Kızlar Yardımınıza ihtiyacım var

Sandiginiz kadar farkinda gorunmuyor sizin ve babanizin nasil insanlar oldugunuzun...

İs oraya gelmis... Babaniza, size ayip etmis, buna ragmen size ozur diletmis, anneniz ona hak vermis...

İyi bi sarsmaniz lazim demek ki...

Sandiginiz kadar farkinda gorunmuyor sizin ve babanizin nasil insanlar oldugunuzun...

İs oraya gelmis... Babaniza, size ayip etmis, buna ragmen size ozur diletmis, anneniz ona hak vermis...

İyi bi sarsmaniz lazim demek ki...

Ben ona öyle bir özür dileteceğim ki bu yaptigindan dolayi aglayacak. . Zaten telefonda sesi titriyodu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babanıza hakaret eden birinden özür mü dilediniz? İnanamıyorum size gerçekten. Hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz. Bravo.

Babanıza hakaret eden birinden özür mü dilediniz? İnanamıyorum size gerçekten. Hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz. Bravo.

Ozur dileme sebebim çok bagirdigimdan di..

babanızın sevdiğiniz adama çektirdiklerinden kastınız nedir?

dürüst olmak lazım..
mesela babanızın yaptıklarını size kayınvalideniz yapsa sizde çileden çıkar mıydınız ??
kayınvalideniz size çektirecek, sonra da sizin ev arkadaşınızı alıp denizlere götürecek...
sevdiğiniz adamın çıplak bedenini ev arkadaşınız görecek... ev arkadaşınızın çıplak bedenini de sevgiliniz görecek...

bu durumda siz,
hayır ben asla çileden çıkmam, kayınvalidemdir istediğini yapsın, sevgilimi de ev arkadaşımla denize götürebilir, normaldir diye söyleye biliyor musunuz?

ya da babam bu kadar çileden çıkmayı hak edecek bir şey yapmadı diye gönül rahatlığıyla söyleyebiliyor musunuz?

merak ettim..:44:

(((yanlış anlaşılmasın sevgilinizin babanıza söylediklerine hak veriyor da değilim. . sadece merak benim ki, sevdiğiniz adamın çileden çıkmasını hak ettirecek bir nebze dahi bir şey var mı? ....)))

Son düzenleme:
Babama dil uzatacak, namusumuza laf edecek ben de özür dileyeceğim ve sözleneceğim öyle mi?
Yahu Allah aşkına özür dilerim ama aşktan bu denli nasıl gözünüz kör oluyo hiç anlayamıyorum.
Üç günlük adam babama laf söyleyecek yerin dibine sokarım sen ise özür diliyosun.
Dağda mı yetişmiş de plajdaki çoluk çocuğu dert edinip çoşmuş böyle.

Ay bi'de 3 aylık ilişkiymiş uğraşmaya değmez.

Son düzenleme:

Benim tepkim daha fena olurdu.. babam onu istemedigine ve bagirarak sovdugune şahit oldum.. offff iki arada bi derede kaldım. . 😯

Babam mülayim ve suçsuz bir adam olsa dediklerinize eyvallah.. ama babam hiç alttan almadı kaç kere is yerinden kovdu onu .. o ise hep orta yolu bulmaya çalıştı. . Beni yargılarken empati kurun lütfen acımasız olmayın .. baş edemediğim bir konu olduğu için yardım istedim.. yorumunuz için teşekkürler. .

O halde konunun başında belirtecektin, müneccim miyim ben?
Bu senin gözünde üç günlük adamı haklı mı çıkarıyo?

Baban niye kovdu peki? Asıl önemli kısım orası. Düpdüzgün bi'adamı bi'baba ısrarla neden kovsun?

sevgılıyken bu kadar coşmuş,allah onu alanı şerrinden korusun..

Babanın öyle davranması sevgilini haklı çıkarmaz ki
Belki babanda kendince bir teste tabi tuttu kızını evlendireceği insanı olamaz mı?
Ne olursa olsun babana bu lafları ettirme baban haksız bile olsa..
Yarın öbür gün evlendiğinde arkanda babanın olduğunu bilsin
Hangi baba kızının namusuna laf ettirir bi düşünsene baban bunu duysa eğer tepkisi ne olur ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim tepkim daha fena olurdu.. babam onu istemedigine ve bagirarak sovdugune şahit oldum.. offff iki arada bi derede kaldım. . 😯

dürüst cevabınız için çok teşekkür ederim.. tam da düşündüğüm gibi...

siz daha fena bir tepki verdiğiniz zaman, muhtemel sonrasında şunlar olurdu;

sevgiliniz de gayri ihtiyarı annesini savunmaya kalkardı vee:

vay efendim bu adam beni şimdiden ezdiriyor,
anasının eteğinin altından daha çıkamamış,
evlenmesin o zaman anasıyla yaşasın,
yarın bu adam beni anasına dövdürür...

vs vs vs...

diye düşünülüp yine evlenmekten vazgeçilirdi..

her türlü kadınlar haklı olmak zorunda mı

ne diyeyim ki..
vicdanınızla davranın bundan sonrasında.. madem ki siz daha fena tepki verirdiniz..
o zaman yapılması gereken , siz o fena tepkiyi verirken karşı tarafın ne yapmasını isterdiniz sorusuna cevap verip,
o şeyi sizin yapmaya koyulmanız..

3 aylık bi'ilişkiymiş bence hemen sözlenmeyin.

Baban nedense baştan beri karşı, sevgilin desen samana çöpe çoşup saydırabiliyo.

Baya baya yaş sizin durum ilerde babanın evine göndermeyeceği besbelli.

senin babana yalanci diyor ağzın acik dinliyor musun sen de ya. allah boyle evlat vermesin. ne diyim ki.

Nasip de ne varsa biraz da onu yaşayacağız .. Evlilik hemen değil yaşım 27 küçük değilim .. Duygusal bir yapım var fakat yanlısı doğruyu ayırt edebilecek bir mantığa da sahibim.. Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. olursa olur olmazsa olmaz hiç bir şey için dünyanın sonu değil. . Allah de bırak ötesini .. bende öyle yaptım .. Umarım hepimiz hakkımızda hayırlı olan neyse onu yaşarız güzel hanımlar. . Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun .. bayan olmak zor .. Hayat zor .. Aslında bu ne ki rabbim daha beterlerinden korusun.. Gazze elden gidiyor ve benim derdime bakın .. Şuan kendimden utandım .. piresi deve yaptım belki de .. Allahım Affetsin. .

Ben hala sorumun cevabını alamadım?
Baban neden sevgilini kovuyo, istemiyo?

Ben hala sorumun cevabını alamadım?
Baban neden sevgilini kovuyo, istemiyo?

Çünkü uzman cavuş ve burdan Doğunun en kötü yerine gitmesi gerek ve 2 yil kalacak babam da yanından ayırmak istemiyor hele doğuya hiç istemiyor.. memlekette biriyle evlenmemi istiyor..

Çünkü uzman cavuş ve burdan Doğunun en kötü yerine gitmesi gerek ve 2 yil kalacak babam da yanından ayırmak istemiyor hele doğuya hiç istemiyor.. memlekette biriyle evlenmemi istiyor..

Ee siz neden 3 aylık ilişkide acele ediyosunuz ki bir yıl sevgili kalırdınız bir yıl da nişanlı bu süreçte de sevgilin 2 yılı doldururdu:26:
Sevgilinin tepki göstermesi normal ama dozu anormal.
Evlendiğinizde de zorlu bi'süreç seni bekliyo gibi, hakkında hayırlısı olsun:26:

Daha ailenle gezmene bile karisip laf ediyor. Sen babanla gitmissin, daha otesi var mi? O kimmis ki oralardan babana sovuyor, namus bekciligi yapiyor? sen de hak vermissin, ozurler filan... Ona da inanamadim. Pes! ve sana yalanci demis. Sana telefonda bagirmis etmis. Annene telefonlarda sovmus, boyle birseyden bile ortaligi ayaga kaldirmis. Sanirsin ki baban sizi o cocukla birlikte yalniz tatile gondermis! Ve bomba laf, acik acik sana guvenmedigini soylemis. Hic "ben sana guveniyorum da o kisiye guvenmem" kliselerine bile girmemis. Daha ne? Hersey simdiden belli, karsindakinin rengi belli. Daha aranizda guven bile yokken neyin sozunu yapacaksiniz Allah askina?

Adam 3 ayda boyleyse, evliliginizde siddet de olur sizin. O bagirmalara bir de tokatlar eklenir, en ufak birseyde. Persembenin gelisi carsambadan bellidir. Birak gitsin Allah askina, ailene ve sana saygisiz, guvensiz biri. 3 aylik iliskide birsey kaybetmezsin. Erkeklerin kokune kiran girmedi, dogru duzgun birini bul kendine.

Bugün babanıza laf eden yarın size neler neler demez. 3aylık bir zaman sonrası hemen sözlenme bana biraz hata gibi geldi. Daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile. 27 yaş çokta geç değil ancak öyle olsa bile koca kaçmıyor sonuçta öyle değilmi? Keşke kendiniz tanıyıp öyle ailenizle tanıştırsaydınız. Bana kalsa babama laf eden adamı aynı saniyede gönderirim o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…