyaladı bizi. Tabi telimde cekmiyor. Benimki whatsaptan yazmış bir sürü msj atmış fakat bunlar bana gelmedi . Biraz üsüttüğümden dolayi babamla ikimiz hastaneye geçtik serum taktılar.
Sonrasında eve geldik ve erkek arkadaşım aradı nasıl sınırlı bağırıp çağırıyor .. baban nasıl bir adam ki yabancı bir erkekle seni denize getiriyor.
Bana sıra gelince namus bekçiliği yapıyor . Bu nasıl bir ikilemdir dedi bir sürü saydı. Ve ben denizdeyken annemi aramış aynı şeyleri anneme de ifade etmiş ve annem ona hak vermiş. Eve gelince beni bir güzel azarlar.
Bana güvenmediğini ve kafasında soru işaretleri olduğunu dile getirdi.
Çok canını yaktığı hiç bu kadar canı yanmadığını ve bütün gün evden çıkmadığını ifade etti.
Bense Özür Diledim ama umursamadı iyi akşamlar diyip telefonu kapadı.
Bende whatsaptan güzel mesajlar yazdım gönlünü almaya çalıştım ama cevap yok.
Nuh diyor peygamber demiyor. Empati kuruyorum ama hatam tam olarak ne bulamıyorum . Lütfen bana o değerli düşüncelerinizi söyleyin .
Sizce ne yapıp gönlünü almalıyım ?
Kendisi sana inanmayıp babana dil uzatınca haklı mı oluyor? Ah bu çok saçma! Merak etmiş olabilir ama bu kadar da laf söylemesine gerek yok. Sizin de aksilikler üst üste gelmiş. Babanın adamlığına laf edeceğine önce kendine baksın.
Ozur dilemissiniz alttan almissiniz daha ne yapacaksiniz ?
Bekleyin daha yazmayin ve aramayin bence.
Sinirleri yatisinca o zaten size doner.
en büyük hataniz ozur dilemek ve boyle biriyle devam etmek. babanıza bu laflari diyen adamdan bir de ozur mu dilediniz? cocugu koynuma sokmadi sadece birlikte denize gittik diyemediniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne gönlünü alması ya? o kimki senin babanı yargılayabiliyor, baban bana gelince namus bekçisi diyebiliyor?? Bide anneni aramış annen de ona hak vermiş. Annen diyememiş mi sen onun kocası değilsin babası var yanında sana laf düşmez diye!
Kusura bakmayın ama babanız sırf askere vermek istemiyor diye babanız hakkında "ondan altta kalır yanı yok" diyebiliyorsanız benim daha fazla diyebilecek bir şeyim yok.Çok haklısınız ama babamda ondan altta kalır değil çok çektirdi ona çok. . Bir türlü bir askere vermek istemiyor beni ..
Çok yoruldum akışına birakicam saolun..
Annemi arayarak deli etti zaten beni.. neymiş efendim annem mükemmel bir kadinmis ama babamla biz yalanciymisiz..
Birde su var daha uc aylik bir iliski esiniz veya nisanlinizda degil.
Daha simdiden bu kadar burnunuzdan getiriyorsa ve size aciklamaya bile firsat vermiyorsa sizde iyi dusunun bence.
terbiyesiz. Elin 3 aydır tanıdığın adamına baban için böyle laflar söylettirme. Haddini bil de. Adam mı kalmadı allahaşkına böyle insanları pohpohluyorsunuz. Bide özür dilemekten bahsediyorsun.
baban senin namusunu koruayamacak da o mu koruyacakmış. ayıp ya hem ne hakla annene seni şikayet edebilir. daha 3 aylık dyorsun acelen ne bekle tanı gör . baban yalancı diyen bi adamla çok zor
çok erken adımlar atmışsınız 3 ayda söz bilmem ne henüz birbirinizi tanımıyorsunuz tam olarak güvenmeniz zor ,zamana bırakın
Ozur Diledim bağırıp çağırdığım için insanlık namına .. anlasa anlar anlamazsa da yol onun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?